Izgubljena djevojčica u tijelu žene

nedjelja , 30.12.2012.

Sada sam djevojčica u tijelu žene,koja tek otkriva novi svijet.Bojim se da je svijet brutalan,i sada učim kako se u sve to upustiti bez povrede i gnjeva koje nosim u sebi.Nije lako biti djevojčica,a nije lako biti ni žena.Kada bi mogla da biram,bila bih radije životinja,jer one se znaju braniti i boriti,a ne kao ja.Ja sam izgubljena na ovim stramputicama života,sasječena rano u samom korijenu.
Da mi je biti zmija!Pita mene jedna osoba zamisli da si zmija,pužeš,i netko ti stane na put,što bi uradila?! Ja se tren zamislim i iz mene izađe rečenica "Ja bih zamolila da se makne",pa mi kaže na to, "E,to ti ne valja".
Znači,ja ni zmija ne mogu biti,razmišljam dalje i ništa mi ne pada na pamet.Izgleda da sam previše dopustila da ljudi gaze po meni da bih bila itko na ovom svijetu.
Nastaviti ću dalje otkrivati,jer ako padnem,utopiti ću se u ovoj ludnici od života koja me snašla.
Ja sam izgubljena djevojčica u tijelu žene!

Kako biti zmija?!

subota , 29.12.2012.

Zašto u životu nisam znala biti zmija? Čak i u onim trenucima kada nebih toliko naškodila određenim ljudima?
Da sam bila zmija,nebih od mene sada ostala samo staklena kugla koja i kad padne ne razbije se,a samim tim nosim nakupine jer ne mogu da padnem i da razbijem sve ono loših nakupina u sebi,duboko.
Često nisam znala biti zmija,uvijek sam se bojala kako će drugi reagirati i povrijediti nikad nikoga nisam željela,a nisam bila svijesna da sebi činim gore.
Sada pokušavam probuditi zmiju u sebi,nahraniti je,jer ona je gladna mene,ona želi biti zdrava.Kada ovo kažem,pri tome ne želim ništa loše,samo sebi želim puno samopouzdanja.Želim ispuniti svaku mračnu prazninu,želim svijetlo u svojoj duši.
Želim biti gospodar sebe,želim biti svoja božica,svoj svijet gledati iz drugog ugla.

Tajanstvena šuma,to sam ja

petak , 28.12.2012.

Postala sam sama sebi tajanstvena,otkrivam tek sad u ranim tridesetim samu sebe.
Misterija je svuda oko mene,samo je moram sama odgonetnuti....
Nekad sam znala tko sam,ali sam se jako prevarila....

Sljedeći mjesec >>