Free Hit Counter "Preko trnja do zvijezda" - Nada Ključec blog - Blog.hr

"Preko trnja do zvijezda"

Da razuzdani vikend osim mamurluka donosi i nešto dobro prikazuje predstava "Preko trnja do zvijezda". Srednjovječna kriza, mnogo alkohola, seksa, neracionalnih odluka vode Helenu i Robija, dva potpuna stranca u priču o kojoj nisu ni sanjali.

Na repertoaru ove subote u Teatru Exit prikazivala se predstava "Preko trnja do zvijeda". Taj kazalištni komad s pjevanjem režirao je Tomislav Pavković. Glavni glumci su Nataša Janić koja glumi Helenu, uspješnu odvjetnicu za razvode bez imalo vjere u ljubav, a Ivan Glowatzky glumi Robija, koji se bavi sumnjivim zanimanjem bez perspektive za bolji život.

Image and video hosting by TinyPic
Nataša Janjić i Ivan Glowatzky na sceni (photo by: Nada Ključec)

Jedne večeri u kafiću usamljena Helena prilazi Robiju i nakon dosta vina oni završavaju zajedno. Helena koja je zaljubljena u oženjenog muškarca od Robija ne očekuje puno, samo zabavu za jednu noć. Osim svitanja, jutro donosi i otrežnjenje, te se oni rastaju misleći da se više nikada neće vidjeti.

Image and video hosting by TinyPic

Istog dana, Robi susreće Helenu koja kasni na sestrino vjenčanje jer mamurna povraća ispred crkve. Robi ima kod sebe punu vrećicu love koju je dobio od prodaje auta, te poziva Helenu na ludu ideju da potroše sav novac. Nakon kratkog negodovanja ona prihvati ponudu i oni provedu nezaboravni vikend uz najskuplje vino, restorane i hotele. Što se vikend bližio kraju tako je i njihova želje da nikada ne završi bivala sve veća i oni ostanju zajedno.

Image and video hosting by TinyPic

Ono što ovu predstavu čini zanimljivom je retrogradno prepričavanje njihovog prvog susreta, kojeg opisuju pomoću pjesme i sa gitarom u ruci. Bez toga to bi bila samo još jedna dosadnjikava ljubavna priča.

21.12.2010. u 10:48 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (5)
Studeni 2010 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga



Pregled događanja u Zagrebu, koncerti, kazališta, izložbe, itd.

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr