MyCelebrity

utorak, 29.12.2009.

Igor Mešin

Biografija:
Igor Mešin rođen je 1967. godine. Prije studija glume na Akademiji dramskih umjetnosti bio je u studiju ZKM-a. Nakon što je diplomirao ulazi u stalni angažman varaždinskog HNK, da bi 1994. ušao u angažman zagrebačkog kazališta "Komedija" gdje glumi mnoge glavne uloge posebno se ističući u predstavama "Opera za tri groša", "Na tri kralja", "Nemoćnik u pameti". Na filmu se pojavljuje u epizodnim ulogama u filmovima "Dok nitko ne gleda", "Rusko meso", "Nebo sateliti" Lukasa Nole, te "Tri muškarca Melite Žganjer" Snježane Tribuson. U televizijskoj seriji "Olujne tišine" Daniela Marušića odigrao je ulogu Stjepana Radića. Igor Mešin bio je voditelj showa Nove TV „Ne zaboravi stihove“, a isto tako je bio voditelj showa Nove TV „Supertalent“ zajedno s drugim voditeljem Reneom Bitorajcem.


Photobucket


Moja recenzija:
Igor je za mene jedan od najboljih glumaca, prvenstveno iz sitcom serije „Naša mala klinika“ gdje uz ostale odlične glumce kao Enisa Bešlagića glumi člana osoblja jedne male klinike. Napomenuo bih da se nakon sitcoma NMK izvrsno uklopio u dvojac s glumcem Reneom Bitorajcem u showu Supertalent NoveTV. Uloge koje glumi većinom su jednostavne što je za njega kao glumca vrlo dobra situacija pošto je i sam kao osoba dosta jednostavan i zabavan, a istovremeno ozbiljan i profesionalan što najviše dolazi do izražaja kod uloga u kojima se često izmjenjuju osjećaji i situacije. Posljednji puta kada sam ga gledao u predstavi „Cigle svete Elizabete“ zagrebačkog kazališta „Komedija“ bio je u ulozi seoskog poštara. Na kraju još jednom sve pohvale Igoru na profesionalnosti i zabavi koju nama gledateljima pruža.

29.12.2009. u 15:15 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 28.12.2009.

Nikša Bratoš

Biografija:
Rođen je 1959. godine u Travniku gdje je završio osnovnu, srednju i muzičku školu. U Sarajevu je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu i kratko radio u Energoinvestu, dok se nije potpuno posvetio muzici. Svirao je u sljedećim grupama: Bonton Baja, Valentino i Crvena Jabuka. Od 1989. živi u Zagrebu.Nikša Bratoš je poznati hrvatski kompozitor i aranžer mnogih hitova i producent albuma zvijezda poput Zdravka Čolića, Dine Merlina, a bio je i dio "Igre bez granica" Toše Proeskog. Čovjek je kojega sva značajnija imena iz svijeta muzike najviše žele imati u svojoj ekipi jer je njegovo učešće postalo garancijom uspjeha snimljenog materijala.


Photobucket


Moja recenzija:
Doživio sam ga kao ljubaznog i vedrog čovjeka. Sviđaju mi se njegove pjesme, najviše one koje je radio za grupu „Crvena jabuka“. Pjesme su mu vrlo osjećajne i subjektivne. Nikša radi sa mnogobrojnim poznatim zvijezdama hrvatske estrade pa tako radi i s mojim najdražim pjevačem Lukom Nižetićem. Odličan je gitarist, posebno mi se sviđa pjesma „Ostani“ od Crvene jabuke gdje sam prvi puta doživio pozitivne vibracije gitare koje mi bude osjećaj veselja i daju energiju, a o kojima mi tata stalno priča.

28.12.2009. u 19:16 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 20.12.2009.

Mario Petreković

Biografija:
Mario Petreković rođen je 1972. godine u Bjelovaru. Završio je srednju školu za autoelektričara. Bavio se raznim poslovima. Jedno vrijeme živio je u Švedskoj i Engleskoj. Bavio se mnogobrojnim aktivnostima poput body buildinga i treniranja Taekwondo-a. Počeo je raditi na Bjelovarsko-bilogorskom radiju od 1994. godine, u zabavnom showu „ Schok show“. Vodio je i glazbene showove na Bjelovarsko-bilogorskom radiju. Sudjelovao je u RTL-ovoj emisiji „ Prijatelji na kvadrat“ 2005. godine. Dvije godine kasnije postao je voditelj u zabavnoj emisiji HTV-a „ Shpitza“ te u emisiji „ Ljeto nam se vratilo“. Bio je suvoditelj u showu „ Pazi, zid“.


