Igrice spajanje parova fora - Stvarne djevojke

srijeda , 19.12.2018.

Igrajte besplatne online igre bez registracije kod Igraj Online










Click here: Igrice spajanje parova fora






Za početak, preporučujemo vam da probate. Registracija Ne morate otvarati još jedno korisničko ime i pamtiti još jednu lozinku.



igrice spajanje parova fora

Za početak, preporučujemo vam da probate. Potrebno je da dobro obratite pažnju na pločice u ovoj igrici tako da možete da ih sparite, ali kada jednom krenete da igrate, nastupa zabava.



igrice spajanje parova fora

Spojnice - Bilo da imate samo nekoliko minuta ili želite igricu koja će trajati dugo, sigurno je da ćete naći ponešto u ovom odeljku u čemu ćete uživati dok budete igrali. Imamo nešto za svakoga ovde!



igrice spajanje parova fora

Registracija Ne morate otvarati još jedno korisničko ime i pamtiti još jednu lozinku. Naravno, možete i poseban nalog samo za slagalicu. Ako ste već ranije registrovali ovakav nalog,. Isprobaj igre bez prijavljivanja Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre. Spajanje parova se vrši tako što kliknete mišem na pojam u jednoj koloni i onda na odgovarajući pojam u drugoj koloni. Ukoliko želite da poništite neki spoj, kliknite mišem na jedan od pojmova. Redosled spajanja nije bitan. Kada mislite da ste složili sve parove, odaberite opciju KRAJ. Vreme je ograničeno na 90 sekundi, a odbrojavanje počinje kada kliknete na dugme START. U slučaju da vreme istekne, računar uzima parove kako trenutno stoje na ekranu.



Fora igrice
Kada mislite da ste složili sve parove, odaberite opciju KRAJ. Možete isprobati sve stilove koje vam se sviđaju s našom ogromnom zbirkom igara. Slagaćete slike u ovoj igrici, ali ako ste ljubitelj igara spajanja, onda ćete se osećati kao riba u vodi dok budete igrali ovu igricu. Registracija Ne morate otvarati još jedno korisničko ime i pamtiti još jednu lozinku. Potrebno je da dobro obratite pažnju na pločice u ovoj igrici tako da možete da ih sparite, ali kada jednom krenete da igrate, nastupa zabava. Vreme je ograničeno na 90 sekundi, a odbrojavanje počinje kada kliknete na dugme START.

[On traži njega|Facebook aplikacija za upoznavanje|Besplatni sex uzivo]






Oznake: Spojnice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.