Najsretnija Zena

ponedjeljak, 03.08.2009.

005 Noćne aktivnosti

Večer

Uobičajenu večeru prepustite mužu, koji će je pripremiti po vašoj želji. Potrebno ga je naučiti da vas svaki dan pita što želite za ručak, te večeru i doručak sutradan. Pazite da to vaš dragi muž sve zapiše i potaknite ga da kontrolira koje su namirnice potrebne za popunjavanje zaliha hrane u kuci.

Vaše uobičajene večernje aktivnosti su čitanje i informiranje, preko TV ili Interneta.

Uvijek mislite kako je potrebno da vi kao žena imate pravo i prednost na gledanje i odabir programa televizije. Nikako nemojte dozvoliti da on gleda nogomet, sport ili neke macho filmove koji bi mogli negativno djelovati na vaš odnos u kuci. Odaberite za njega i djecu odgovarajuće neagresivne emisije, poželjno uvijek emisije u kojima su žene glavne ili su namijenjene ženama. Bez obzira zanima li vas neki film ili ne, daljinski stalno neka je u vašim rukama.

Uvijek morate nadzirati njegovu aktivnost na Internetu, jer su muškarci skloni traženju pornografskih materijala i tako potpuno upropastiti vaš seksualni život, a s time i brak.

Predvečernja mala masaža vašeg vrata ili nogu, dobra je i vama i njemu. Vama pomaže da se opustite i ugodno osjećate, a njemu da zna kome treba služiti i tko je glavni u kuci.

Noć.

Ovisno o vašem raspoloženju odredite vrijeme spavanja i sve aktivnosti koje ste isplanirale za noć.

Ako je zima, planirajte tako da on ide prvi u kupaonu, a onda vi, tako da vam do tada ugrije krevet. Pripremanje kreveta za seks je njegova dužnost, sto uključuje da otkrije krevet, stavi ručnike za noćne aktivnosti, pripremi vam spavačicu i donese u kupaonu. Poželjno je da i on nosi spavačicu, koja je u prošlosti bila predviđena i za muškarce i za žene, radi praktičnosti, jer ne zahtijeva svlačenje i komplikacije u strasti seksa, u kojoj možete oboje uživati već samim zadizanjem spavačica.

Seks.

U seksu uvijek vodite računa da je vlastito zadovoljstvo na prvom mjestu. Uvijek vi kao žena određujete položaj, termin, trajanje i stil seksualnog odnosa.

Kontracepcija.

Ovisno o vašoj želji odaberite način koji najviše vama odgovara. Tablete nisu uvijek najbolji način sprečavanja neželjenog začeća, jer mogu imati neželjene posljedice, kao npr. smanjenje libida, hormonalne poremećaje, dlakavost, ili bilo koje druge promjene koje vam ne odgovaraju. U tom slučaju primijenite neku od alternativnih metoda koja vam odgovara. Kondom, ako vam taj način odgovara, je jedno od rješenja. Prekinuti odnos je isto dobra metoda, ako vas muž može dovesti do orgazma prije nego ejakulira.

Ukoliko već imate željeni broj djece, pošaljite ga na vazektomiju, tako da ne morate više brinuti o tome. Ova metoda nije dobra ukoliko imate ljubavnika, jer njega je dosta teško natjerati na alternativnu mušku kontracepciju.

Uvijek zahtijevajte onakav seks kakav vam je najugodniji. Njegovo zadovoljstvo tek je na drugom mjestu i o tome nemojte previše voditi računa, ali kontrolirajte da to bude na vama prihvatljiv način. U seksu uvijek zauzmite dominantne položaje (npr. žena gore). Ukoliko vam je oralni seks izvor glavnog zadovoljstva, insistirajte da to bude prvi način na koji će vam on ugoditi, nakon čega možete izvesti još jednu igru, ali i nju kao dominantna žena koja potpuno kontrolira pokrete i situaciju.

Zaspite u položaju koji vam najviše odgovara, a njega možete nakon seks izgurati na manji dio kreveta, ili ako volite spavati sama, pošaljite ga u drugi krevet ili sobu.

Brisanje od sokova nakon seksa prepustite njemu, neka se nauči da vodi računa o višku sokova.

Za više specifičnih detalja u svezi posebnih tehnika, problema ili načina vođenja ljubavi slobodno mi se obratite na mail.

- 23:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #