POSVETA ZA (skoro zaboravljenu) POP ZVIJEZDU

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


Ako niste zaključili o kome se radi, riječ je o Britney Spears.
To je taj članak koji sam zajebala, pa sam se odlučila ponovo ga napisati.
Što se tiče Britney, meni ima dobre pjesme, ali za sad samo slušam stare, jer nove nisu još na vidiku.
Ustvari negdje sam pročitala da radi na albumu i da bi trebao izaći krajem ove godine. Živi bili pa vidjeli!
U zadnje vrijeme Britney nije bila na baš dobrom glasu. Po pitanju tulumarenja s Paris Hilton (razmažena bogatašica) bila je glavna (a možda je i još). Otkad se druži s Paris ponašanje joj je grozno.
Čak je prvo mjesto sa Paris djelila za najgore odjevene osobe u 2006. godini.
Što se tiče razvoda ja sam na njezinoj strani, jer muž joj je bio (a sigurno je i još) prava sponzoruša.
Živjeo je na račun Britney.
Ja se nadam da će se Britney "otrijezniti" i početi mislit više o djeci i svojoj karijeri.
Image Hosted by ImageShack.us
Sa sinom Sean Prestonom

EVO UKRATKO O BRITNEY:
Britney Spears rođena je 2. prosinca 1981. godine u Kentwoodu (Sjedinjene Države) u saveznoj državi Louisiani od majke Lynne, učiteljice u osnovnoj školi, i oca Jamiea, građevinskog konstruktora. Svoj proboj na svjetla estrade pokušala je već u osam godini života kada se prijavila na audiciju za show Mickey Mouse Club Disney Channela. Međutim, nije prošla audiciju jer su se producenti jednodušno složili kako je premlada za javni nastup. No, nije bilo sve tako crno jer jedan od producenata toliko se oduševio malom Britney da joj je pomogao naći agenta u New Yorku. Zahvaljujući tome Britney je s majkom i mlađom sestrom živjela na Manhattanu nekoliko narednih mjeseci gdje je pohađala Professional Performing Arts School.
Uskoro su došli i prvi uspjesi - 1991. godine glum opsjednuto dijete u filmu Ruthless, koji je baziran na filmu strave i užasa iz 1956. godine The Bad Seed. U dobi od 11 godina ponovo sudjeluje na audiciji za Mickey Mouse Club. Ovaj puta je uspjela proći audiciju. Stoga je 1993. i 1994. godine živjela u Orlandu (Florida), gdje je emisija snimana. Tada je boravila u paviljonu u kojem je boravila cijela ekipa, a pored nje u emisiji su nastupala dva buduća člana grupe 'N Sync i Keri Russel, buduća zvijeda Warner Brosowog Felicitya. Nakon završetka snimanja Mickey Mouse Club showa Britney se upisala u srednju školu u rodnoj Louisani. Strast ka svjetlima estrade ne jenjava pa u svojoj petnaestoj godini odlazi u New York na razgovor s čelnicima tvrtke Jive Record koja se bavi nakladom zvuka. S Jive Recordsom Britney je potpisala ugovor i u naredne je dvije godine snimila svoj debi album s producentima Ericom Fosterom Whiteom (radio s Whitney Houston) i Maxom Martinom (radio s Backstreet Boysima).
Album Baby One More Time snimljen je početkom 1998. godine, ali nije puštan u prodaju do 12. siječnja 1999. godine. Za to vrijeme Britney je radila promotivne nastupe u trgovačkim centrima diljem Sjedinjenih Država. Njen prvi singl Baby One More Time pušten je u prodaju u listopadu 1998. godine. Nakon objavljivanja album se veoma brzo našao na vrhovima glazbenih top lista što ga je učinilo prvim debi albumom koji je postao album godine u Sjedinjenim Državama. Video spot u kojem je Britney obučena kao stidljiva katolička srednjoškolka također je zasjeo na prva mjesta top lista glazbenih video spotova. Do rujna 1999. godine album se prodao u preko 6 milijuna primjeraka. Nešto prije toga, u lipnju iste godine Britney je krenula na svoju prvu solo turneju. S obzirom na broj prodanih primjeraka albuma i njenu popularnosti možda nije ni potrebno reći kako su njeni koncerti bili veoma dobro posjećeni. Iste godine (1999.) pokupila je hrpu nagrada MTV Europe-a - Best Female, Best Pop, Best Breakthrough Artist i Best Song (ili na hrvatskom: najbolji ženski izvođač, najbolja pop pjevačica, najbolji novi izvođač i najbolja pjesma).
Godine 1999. s majkom je napisala knjgu Heart To Heart. U knjizi Britney Spears i njena majka pišu o životu, ljubavi, slavi i snovima. No, u knjizi možete naći i odgovore, koje nude autorice knjige, na posve realna pitanja: Kako razgovarati s majkom? Kako ohrabrivati vlastito dijete? Kako se nositi s uspjehom i neuspjehom? Mlada Britney je osnovala i Britney Spears Foundation, fondaciju koja organizira ljetne kampove u saveznoj državi Massachusetts za neprivilegiranu djecu. Obrazlažući razloge zašto je utemeljita Britney Spears Foundation popularna Brit je rekla: Tako sam sretna što mogu djecu dati priliku da naučne ponešto o zapanjujućem svijetu plesa i glazbe, a koji je zahvaljujući sreći postao veliki dio mog života.
Prije nego što je u veljači 2000. godine osvojila nagradu Grammy bila je i u utrci za osvajanje titule najboljeg novog izvođača (Best New Artist). Nagradu je pripala njenoj dobroj znanici iz Mickey Mouse Cluba - Christini Aquileri. Drugi album Oops!... I Did It Again u prodaji se pojavio početkom svibnja 2000. godine. Samo u prvih tjedan dana album se prodao u milijun i tristo tisuća primjeraka. To je ovaj album učinilo najbolje prodavanim albumom neke pjevačice ikada u Sjedinjenim Državama. Zahvaljujući tome albumu nominirana je za dvije Grammy nagrade - Best Vocal Pop Album (najbolji vokalni pop album)) i Best Female Pop Vocal Perfomance (najbolji ženska izvedba pop voakala) za singl Oops!... I Did It Again.