Photobucket


Moja recenzija:
Tko je uvijek spreman na šalu?
Uvijek?
Da, uvijek.
Nema tko drugi, nego Mario P.
......
Ovako bi vjerojatno glasio početak vica o Mariu. Kao i svaki najbolji vic, nemoguće ga je slušati prečesto jer vam prebrzo dosadi, ista stvar je s Mariom. Zna se šaliti, šale su mu stvarno dobre, ali često zna pretjerati. Društven je i zabavan tip koji se voli šaliti i zezati i šaliti i zafrkavati i šaliti, zapravo nisam siguran da li on uopće spava i jede ili i to radi iz zezancije. Svakako našem tmurnom društvu fali još osoba kao on koji je zapravo bijela mrlja na sivom zidu.

20.12.2009. u 16:42 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 17.12.2009.

Ištvan Varga

Biografija:
Ištvan je rođen u Mađarskoj. Majka mu je diplomirala plesnu pedagogiju, a otac je plesao folklor. Ištvan Varga i Gabriela Pilić iz zagrebačkog plesnog kluba Tactus višekratni su prvaci Hrvatske u raznim plesovima. Profesionalni je plesač za Extru. Zaručen je za plesačicu Evu Rusan. U ovogodišnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama pleše s partnericom Frankom Batelić.


Photobucket


Moja recenzija:
Ištvan i njegova partnerica Franka Batelić iz showa Ples sa zvijezdama odličan su par. Pošto pratim show Ples sa zvijezdama mogu primjetiti da njih dvoje odnose najbolje ocjene žirija, a isto tako i gledateljima se sviđa njihov talent što se vidi iz toga da su ušli u finale. Veseo i jednostavan po naravi Ištvan voli ples i uživa u njemu. Vrlo je društven, iako pomalo sramežljiv. Volio bi plesati kao on (naravno i imati zgodnu partnericu ;-)).

17.12.2009. u 19:59 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 13.12.2009.

Duško Čurlić

Biografija:
Rođen 1968. godine. Hrvatski TV i radio voditelj na HRT-u. Osim što je voditelj najpopularnijih show-ova Ples sa zvijezdama, Zvijezde pjevaju i Dore (izbor za pjesmu Eurovizije) manje je poznato da je snimio nekoliko reklamnih spotova i imao gostujuće uloge u serijama Bitange i princeze i Ljubav u zaleđu te u filmovima Ne pitaj kako i Iza stakla. Isto tako voditelj je nekih humanitarnih akcija i novogodišnjih programa.


Photobucket


Moja recenzija:
Živi u nekom kutku televizora, a izlazi povremeno kako bi vodio emisije na HRT-u. Izlazi većinom navečer. Ovako sam ga zamišljao dok ga nisam uživo vidio na Plesu sa zvijezdama i rekao sam sebi „Pa on stvarno postoji!“. U živo izgleda baš kao na plazma televizoru za razliku od Barbare koja je puno mršavija uživo. Ma ne, nije on debeo, ali je vrlo ugodno popunjen :-). Ipak dobro mu stoje odjela koja nosi u kojima je elegantan. Žene ga smatraju vrlo šarmantnim (kako kaže moja mama). Rekao bih da je ljubazan i dobar čovjek ponajprije zato što je spreman pomoći ljudima u nevolji (vodi mnogo humanitarnih akcija). Rekao bih još samo da su Duško i Barbara jako dobar voditeljski par.

13.12.2009. u 20:13 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 10.12.2009.

Vedran Mlikota

Biografija:
Rođen 1969. godine u Zagvozdu. Nakon srednje škole u Splitu, upisuje studij glume na Zagrebačkoj akademiji za kazalište, film i televiziju, koju završava 1992. godine u klasi profesora Izeta Hajdarhodžića. Tijekom studija nagrađen je Rektorovom nagradom za predstavu „Hamletmašina“, a 1993. godine proglašen je najboljim glumcem Festivala hrvatske drame Teatra ITD. Sljedeće godine dobiva nagradu „Veljko Maričić“ kao najbolji glumac na Prvom festivalu malih scena u Rijeci. Glumio u više filmova i tv serija: „Da mi je biti morski pas“, „Treća žena“, „Šokica“, itd. Promovira svoje selo Zagvozd gdje 1998. godine dovodi glumačku skupinu Histrioni koja glumi u predstavi za tamošnje stanovništvo.


