Najsretnija Zena

četvrtak, 13.08.2009.

008 Odabir partnera i brak

Kako pridobiti partnera, muža ili muškarca na svoju stranu

008-01 Prvi je uvjet da morate imati osjećaj da vladate situacijom, ili bolje rečeno morate početi vladati svim situacijama.
Kako uopće primijetiti da bi mogle postati alfa ženka u svojoj vezi?
Osnovno je pitanje želite li to.
Kad smo to riješile, dalje sve ide puno lakše.
Ne možete očekivati da ćete svoju dominantnu ulogu u vezi ostvariti za jedan dan ili jedan sat. Ta se umjetnost vođe dobiva tijekom godina i sa zalaganjem. Osnovno je da želite postati vodeća osoba u vašem braku.
Vaše treniranje osobno i treniranje vašeg muža počinje od samog početka veze i to je najpreporučljivije, jer kad se jednom uljuljkate u bračne vode jako je teško nešto promijeniti.


Image Hosted by ImageShack.us


008-02 - Imamo nekoliko mogućih razvoja situacija u braku.
Prve i osnovne mogućnosti su da ON preuzme vodstvo i tad žena postaje pasivna ili obična domaćica, kokoš koja stoji doma kao kućna pomoćnica. Za ovu situaciju nemam komentara i neka svaka žena sama odluči želi li biti kućna pomoćnica ili sluškinja - služavka.

Mogući razvoji braka kad je:

008-03 - žena plaha, muž plahe naravi, u takvoj situaciji dok traje prvobitna ljubav koja obično prestane nakon 1 ili par godina, poslije toga obično ne ostane ništa od zajedničkih interesa.

Jer muž obično završi u nekoj birtiji ili kafiću sa društvom, a žena odgaja djecu i vodi obitelj, ali je u podređenom položaju u obitelji jer je uobičajeno da nema nikakva prava u odlučivanju i raspolaganju novcem. Takav brak je uobičajeno dosadan a često i konfliktan, jer nema više ničeg zajedničkog sto povezuje partnere.

008-04- Sljedeća situacija je kad je žena preuzima vodeću ulogu u braku. O toj situaciji ja pišem na ovom blogu. Moja iskustva i preporuke se odnose na situacije kad žena osjeća da ima potencijal da postane žena vođa, ili alfa ženka, ili to još možemo nazvati dominantna žena. Ima još naziva: gazdarica, gospodarica, šefica u kući, vođa obitelji, ona koja nosi hlače, ona koja drži sva četiri kantuna kuće, žena na prvom mjestu...

008-05 - Najbolje bi bilo kad bi svaka žena odmah nakon stupanja u vezu preuzela vodstvo, a kasnije tim putem i nastavila.
Kako to ostvariti ili kako to provesti?
Metoda inicijative je ključna u svakom poslu. Kao sto žene poduzetnice imaju inicijativu u poslovanju, tako bi i žena morala biti poduzetna u svom braku.
Krenimo od nekog početka.

008 -06 - Još od trenutka upoznavanja žena mora biti ta koja bira partnera ili dečka. Ne onako pasivno kako je to bilo u prošlosti, kod naših baka, ako mi priđe zgodan dečko, onda ću prihvatiti njegovo udvaranje, ako mi priđe neki koga ne bi, onda ću odbiti. To je pasivni način izbora.

008-07 -Slijedi aktivni način.
Valja pažljivo promatrati mladiće koji su potencijalni dobri dečki, ti su uglavnom mirnije naravi i ne ističu se ekscesima u društvu. Takvog dečka treba pažljivo promatrati, uvidjeti njegove navike, dobre karakteristike i onda ga zavesti.

008-08 Od prvog dana poznanstva kojeg će cura ili žena inicirati i voditi, stalno kontrolirajte vašu vezu.
Sve aktivnosti od susreta, izlazaka, mjesta gdje i kad ćete ići, određujete vi kao žena. Ovo je iznimno važno, jer s time stvarate naviku vodstva kod vašeg partnera.