FILMSKA KARIJERA
U veljači 2002, Spears se proslavila u filmu, Crossroads, koji je dosegao visoko drugo mjesto na box officovoj listi najgledanijih filmova već prvi vikend, ali je relativno kratko bio na tako visokom mjestu najgledanijih filmova. Film je zaradio nešto više od $60 milijuna diljem svijeta, što je četiri puta više od svoga budžeta. Neke pjesme iz albuma Britney pojavile su se u filmu. Film je zadobio loše kritike, a i Britney je dobila Razzie Award za najgoru glumicu. Film je osvojio i Razzie za najgoru originalnu pjesmu "I´m Not a Girl, Not Yet a Woman".
Spears je napravila veliku zbrku u javnosti pojavivši se u filmovima Austin Powers in Goldmember(2002) kao ona, i u Longshot(2000) kao Leteći Sluga. Također se pojavila u dokumentarcu zvanom Guest List Only fokusiranom na Los Angeleskoj sceni.
Za film Chicago, producent Harvey Weinstein htio je Britney za ulogu koja je ipak pripala Lucy Liu. Bila je preporučena za ulogu Allie Hamilton u filmu The Notebook, ali ipak je bila bolja Rachel McAdams. Spears je bila na audiciji za ulogu u filmu I love Huckabees koja je pripala Naomi Watts. Britney je bila veoma zainteresirana za ulogu u filmu Daisya Dukea, The Dukes of Hazzard, ali je izgubila zanimanje jer je trebala glumiti ženu koja planira svoje vjenčanje i život svoje obitelji. Uloga je pripala pop pjevačici i televizijskoj zvijezdi Jessici Simpson






naughty bang P.S. Ništa vezano uz Britney, samo da vam kažem da mi je žao što jučer nismo pobijedili Francuze, ali što se može.

I SAMO DA ZNATE NEMOGU OSTAVLJATI KOMENTARE NEŠTO MI NE ŠTIMA, ALI ZATO VI SLOBODNO IH OSTAVLJAJTE MENI!!!!! cerek

31.01.2007. u 20:49 | Broj komentara 5 | Print | # | ^

PET STVARI KOJE NE ZNATE O MENI

1. Od godišnjig doba najviše volim ljeto (plaža, kupanje, puuno talijana....) i proljeće (kad sam rođena).

2. Ne volim previše bahate i dvolične ljude, one koji lažu i ulizice!!

3. Htjela bih puno putovati (a tko ne bi?). Željela bih ići na Maldive, Hawaje....
A tko zna !?!

4. Obožavam igricu The Sims!! Kad sam prvi put dobila najnovije The Sims 2 nisam mogla razmišljati u
školi. Samo sam čekala da dođem doma, i udri po kompjuteru! Jedanput ću napisati o Igrici The Sims
za sve one koji neznaju što je to!!

5. Volim jako šlušati glazbu, slušam skoro sve i ne znam kako bih ja bez glazbe. Isto tako volim pratiti modu, ali nemojte misliti da sam razmažena i da pratim slijepo sve trendove!

