SOTONIZAM 616

srijeda, 14.09.2022.

DEMONSKI NAUK

Obred opisan nije obred koji podržavamo nego čisto radi razmišljanja i pokušaja shvaćanja drevnih načina. Ne izvodite ovaj obred...


Zbog nadolazečeg dana odlućeno je da se postavi jedan stari obred za koji su nas mnogi pitali i tražili slićnog. Ovaj obred ima mnogo verzija za sada ćemo dati samo jednu.
Prisjetimo se Halloween je zapravo keltski dan na koji kako su oni smatrali se okupljaju mrtvi.
Ovaj obred je stvoren za sklapanje ugovora s Vragom a ćini se baš na taj dan.

Obred inicijacije je osoban osim ako ne odlučite da ga obavljate grupno.
Za obred je potrebno imati: Jednu ili više crnih, plavih ili crvenih svijeća, steriliziranu iglu, komad čistog papira, suho pero za porpisivanje svog imena. Potpisi se obavljaju u vlastitoj krvi.

Na papir napiši sljedeću molitvu:
Pred svemogućim i svebičnim bogom Sotonom/Luciferom i i prisustvu svih demona u paklu, koji su jedini i istiniti bogovi, ja (izreci svoje puno ime i prezime) se odrićem bilo kojih i svih svojih prošlih savezništva. Odrićem se lažnog JudeoKrščanskog boga Jahvea, odrićem se njegova sina Isusa i odrićem se duha svetoga. Proglašavam Sotonu/Lucifera kao svojeg jedinog boga. Obećajem da ču preppoznavati i slaviti njega u svemu što jest, bez ustručavanja, bez poželjnjih misli za povratkom i tražim njegovu pomoć pri ovome životu.
Uzmi iglu i probuši si kažiprst, iscjedi malo krvi i umoći pero u njega. Još jednom izrecitiraj molitvu na glas, zatim presavij papir i zapali ga na svijeću. Možeš ostati i meditirati sve dok se svieće ne ugase.
Na kraju obreda izreći Ave Satana

Prije obreda je važno okupati se radi poštovanja

- 22:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.