008-09 Posebno je važno kad i kako ćete se prvi put poljubit i tko će to napraviti. Naravno, to mora biti žena.

008-10 Sljedeća faza je seks. Iznimno je važno da taj ljubavni čin bude po želji žene i u njenoj organizaciji. Znaci vi ćete sve pripremiti kad, gdje, kako, koliko.

008-11 Sam način vođenja ljubavi je kljucan za kasniji razvoj veze, od samog početka žena mora kontrolirati ljubavni život, jer to je ključ uspješne veze.

008-12 Nikako i nikad dopustiti da on poželi i dobije ljubav ili seks kad on to zaželi ili inicira. Seks mora biti pod strogom kontrolom žene, jer to je siguran uspješan nastavak dugotrajnog braka ili veze.

008-13 Ako taj detalj prepustite njemu, jako je teško kasnije ponovno preuzeti glavnu ulogu u braku. Ali nije i nemoguće, jer imam primjera žena koje su i naknadno uspostavile vodstvo u braku, kad su preuzele seksualni život ili ljubavni život.

008-14 Dobrog muža je potrebno od samog početka privikavati da sve može dobiti samo ako je ponizan, poslušan, dobar i uslužan prema svojoj ženi.

008-15 Muškarce je potrebno naučiti finom ponašanju u vezi. To je posebna taktika koju morate savladati sa strpljenjem, znanjem i voljom da svaki dan unaprijedite svoju moć u braku.

008-16 Najvažnija karika je svakako seks. Ali o ovom detalju prave i iscrpne savjete možete dobiti isključivo na mail.
Razlozi su vam jasni, jer ako muški pročitaju kako ih žena kontrolira, onda će biti pripremni da to odbiju od samog početka.

008-17 Poruka za muškarce i muževe, slušajte svoje žene, ugađajte im, potrudite se u braku i biti ćete nagrađeni sa ljubavlju.

008-18 Poruka za žene. Kontrolirajte brak, seks, vezu, financije, jednom riječju, sve što se zbiva u braku. Ništa, ali ni najmanji detalj, ne prepustite slučaju, već stvorite naviku da od samog početka sve odluke, ma koliko one bile male, donosite samo vi.


008-19 Danas više nije teško to provesti u djelo, u ovoj eri mobitela i Interneta.

On se može uvijek javiti sa pitanjem, npr:. da kupim kilo kruha bijelog ili crnog, jer onog kojeg je gospodarica naredila nema.

008-20 Neka svaku stvar pita sto da radi! Ukoliko dođe doma sa svojom odlukom, morate ga ukoriti da nije dobro postupio, bez obzira sto je napravio, jer jedina dobra odluka je bila da vas upita sto da napravi i tek nakon odobrenja to može i učiniti.

008-21 To je princip od kog ne smijete odustati, ni prepustiti slučaju, a najmanje njegovom odabiru. Kad jednom steknete naviku odlučivanja, kasnije sve ide kao po loju. Život će vam se pretvoriti u bajku kakvu ste sanjale u najljepšem snu i još bolje od toga.

008-22 Muškarca možete jedino pridobiti s tim da mu u potpunosti kontrolirate seks, ili seksualni život i njegove seksualne navike.
Jako je česta situacija kad nakon par godina braka seksualni život u potpunosti zamre ili bude toliko dosadan da vise nijednog partnera ne zanima.

008-23 Razlozi takvom stanju su jako jednostavni.
Uspavali ste se oboje.
Razlozi takovog ponašanja su najčešće ti da on može dobiti seks kad god poželi, a upravo ta sloboda seks kao takav čini potpuno nezanimljivim.