30.01.2007. u 20:33 | Broj komentara 4 | Print | # | ^

smokin EVO ME.....

Ne morate me se više bojati, ohladila sam se.
Sad mi se ne da pisati neki dugački post, ali kad budem imala vremena očekujte to što sam zajebala.
Petak je već na izmaku. Ništa posebno nije se događalo.
Sad se baš dvoumim što bih gledala na TV-u od silnog izbora...
Ništa pametnog nema, sve stari filmovi (reprize): Odbjegla nevjesta, Naši i vaši... wave

cerek Bye!!!!!

26.01.2007. u 20:10 | Broj komentara 18 | Print | # | ^

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


puknucuJEBEMU MATER!!!!!!!!!! RADIM POST SAT VREMENA, SAT VREMENA I ONDA KAD IDEM STAVLJAT SLIKE GA NE SPREMIM!!! KOJA SAM JA BUDALA headbang!!!!!!!!
NEĆU NI DOLAZITI NA BLOG PAR DANA DOK SE NE RAZLJUTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burninmadBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!headbang bang puknucu

25.01.2007. u 21:24 | Broj komentara 1 | Print | # | ^

VIKEND (...još malo...)



HELLO!!! mah thumbup
Meni je već danas počeo vikend... Nemam ništa za učiti, sve "četiri u zraku"!
Sutra je petak, moj najdraži dan.
Danas smo pisali matematiku. Test i nije bio toliko težak, ali ako dobijem četiri bit ću sretna.
Sve one parabole, pravci, popelo mi se na vrh glave.........
Vrijeme je baš zajebano ove godine, pogotovo sad.
Do prije tjedan dana je bilo proljeće, a sad je zima...
I tako... šta drugo da vam velim, kako je već naziv bloga My simple life, takav je moj život.
Dosadan!!!!!!!!!!!! zijev Dobro, ne baš uvijek, ali...

25.01.2007. u 17:03 | Broj komentara 5 | Print | # | ^

FILM PRAZNIK


Ljudi tko još nije gledao film Praznik neka požuri u kino, ako još igra, jer je film odličan.
Preporučujem vam da odete u Cine Star ako živite u Zagrebu, jer je kino super uređeno...
Evo ukratko o filmu.

ORIGINALNI NASLOV:
The Holiday

ŽANR:
romansa, komedija

ULOGE:Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Edward Burns, Rufus Sewell

REŽIJA:
Nancy Meyers

SCENARIJ:
Nancy Meyers

PRODUCENT/I:Nancy Meyers, Bruce A. Block

TRAJANJE:
135'

GODINA IZDANJA:2006.

ZEMLJA:
SAD

IZDAVAČ / DISTRIBUTER:
Columbia Pictures


Film Praznik je romantična komedija sa Jud Lawom, Cameron Diaz, Kate Winslet i Jack Blackom u glavnim ulogama.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Amanda (Cameron Diaz) i Iris (Kate Winslet) su uspješne žene, Amanda radi foršpane za filmove a Iris je novinarka Daily Telegrapha. Ipak, nemaju uspjeha u ljubavi i razočarane u muški rod, odlučuju privremeno zamijeniti kuće. Iris tako dolazi u otmjenu vilu u Los Angelesu a Amanda se useljava u Irisinu starinsku kuću pokraj Londona. Uskoro će obje upoznati zanimljive muškarce;Iris se druži s ostarjelim filmskim producentom (Eli Wallach) i s filmskim skladateljem Milesom (Jack Black),a Amanda upoznaje naočitog Irisinog brata Grahama (Jude Law).

Image Hosted by ImageShack.us

Nancy Meyers je poznata po mnogim sentimentalnim i romantičnim komedijama ('Što žene vole')pa je tako i ovaj put zaigrala poznatu formulu i baš pred Božić izbacila film prigodno naslovljen 'Praznik'. Publici se očito svidjela kombinacija glamuroznih ljepotana (Jude Law i Cameron Diaz) te običnog dečka i cure iz susjedstva (Kate Winslet i Jack Black) te je film dobro prošao na blagajnama a iznenađujuće je i da je kritika relativno dobro prihvatila taj zašećereni film, možda zato što je film pun referenci na klasične holivudske filmove. Variety tako hvali predivne lokacije i zanosne glumce te tvrdi da će film 'natjerati ljude da se grle' a sentimentalna priča prihvatljiva je i ostalim kritičarima koji vide film kao dopadljivu žensku komediju.

