Slipknot666

09.06.2006., petak

Kako se Slipknot pripremao za "Vol. 3"

U studiju u Los Angelesu nastaje novi album Slipknota, metal benda koji je šokirao i na prepad osvojio scenu ...

'Ovaj album će ili promijeniti svijet ili uništiti nas', rekao je frontmen Corey Taylor o nasljedniku albuma 'Iowa' iz 2001.

Slipknot rade sa čuvenim producentom Rickom Rubinom, i do sada su napisali već osamnaest pjesama.

Međutim, posao se još niti izdaleka ne čini gotovim, iako se nazire novi početak za bend:

'Riskiramo puno ovim albumom, idemo u smjeru za koji nikada nismo mislili da će biti naš, toliko puno je stvari koje će iznenaditi ljude', izjavio je Taylor.

Osim ultražestokih rifova i frenetične energije, novi materijal Slipknota karakterizirat će i više melodije i dinamike.

Taylor je najavio i posve drugačije tekstove od onih na prva dva albuma, rekavši da su vrlo filozofski i tiču se tema kao što su ljubav i religija.

Jednu od još neimenovanih pjesama opisao je kao 'mješavinu Pink Floyda i King Crismona'…

Album treba izaći početkom iduće godine, a Taylor dugu diskografsku pauzu objašnjava ovako:

'Nema šanse da izdamo nešto dok svi nismo sto posto sigurni u to, uključujući Ricka. Publika je uz nas od samog početka i znaju da nam treba vremena da im isporučimo ono što zaslužuju, a to će biti ono apsolutno najbolje što možemo'.


Vol3

...Detaljnije o Vol. 3

Dugo iščekivani, treći album Slipknota "Vol.3 The Subliminal Verses" u produkciji jednog od najuspješnijih metal producenata današnjice, Rick Rubina ugledat će svjetlo dana 25. svibnja ove godine. Album sniman u nekoć Houdinijevoj palači, danas Rubinov studij bit će još jedna od Slipknotovih demonstracija povezivanja sa svoji fanovima (takozvanim 'maggots' - crvima) i još jednim pomicanjem granica žanrova u svim smijerovima.

Očekujte agresivnost, dubinu, divljaštvo, melodičnost, melankoliju i nepokolebljivo povjerenje ovoga doslovno nezaustavljivog banda. Mnogi fanovi će moći čuti neke nove snimke i prije izlaska albuma; kao što je pjesma "Don’t Get Close" (b-side) i neke instruentalne dijelove, koji će se pojaviti u videoigri "MTX: Mototrax" (izdavač: Activision).

Od 30. ovoga mjeseca neke pjesme biti će dostupne na bendovoj web stranici. Prva u nizu biti će "Pulse Of Maggots" (posvećena isključivo najtvrdokornijim) ljubiteljima grupe; zatim u travnju slijedi "Duality" (pjesma koja će ujedno biti i prvi single te za koju Slipknot snimaju spot u rodnom Des Mondesu u režiji Mark Clasfelda i Tony Petrossiana).

Neke od ostalih pjesama s albuma su: "Vermillion", "The Blister Exist", "Cricle". Napomenimo još to da je bend snimio čak više od 25 pjesama za novi album od kojih će se na "Vol.3" naći tek njih 13 probranih. Također treba reći da će Slipknot prikazati svoj novi image, koji se kako kažu promijenio i u maskama; neki će to okusiti već 30. ožujka kad počinje turneja po SAD-u, dok će ostali morati pričekati album i europsku turneju.

Za kraj recimo još da su sva Slipknotova izdanja do sada osvojila platinasa obilježja; prva dva albuma: "Slipknot" i "Iowa", te video i DVD izdanja: "Welcome To Our Neighbourhood" i "Disasterpieces" poželimo takav uspjeh i trećem albumu "Vol.3 The Subliminal Verses".

- 14:22 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us