008-24 Druga najčešća situacija je da on luta po Internetu i da tamo nalazi seks u većoj i jačoj količini nego mu ga možete pružiti, tad sa vjerojatnošću od 99% potajno se samozadovoljava ili masturbira ili drka, ako baš hoćete i mašta o scenama koje je vidio na Netu. Takvo stanje nikao ne smijete dopustiti u svom domu.

008-25 Za sve ove situacije ima rješenje.
Kako, to možete doznati samoanalizom svoje situacije ili tako da mi svoju situaciju u vezi opišete, nije značajno ime ni ništa sto mislite da vam je neugodno pisati na mail. Važno je da opišete svoju intimnu situaciju i kako je ona nastala.

008-26 To znači da su važne činjenice koliko imate godina, kako ste dugo u braku ili vezi. Obiteljska situacija, gdje i kako živite, ne mislim na ulicu i kućni broj, nego da li u stanu kod njegovih, ili vaših, djeca, s čime se bavite, tko ima veću plaću, kakvi su vaši odnosi u braku, i sve sto je relevantno, a svaki detalj u važoj vezi takav jest.

008-27 Nemojte misliti da postoji čarobni štapić kojim samo mahnete ili čarobna formula koja rješava sve probleme. Toga definitivno nema, jer da ima onda bi se već netko sjetio i to napisao i svi bi tako postupili, pa problema nikad i nigdje ne bi bilo.

008-28 Ja vam mogu ponuditi savjet iz mog dugogodišnjeg iskustva.
Ali nikako vam ne mogu garantirati uspjeh. Uspjeh rješenja u vašem braku najviše ovisi o vama samima.
Usporeda: recimo možemo dati iste namirnice kod 2 kuharice, i jedna će napraviti odličan ručak, a druga nejestive splačine.


008-29 Svi moji savjeti i iskustva su temeljeni na civiliziranim partnerima i jedino u tom slucaju smatram da je moguće provesti žensku dominaciju u braku. One druge je jako teško kontrolirati. Pouka: birajte fine, nježne, obrazovane i kulturne dečke ili muževe, jer to je prvi i osnovni preduvjet za uspješan brak.


008-30 Još jedna možda mnogima besmislena konstatacija.
Veličina muškog organa je obrnuto proporcionalna sa uspjehom u braku. Ili prevedeno, što je ud veći, veći je problem u braku.
Veći ud je veći problem u braku, iako na prvi pogled donosi veće seksualno zadovoljstvo, sto je jedna od urbanih legendi. Jer nije ud taj koji donosi zadovoljstvo već njegov vlasnik ili još bolje rečeno, pokornost i privrženost njegovog vlasnika vama.

008-31 Obratno, manje obdareni muškarac je svjesniji svoje manjkavosti i s tim podložniji vodstvu žene, što opet može biti nelogično slabijim poznavaocima bračnog života.
Uobičajeno je da su obdareni mužjaci svjesni svoje seksualne veličine ili moći i zato su jako bahati, arogantni i razbacuju se sa tom svojom obdarenošću jer misle da mogu dobiti krdo ženki kad kod požele, pa im jedna manje u haremu ili na listi bivših ništa ne znači.

008-32 Ukoliko ste muškarac i svjesni ste da bi žena bolje upravljala brakom, dužni ste ovaj tekst pokazati svojoj partnerici.

008-33 Žena ima pravo bilo koji dio ovog teksta kopirati i printati, te izabrane dijelove koji joj odgovaraju pokazati svom muzu i podučiti ga kako se ponaša dobar muž u braku.


008-34 Za sve, koji osjećaju da moraju ili žele nešto poduzeti kako bi poboljšali svoj brak, a ne znaju kako neka me kontaktiraju na mail.
Rado ću svima pomoći svojim iskustvom ili savjetom, ali same ste odgovorne za provedbu i uspjeh u svom braku. Same birate ono sto mislite da je prikladno za vašu vezu, jer ne postoji univerzalni lijek za sve bolesti, pa tako ni savjet za sve veze.

- 01:23 - Komentari (16) - Isprintaj - #