21.01.2007. u 20:32 | Broj komentara 3 | Print | # | ^

.....cerek.....headbang........

burninmad Sutra opet škola!!!!!! Mrzim ponedjeljak, a tko ga ne mrzi!?! Ponedjeljkom imam jedne od najgorih sati: zemljopis, njemački i kemiju i sve to po dva sata (to po hnosu, glupost).

EVO PAR SLIKA OD MENE I MOJIH PRIJATELJICA
Image Hosted by ImageShack.us

Ova prva u smeđoj jakni je Matea, iza nje je Karla, onda sam ja u crnoj jakni, s lijeve strane je Marina, a s desne Iris i u plavoj jakni je Ivona.
"Iza" fotića je druga Marina.

Image Hosted by ImageShack.us

Na ovoj smo slici Karla, Matea i ja.


21.01.2007. u 16:12 | Broj komentara 0 | Print | # | ^

ZA SVE LJUBITELJE TITANICA

Ovaj članak posvećujem najviše mojoj prijateljici Ivoni koja obožava film Titanic, glumce i sve vezano uz to.
Ja sam Titanic gledala 100 puta i svaki sam se put raspekmezila.
Vjerujem da ne postoji onaj tko nije gledao Titanic.
Evo ukratko o filmu.

Image Hosted by ImageShack.us

SADRŽAJ:

Originalni naziv: Titanic
Godina produkcije: 1997
Zemlja produkcije: SAD
Jezik: engleski
Žanr: drama
Režija: James Cameron
Scenarist: James Cameron
Muzika: James Horner
Uloge: Leonardo Di Caprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates
Producent: James Cameron
Kompanija: Paramount Pictures
Trajanje: 194 minute


Image Hosted by ImageShack.us

Glavna zvijezda filma je golemi, luksuzni, prekooceanski putnički brod dugačak oko 280 metara. . Netom izgrađeni Titanic sprema se za svoje prvo veliko putovanje iz Engleske za New York. Putnike čine svi slojevi društva, od bogataša u raskošnim apartmanima do imigranata u prljavom potpalublju. Među njima je naš Leo odnosno Jack Dawson koji je svoju kartu za Ameriku zaradio na kartaškom stolu.
Jedne hladne večeri Jack upoznaje Rose Bukater (Kate Winslet), zaručnicu bogatog Cala Hockleya (Billy Zane) koja se upravo spremala skočiti s broda. On ju naravno odgovara te, nakon početnog nesporazuma, biva nagrađen večerom u viskom društvu. Početak je to strastvene romanse između mladih ljubavnika, ujedno i početak neizbježnog kraja dok se brod približava famoznom ledenjaku.

Image Hosted by ImageShack.us

Cameronov Titanic nikoga nije ostavio ravnodušnim. Skupa produkcija, bezprijekorni, zaista upečatljivi specijalni efekti, zvuk i glazba i, što je najvažnije, atmosferičnost osnovni su aduti ovog zaista grandioznog projekta. S druge strane imamo pomalo patetičnu, izklišejiziranu romansu na koju otpada poprilično velik dio ionako razvučenog filma no čini se da bez toga ne bi bio toliko uspješan. Uostalom tko smo mi da kritiziramo velikog Camerona.

Image Hosted by ImageShack.us

Titanik je treći film u povijesti Američke filmske akademije koji je osvojio jedanaest oskara. Također, to je najprofitabilniji film u povijesti i prvi film koji je u cijelom svijetu zaradio više od jedne milijarde dolara.

