~˘°.˛.G!RŁ$ DQN`T Ł!K3 BQY$, G!RŁ$ ŁłK3 C@R$ @ND MQN3Y.¸.°˘~

petak, 31.03.2006.

PQM!R3NJ3

Martina, Dorotea i ja smo se pomirileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Evo posljedice pomirenja:Mi smo prije bile naaaaaj frendice, ali se to promjenilo. Pomirile smo se ali više nismo naaaaaj frendice.... Sada smo frendice koje se ne druže puno.
Evo malo sličica:
layout for myspace

layout for myspace

Play boooooooy!!!

- 19:49 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 29.03.2006.

§V@Đ@

Eoooooooooooooooo mene opet ljudi...
Možda ne znate da imam ooooooodavno novi blog. Martinin i moj blog. Ali nemogu mu više pristupit. Maaa, sam ga želim izbrisat... Zaš?!?!?!?!? Pa eto, mi smo se posvađale. Aaaa... u opće nisam tužna ni nemam napadaje depresije. Sad sam sretna i živim život kakav svako želi. Pa naravno da sam se isto posvađala sa Doroteom... Yuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... Nema njih u mom životuuuu!!!
Razlog svađe s njih dvije: Mi bile na zemljopisu i
uzme meni Dorotea labelo.
Znam ja da sam ponjela
novo labelo jer sam staro
potrošila. I uzme meni sad
labelo i počne davat Kristini,
Klari,Ljerki,Martini i sebi da
da se svi namažu s njim!!!
Ja ono gledam: "Pa jesi ti normalnaa, to je moje labeloooooo!!!!". I svi se namažu i ode mi (znam ja koliko su ga potrošili kad je staro 12 sati!!!) 4mm labela. Pa labelo je došlo 18.00 kunaaaa!!! Oni su si dopustili da se mažu!!! Pa dobro igrat ćemo se ak ti hoćeš!!!!
Drugi razlog svađe s nih dvije: Ja imala novi blog. Dala
sam Martini i Dorotei da
se upišu. OK Martina se
nije potpisala na početnu
stranu. Pa zato je tu Dorotea.
Ona se fino potpiše i vrati
mi leksikon. Sad sam se
malo durila. Ali niš posebno.
Ona je isto napravila novi
leksikon i dala mi ga. Ja se
potpisala. Ak se ona meni
onda ću se i ja!!! Sad se ona
durila. Na Martinu ne (i ona se
potpisala) a na mene daaaa!!!
Pa šta bi drugi napravili?!?!?!?
OK mi je i super se osjećam kad se nedružim s droljom. Samo jeste li skužili da Martina nije kriva ni za šta?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Pa ona je "u njenoj službi"......KI$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$....
KOMENTIRAJTEEEEEEEEE!!!!

- 13:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 24.03.2006.

M@ŁQ DJ3ŁQV@ §PQ+QV@

Evo vam malo moje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj pjevačice... To je Ciara.




Myspace Mini Clips





Myspace Mini Clips


Eeee, ovo nije Ciara nego Olivia. Ona je isto coooool!!!




Myspace Mini Clips


Mislim da svi znaju ko je ovo... 50cent




Myspace Mini Clips


Eminem-naaaaaaaaaaaaaaaaaj pjevač.




Myspace Mini Clips

- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.03.2006.

3V3RY D@Y !§ BQR!NG!!!

Yoooooooooooooooooooooooo......
Za početak se želim ispričat zbog ne javljanja. Imam novi blog pa su mi ruke pune posla....
Eo vraćamo se normalnom programu....
Eeeeeeee kak je danas dosadno. Brat mi ima rođendan i dolazi mi ciiijela rodbina. Užas-moram bit pristojna, ne smojem noge stavljan na kauč (kad sjedim)..... Uglavnom strava i katastrofa. Za rođoš je dobio cd od Gorillas-a, kaktuse (on ih skuplja, zasad ih ima 7)..... Svi moramo glancati stan!!! Isto, danas je na plesu bilo naporno i boljela me glava (ja idem na jazz dance).
Martina nije jućer bila u gradu. Išla je u Karlovac s kazalištem (glumi u kazalištu). NA NJENU NAAAAAAJ SREĆU PROPUSTILA JE TEST IZ PRIRODEEEE!!!! Ali svi smo se snašli (šverc, Mario, Nora i drugi su sjeli kraj Terezijinog plakata pa su sveee prepisali). Ja nisam bila tolike sreće, ali sam imala divovski šverc. Dosta o školi glava me zaboljela.
Meni svaki post počinje sa "Eeeeeee kak je danas dosadno" ili "Jaaooooooo kak je danas bilo dosadno u školi"!!! Pa kad meni moj jaaaadni život teče sporo i dosadno....
Malo sličica za bolje raspolaganje:
MySpace Layouts

MySpace Layouts

Heheheheheeee.... za bolje raspoloženje...
MySpace Layouts

MySpace Layouts

Uuuuuuuupss...

- 12:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 11.03.2006.

Boooring

Bok!!! Kak je u zadnje vrijeme dooooooosadno...zjeeeeeeeeeeeeeeeeeev... Evo, samo sam htjela neš napisat da mi blog nije prazan... Jaoooo da, moja frendica Martina ima kaznu. Ona je nekak dobila 1 i 2!!!! Uffffffffffffff jadna!!! Čak mi se ne smije javljat na telefon(kućni)!!!! E da, htjela sam vam reći da su ovi jadnici meni izbrisali spot. Ja ne znam za vas ali meni brišu postove!!! Izbrisali su meni, Nini....
Komentirajte, ki$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!

- 17:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 08.03.2006.

Nema naslova...

Yoooooooooooooo!!! Sam sam htjela reći neš u vezi jučerašnjeg dana. Kad sam se vraćala iz škole sa Ljerkom, Beattom i Svjetlanom vidjeli smo nekog malog psa. Fuuuuj što je sladak... Onda smo se dogovorile da ćemo je odnjet kod Beatte(ona je prije imala psa) i dat mu hrane i vode. Ja sam otišla kući po rukavice da nedobijem neš, jer sam ga ja trebala nosit do Beatte...(kuća mi je 20-tak metara od škole). Za to vrijeme blesave cure su izmišljale imena za njega(Vuglamir, Faki, Prdomir, Penislav)....Dobio je ime Faki. A kad sam se ja vratila i kad sam ćula sva ta smijeeeeeeešna imena skoro sam crkla!!! Svjetlana je otišla kući, a Beatta, Ljerka i ja smo otišle do Beatte. Evo sad razočaranje, kad smo došle, Faki nije htijeo jesti ali je nekako pio.
Aevo što se danas dešavalo.... E kak je danas bilo dosadno u školi. Imala sam matematiku, hrvatski, vjeronauk, likovni i engleski. Na likovnom smo radili neku gluuuupu zastavicu(zapravo, zastavicu koja nas opisuje). Ja sam radila zastavicu koja izgleda ovako: piše na njoj "blood"(krv), i nacrtane su kapljice krvi, naravno, tu se našla i marihuana i peace(pis,mir)!!! Beatta je radila Američku zastavu, naravno zelene boje.... Aj bok idem na chat!!!
Komentirajte!!! Kii$$$$$$$$$$$$$....

- 19:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #