:::DaNcEfReAk:::

09.04.2006., nedjelja

IDEMO U ZÜG!!! PONOVNO DRŽAVNI PRVACI!!!

DA; dobro ste pročitali; JUNIORSKA FORMACIJA MEGARock KRIŽ jučer je na 15. državnom prvenstvu u organizaciji ARRK VeGa osvojila PRVO MJESTO obranivši tako prošlogodišnji naslov državnih prvaka!
Ista formacija svojom je uvjerljivom pobjedom jednoglasnim ocjenama SVIH sudaca izborila nastup na Svjetskom prvenstvu juniorskih formacija koje će se održati u Švicarskoj gdje ćemo u sastavu reprezentacije predstavljati Hrvatsku!

Na žalost, pobjeda naše slavne formacije bila je jedna od rijetkih stvari koje su se na jučerašnjem turniru pokazale pozitivnima. Jer, jučer kao da nam svima nije bio dan (čast izuzecima, svakako; no, o njima nešto kasnije).
Roko i ja ispali smo u četvrtfinalu (točnije, u rundi nade) te završili kao 15. (od 24)...i jaaaaaaaaaako sam razočarana zbog toga! Jesmo li možda previše očekivali ili smo posustali zbog nedostatka samopouzdanja i pritiska koji smo vršili sami na sebe, ne znam; no zadovoljni nismo, budite uvjereni.
Nismo mi bili jedini koji su, eto, “nastradali”, da tako kažem.
Ni ostali, od mlađih juniora 2 do seniora B, nisu uspjeli dati ono najbolje od sebe uglavnom iz sličnih ili malo drugačijih razloga. No, ipak, postojalo je ljudi koji su našem klubu ipak uspjeli donekle “osvjetlati” obraz. Tu prvenstveno spominjem seniore C spomenute i u prošlom postu; Manuelu i Ivana koji s završili kao viceprvaci države zbog čega je meni osobno IZUZETNO drago jer su stvarno zaslužili unijevši u svoj nastup stvarno sve što su mogli. Fakat, svaka čast!coolcoolcoolcoolcool Svakako, treba čestitati i finalistima mlađih juniora 1 i starijih juniora.
Eto, to bi bilo sve zasad, jer trenutno nemam više inspiracije zbog ovih...hm, sranja, da prostite...sljedeći turnir je 23.4. na Pešćenici u ŠŠD Pešćenica pod organizacijom ARRK MEGARock Zagreb (iliti našeg kluba). Vikend poslije idemo u Lyon (Francuska). Pusa svima...

- 15:25 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

...SVAKAKO posjetite...