19.01.2007. u 20:33 | Broj komentara 11 | Print | # | ^

PINK

Pink, s pravim imenom Alecia Moore rođena je 8. rujna 1979. godine u Doylestownu (blizu Philadephije). Nadimak je dobila još u djetinjstvu (boja kose je sigurno bila posljedica), a od svoje trinaeste godine je već nastupala po lokalnim klubovima, prvo kao plesačica, a zatim kao prateći vokal hip hop grupi Schools Of Thought.
Odrasla je u glazbenoj obitelji (otac, inače vijetnamski ratni veteran, pisao je pjesme još na ratištu i svoj talent prenio na kćer). Kao tinejđerica i nije bila baš poslušna i družila se s pogrešnim ljudima.
Sa 14 godina je počela pisati pjesme , a iste godine DJ u lokalnom klubu Fever dopustio joj je da se svakog petka popne na pozornicu i izvede ih pred publikom.
Rezultat solo karijere je njezin prvi album 'Can't Take Me Home', koji izlazi 2000. godine i zvuči potpuno drugačije od svih narednih albuma preporođene rokerice Pink. 'Can't Take Me Home' bio je hit dvostruko platinaste naklade (što znači da je prodano najmanje dva milijuna primjeraka), s tri top 10 hita, 'There U Go', 'Most Girls' i 'You Make Me Sick', a sve to dovelo ju je i do nastupa s 'N Sync, tada najpopularnijeg boy benda na planetu, na čijoj je turneji nastupala kao predgrupa.
2003. godine Pink izdaje svoj drugi album 'Try This' koji je bio još bio je još rokerskiji, prvenstveno zahvaljujući suradnji s Timom Armstrongom, frontmenom američke punk rock atrakcije Rancid.
Za pjesmu 'Trouble' dobila je i svoj prvi Grammy.
Najnoviji album 'I'm Not Dead', njezin je najangažiraniji dosad, počevši od singla 'Stupid Girl', kojim kritizira bulimiju, sponzoruše i ispraznost celebrity sustava, pa preko otvorenog pisma američkom predsjedniku 'Dear Mr. President' i antiratnog dueta s ocem 'I Have Seen The Rain', a Pink je, u svakom slučaju, ponovno dokazala da nije još jedna obična pop zvijezda i postavila se kao model klinkama koje dolaze: inteligentna, buntovna, hrabra i talentirana, sve u isto vrijeme.
Pink očito nije više mogla čekati i prva je zaprosila svoga sadašnjega muža Careya Hartoma.cerek

Image Hosted by ImageShack.us

17.01.2007. u 20:31 | Broj komentara 6 | Print | # | ^

ZA POČETAK

wave Haj! Ovaj blog će biti više-manje o mome životu, prijateljima, ali i o slavnima i poznatima.
Svi oni koji vole zvijezde i sve o njima neka se jave.

16.01.2007. u 22:02 | Broj komentara 2 | Print | # | ^

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (4)
Travanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (9)
Veljača 2007 (14)
Siječanj 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da/ne

Opis blogathumbup

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@

Ovo je blog na kojem ću pisati o svome dosadnom životu,prijateljima,školi.....Ah, dobro....nije baš uvijek dosadan....smokin Pusa......kiss

Osim u školi,vani il kod kuće možete me naći i na msn-u: helena_15@windowslive.com

Linkovi

IRISbelj

MATEA

MARINAfino

DeeDee

BJ BOYS

NAVAwink

MATEAsretan




NEKE ZANIMLJIVE STRANICE


NOVOSTI O SLAVNIMA

ZAPALITE SVIJEĆU

ANIMACIJE I OSTALA SRANJA

RIJEČI ZA STRANE PJESME

UREĐIVANJE SLAVNIH



Counter
Counter



Free Music

Free Music



Free Music

Rihanna - Shut up and drive

O MENI

Welcome to my blog!!

Da rečem par riječi o sebi......
Zovem se Helena (prije mi se to ime nije sviđalo, al sad je ok)....
Prezime nije bitno......
Živim u Novom Vinodolskom.....(čitaj:selendra)
Rođena sam 17.3.1993.....i imam 15 godina....
Ja sam među najmlađima u razredubelj......al meni ne smeta.....
Zalazim u jednu školu.....gimnaziju....u Crikvecini.....
Za sad mi ide dobro.......
Slušam sve i svašta......Madonnu, Pink, Mary.J.Blige, Rihannu, Beyonce........ponekad i narodnjake..........strong>


VOLIM: _sve što mladi vole
_ svoje prijatelje i prijateljice
_ ljeto cerek
_ Tree Hill
_ igricu The Sims 2
_ glazbu pjeva
_ internet
_ svog brata (samo kada je lijepo vrijeme)
_ Oprah show
_ svoju mobitel


NE VOLIM: _ učenje
_ bahate i umišljene ljude no
_ komarce
_ bolest (iako te nekada izvuče iz škole)
_ prištiće
_ njemački
_ fiziku puknucu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Da, to sam ja.....zujo zubo smijeh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Na ljeto 07

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Me

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Iris,Matea,ja i Ivona

Image Hosted by ImageShack.us

Nava i ja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Na novoj godini

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Iris i ja - u osmom razredu....cry

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
8. raz.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Baci času visoko, past na tlo. Baci kamen u vodu, dodirnut će dno. Baci granu u vatru, izgorjet će sva. Baci mene od sebe, umrijet ću ja.


Ako je ljubav droga, onda sam ja najveći narkoman!

Image Hosted by ImageShack.us

Čokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od lješnjaka. Ne. Šecer. Nema šanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim ništa što je slađe od tebe.

Image Hosted by ImageShack.us

Ako je grijeh voljeti ljepotu, onda neka moj život i moja sudbina budu svjedoci da sam ja griješnik.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us





Friendster

Friendster



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@