SOTONIZAM 616

ponedjeljak, 11.01.2010.

DEMONSKI NAUK

Demonski Nauk vuče svoje korijenje iz svih religija i sve religije imaju u sebi nešto od Demonskog Nauka. Sve religije svijeta, sva znanja i mudrosti, sva filozofija, u svojoj konačnici, sve vodi ka istim razmišljanjima i shvaćanjima. Ipak je istina samo jedna i svako toliko se dogodi da polaznik jednog religijskog pokreta, nakon godina učenja i traganja spozna nešto što vidi kao istinom a što štuje pripadnik neke druge religije. Poput gravitacije, veći objekt privlači k sebi manji objekt. Istina je ovdje naj veći objekt koji predstavlja spoznaju ili izvor mudrosti a religije svijeta predstavljaju manje objekte, kojih privlači onaj veći objekt – spoznaja. Ali nema straha ako je Demonski Nauk svugdje. Ovo je njegova tajna, ali budi upozoren!, Tek onda kad budeš spreman da je čuješ, krećeš dugačkom stazom koja vodi do izvora mudrosti. Spoznaja te istine tek je početak.
A istina glasi:
Demon je zrcalo ljudskog zla, Demon je zrcalo ljudskog dobra. Svaki Bog, svaka knjiga i svaki čovjek robovi su mišljenja. Um može nekoga Boga smatrati zlom, um nekog Boga može smatrati dobrotom. Um može knjigu smatrati zlom, um može knjigu smatrati dobrotom. Um može čovjeka smatrati zlom, Um može smatrati čovjeka dobrotom. Prava istina je izvor. Bog je stvoren kao dobro ali tijekom milenija pretvoren je u zlo. Knjiga je stvorena kao dobro, ali tijekom stoljeća biva pretvorena u zlo. Čovjek je rođen kao dobro ali tijekom godina postane zao. Čovjekova je priroda da sve što je dobro pretvori u zlo. Demon u svoj prvoj prirodi, onoj izvornoj nije ništa drugo bio nego duh, božanstvena moć. Tijekom prolazećih milenija, pretvoren je u zlo. Ako gledamo kroz ove činjenice, shvatimo da je Demonski Nauk zapravo Nauk Duha, njegova doktrina. Onaj koji pokušava zaista shvatiti Nauk Duha, taj nauk pronalazi svugdje oko sebe, u svim aspektima svog života, u svim religijama. Onaj koji ga traži zna da imena nisu toliko bitna koliko je i njihova svrha. Demonski Nauk ili Nauk Duha postoji pod mnogim imenima još od početka čovječanstva. Ovo je bila njegova istina.

Sve što poznajemo kao materijalno, duhovno, kao i ono što dolazi od energije ili života jest Jedno. Sve što je podložno mentalnom razumijevanju stvoreno je od tog Jednoga. Sve što jest Jedno, živi u svemu. Sve ima i svoje dijelove, koji su podložni svojim zakonima svega što je stvoreno ali i sve što je stvoreno također postoji u umu Svega. Ili, sve što postoji (cijeli svemir) je Aloim, sve što postoji je i stvoreno od Aloima. (cijeli svemir je od Aloima i stvoren). Svi bogovi koje je čovjek stvorio, došli su na svijet s čovjekom, vrhovno biće Aloim, postoji od uvijek.
Želite li prodrijeti u bit božanstvenoga, morate prodrijeti u bit samih sebe. Želite li shvatiti kolika ste duhovna bića, onda naučite koliki ste kao materijalna bića. Želite li gledati u budućnost i vidjeti sebe poslije smrti, pogledajte u svoju prošlost i sagledajte svoj život. Bilo što da želite saznati o sebi a povezano je s onim svijetom isto je kao o vama na ovome svijetu. Ali i znaj da nijedna tajna nije skrivena, tako da kada sagledavaš svoj život, u formulu unesi i svoje naj mračnije tajne.

Sve je povezano, sve je jedno. Svaki je čovjek kap vode u oceanu, sve što postoji jest taj ocean. Baciš li kamen u vodu, nastaju valovi, valovi koji se osjete na drugom kraju oceana. Ova poruka u sebi sadrži veliku moć tu moć dobiva onaj koji ju shvati. Učiniš li nešto dobro, iz tog dobra može da se rodi mnoga dobra, učiniš li nešto zlo iz toga zla rađaju se mnoga zla. Čovjek koji vjeruje da pripada dobru, a stalno govori o onima, koji nisu kao on, da su zli, rađa samo zlo. Vi koji nas osuđujete da smo zli, da smo izašli iz pakla, rađate to zlo i sam pakao. Od vas, ako nastavite sa svojim tvrdnjama ne može izaći ništa dobroga. Sve što činite, ma kako to bila mala i beznačajna stvar, ima svoj odjek u oceanu vječnosti, sve što postoji je u konstantnom pokretu, pokret koji je dio onoga što postoji i pokrenuo. Ono nikad ne prestaje jer život nikad ne umire. Onaj koji shvati ovu poruku može kontrolirati svoje mentalne, duhovne, fizičke i magijske jeke koje odjekuju u vječnosti. Poruka dakle glasi: Čovjek sam odlučuje dali je on Demon ili vrag ili je Anđeo ili Bog. Sva vaša mišljenja koja imate o nama, na nas ne utječu, ona utječu na vas i na vaš život. Sve što radite drugima radite i sebi. Iz toga idemo u shvaćanje da sve što postoji ima i svoju suprotnu stranu ali je zapravo jedna cjelina. Dobro i zlo samo su ekstremni suprotni krajevi jednoga. Tko među vama može točno odrediti granicu koja razdvaja dobro od zla? Tko među vama može s apsolutnom sigurnošću reći: „Tu prestaje dobro a počinje zlo“? Uzmete li štap, točno na polovici štapa povučete jednu crtu i kažete si: „jedna polovica štapa predstavlja zlo, druga polovica štapa predstavlja dobro“. Nije li zapravo da u svojoj ruci držite samo jedan štap a ne dva? Kako od te polovice štapa idete prema njegova dva kraja, idete zapravo do njegovih ekstremnosti. Onaj koji shvati tu poruku ima moć da pretvori dobro u zlo a i zlo u dobro. Kako kod sebe tako i kod drugih.

- 01:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.