SOTONIZAM 616

nedjelja, 11.04.2010.

Dani Svjetla - 5. Obred

Peti obred se obavlja 27.04


Peti je obred naj važniji u ovom nizu. On predstavlja ljudski duh, ali onaj o kojemu uči Demonski Nauk.
Potrebno za obred:
3 Svijeće

Po jedna svijeća za svakog od Magoga

Na tlo se nacrta simbol ljudske duše, u svaku kružnicu se stavlja po jedna svijeća. Ostale svijeće svi imaju pred sobom i pale se nakon formiranja magičnog kruga svijetla.
Prije početka obreda potrebno je odabrati osobu koja če voditi ritual. Tu osobu nazivamo Tremezin. Nakon što su se svi sjeli osoba koja je odabrana za tremezina izgovara sljedeće riječi upučene okupljenima:

U ime Gospodara Svemira, u ime Sotone-Lucifera-Demona, u ime i uz pomoč Mysterium Aloima dali me prihvačate kao vašeg Tremezina? Okupljeni izgovaraju Prihvačam.

Primite se svi za ruke, gledajte u goruće svijeće te zamislite kako iz njihovog plamena izlazi svjetlosni prsten. Zamislite ga kako se širi te dolazi do vas. Dotiče svakog od vas a zatim ulazi u vas. Sve vas sad spaja taj svjetlosni prsten, on struji kroz ruke svih vas. Tremezin vas mora voditi kroz proces vizaulizacije kruga. Taj se svjetlosni prsten sad širi od ruku prema glavi i prema tlu, iznad vas se prsten spaja u središnju točku kao i ispod vas, ispod tla. Kad to uspijete vizualizirati nalazite su u magičnom krugu svijetla. Kad Tremezin zaključi da jr krug stvoren, tada on oslobađa svoje ruke što čine i ostali po redu.Nakon što je stvoren magični krug, Tremezin ustaje sa svojom svijećom u ruci i pali svoju svijeću od onih koje su u sredini, vrača se te pali prvom sa svoje lijeve strane te s desne strane izgovarajući rijeći: Posvečujem vatrom.

Osobe do njih pale svoje svijeće od njihovih dok se sve svijeće ne upale. Potom svijeće postavljaju svatko svoju ispred sebe. Ispod tih svijeća ne treba biti nacrtan niti jedan simbol.
Nakon što su sve svijeće upaljene i svi su se smjestili, Tremezin započinje sa sazivanjem:

U ime Gospodara Svemira, u ime Sotone-Lucifera-Demona, u ime i uz pomoč Mysterium Aloima sazivam velikog demona Vilirisiusa neopredjeljenog, i sve demone koji obitavaju u elementima i njihovu istinu isijavaju u ljudski duh. Ulazim u mijesto tame i uzimam darove Duha.


Odmah po završetku izgovara sljedeće riječi red po red, nakon svakog reda, ostali ponavljaju za njim:

Sveti si Gospodine, Gospodaru svemira

Sveti si Gospodine, čija priroda nije formirana

Sveti si gospodine, veliki i močni

Gospodaru svijetla i tame


Nakon toga čita se pismo Vlč. Marlusa. Pisma nečemo objaviti ali ih dajemo ljudima koji nam se jave i koji su zainteresirani za obavljanje obreda. Demon Vilirisius je naš primarni Demon, gospodar znanja, skrivenih tajni i prosvjetitelj ljudskog duha. On obitava na malenom otoku koji se nalazi na rijeci između ovog i drugog života, 120 koraka od mjesta gdje rijeka započinje. U meditaciji upravo njega zamišljamo, njegovo nepregledno znanje kao ono koje prosvjetljuje ljudski duh. Upravo je cilj ovih Dana Svijetla to prosvjetljenje. Treba meditirati o svojem nakupljenom znanju i svojem stanju duha, ali ga se mora vizualizirati na način kao zrno pijeska na obali te zamišljati kako ulazimo u doba u kojem se svo to znanje prenosi u nas.

Nakon meditacije Tremezin izgovara sljedeće riječi:

Bračo i sestre, nismo sami, On je sa nama, on jeste Mi, mi jesmo On. Neka demoni vatre posvete naš um, demoni vode naše srce, Demoni zemlje naše tijelo, demoni zraka naš život i Vilirisius naš duh.


Nakon tih riječi izgovara se:

Amen Satana – Ora Pro Nobis

Amen Lucifer – Ora Pro Nobis

Amen Demon – Ora Pro Nobis

Amen Deus – Ora Pro Nobis

Amen Aloim – Amen.

Svi gase svoje svijeće a Tremezin i svijeće na sredini kruga.

- 00:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.