Poze za oralni sex - Susret s djevojkom

utorak , 08.01.2019.

Najbolje poze za oralni seks










Click here: Poze za oralni sex






Ne gledajte u plafon, već gledajte pravo u njega! Šta više, mnoge devojke otvoreno to i pokazuju.



poze za oralni sex

Dozvolite da vas zadovolji na najbolje i najzanimljivije načine... Pri tome imajte na umu da su muškarci vizuelna bića i da vole da gledaju kada mu pružate oralno zadovoljstvo, jer će ih to više napaliti. Dok ste obučeni Poza: Samo podignite haljinu ili suknju ova poza nikako ne može da uspe ako nosite farmerke i sedite na ivicu nečega, dok njegova glava treba da se nađe između vaših nogu - logično.



poze za oralni sex

SVE O ORALNOM SEKSU: Evo šta se njoj gadi, a šta se njemu dopada! - Ovaj potez će ratbuditi nervne završetke, a zatim ih opušta, što može jako da mu prija. Još zanimljivih tekstova pročitajte na.



poze za oralni sex

Baš poput muškaraca i žene imaju omiljene položaje u seksu koji ih dovode do vrhunca strasti. Ženska mašta pokriva širok spektar položaja, ali postoje oni kojima žene jednostavno ne mogu odoljeti 1. Misionarski položaj Misionarski položaj je definitivno podcijenjen. Ovo je za žene jedan od najboljih položaja, a vrhunac mogu doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koje vole osjetiti snagu muškog tijela. Ples u krilu Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak na vrhu se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Žlica Ovaj položaj popularan je kod oba spola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke su omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.



Seksi devojka na krevetu
Nema potrebe ni da spuštate svoj donji veš ako je leto, ne morate ni da ga nosite, baš uvek, preporuka stručnjaka , samo ga gurnite u stranu, tako da on može da prione na posao. Boravak na vrhu se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Kao kad popravlja auto pa se zavuče pod auto. Možete takođe i preći na ručni rad, dok mu strastveno ljubite vrat i grudi nekoliko minuta, pre nego što se vratite dole. Spustite se još niže do njegovih bedara, nježno ih ljubite i ližite. Uhvatite rukama korijen penisa, a njegov glavić stavite u usta. Čeprav se moški navadno hitro razvnamejo in tudi hitro potešijo, pa ga boste najbolj obnoreli, če zadeve ne boste opravili prehitro, ampak ga boste pred samim oralnim seksom razvajali z dolgo predigro. Erekcija nije nužna Stvar koju nikada ne smete dopustiti svom partneru je da vam drži glavu za vreme pružanja oralnog seksa, iako ste takve poteze videli u porno filmovima. Također, možete predložiti partneru da se riješi svih dlaka kako bi vam užitak pružanja felacija bio još bolji. Samo zadignite suknju ili haljinu žao mi je, ovo ne funkcioniše sa pantalonama i sedite na ivicu…stola, kuhinjskog ili kancelarijskog, u radnoj sobi ili na poslu, fotelje, haube, ograde, lavaboa, kuhinjskog pulta, mašine za pranje veša, sudova ili čega god što se nađe pri ruci, dok on kleči među vašim nogama. KOMENTARI nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje autora komentara. Ako vam to nije udobno, stimulišite ga s rukom.

[Oglasi zadar|Erotske price klub|Bosanke sex]






Oznake: sve, o, ORALNOM, seksu, Čevo, šta, se, njoj, gadi, a, njemu., dopada!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.