Photobucket


Moja recenzija:
Vedrana sam prvi puta gledao u seriji „Naša mala klinika“ gdje je glumio ministra zdravstva, nažalost nisam gledao ostale njegove serije, filmove i predstave. Ono po čemu ga djeca mogu prepoznati je da je u crtiću „Shrek“ posudio glas Shreku. Susreo sam ga na generalnoj probi „Plesa sa zvijezdama“ i pri tom kratkom susretu s njim doživio sam ga kao jednostavnu i druželjubivu osobu. U showu je plesao sa Marijom Šantek koja je također vrlo vedra osoba. Žao mi je što je ispao iz showa i što nije bio u finalima. Uvijek ću pamtiti njegove stihove sa probe koje je rekao zamjenskom žiriju (pjesničkim dušama Eliu i Dinku (zamjenskim)): „Nemojte puno pričat pjesme, jer moramo na wc a tu se nesmje“ :-)

10.12.2009. u 20:01 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 02.12.2009.

Ana Ugarković

Biografija:
Ana je odrasla u Sisku. Posljednji razred srednje škole završila je u SAD-u, u Albuqerqueu nakon čega je završila studij grafičkog dizajna u Italiji u Milanu. Posao grafičkog dizajnera radila je u Italiji, Švicarskoj, Velikoj Britaniji i Hrvatskoj. Svoju ljubav prema kuhanju razvija stažirajući u londonskim restoranima usporedno s karijerom grafičkog dizajnera. 2002. godine vraća se u Hrvatsku, gdje se zahvaljujući Reneu Bakaloviću sve ozbiljnije počinje baviti svim aspektima gastronomije, vođenjem Gastro akademije, kao i pisanjem knjiga i članaka u gastro rubrikama. Na televiziji NovaTV vodi poznatu gastro emisiju „Kod Ane“. U kuhanje unosi i umjetničku-dizajnersku sposobnost, ukratko na tanjuru ništa ne smije ostati „to je dobro jelo“. Proteklih par tjedana sudjeluje u emisiji „Ples sa zvijezdama“.


Photobucket


Moja recenzija:
Uz moju majku povremeno pratim emisiju „Kod Ane“, gdje mogu primjetiti kako ima vrlo zanimljivih jela. Priznajem, većinu namirnica ne poznajem (da ne kažem kako je ponekad ni moja majka ne razumije), jela izgledaju tako fino da bi i ja kod Ane na večeru. Zapravo i tražio sam mamu da više ne naručujemo pizze, hamburgere i kebape nego da kupi Aninu kuharicu (u povjerenju možda joj tata kupi, op, htio sam reći možda joj djed Božićnjak donese pod bor :)).
Također povremeno odemo i na HTV gledati emisiju „Ples sa zvijezdama“ i rekao bi da ima volje učiti ples i da Nicolas (hmm, ima strpljenja) iako se vidi da joj fizičke aktivnosti i nisu primarna stvar u životu. Moram napomenuti da je žiri, pogotovo gospodin Davor nemilosrdan usudio bi se reći bezobrazan (kao da ne shvaća da je to show), za razliku od zamjenskog gospodina Davora (na generalnoj probi simpatične gospođe Đurđe) i posebno simpatičnih dvojice starijih gospodina prepunih lijepih stihova i riječi (opet za razliku od originalnog žirija). Na kraju možda se i meni posreći pa odem Ani na večeru, nikad se ne zna (mljac).

02.12.2009. u 21:58 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 01.12.2009.

Nicolas Quesnoit

Biografija:
Još u djetinjstvu Nicolas je pokazivao posebno zanimanje za latinsko-američke i standardne plesove, istovremeno bavio se jazzom, stepom i baletom. Do svoje dvanaeste godine osvojio je četiri francuska prvenstva u standardnim i latinsko-američkim sportskim plesovima. Željom da uči od najboljih, preselio se u London . Zajedno sa svojom tadašnjom partnericom plasirao se među šest britanskih parova i postao članom britanske reprezentacije. 2001. godine upoznaje Kseniju (sadašnju suprugu) sa kojom osnuje novi plesni par. Od tada su postali trostruki nacionalni prvaci . Plasirani u raznim natjecanjima u 2% najboljih u svijetu. 2004. godine preselili su u SAD, gdje kruna njihove američke faze postaje FINALE US Opena. Nicolas i supruga Ksenija postali su međunarodno priznati plesni učitelji i sudci. Dobivaju priznanje za izvrsnost od IDTA (Međunarodna Org. Plesnih Učitelja). U Hrvatskoj osnuju svoj Plesni centar kako bi prenosili ljubav prema plesu i svoje znanje na svoje učenike.


Photobucket


Moja recenzija:
Na početku moram priznati da ne znam o plesu dovoljno da bi uopće pomislio kritizirati Nicolasa, ali s obzirom koliko je čovjek dobio nagrada i priznanja mislim da kritike nisu potrebne. Kod mene osobno je postigao divljenje onim što sam vidio kod njegovih nastupa u TV show-u „Ples sa zvijezdama“, a naročito zbog napora koji ulaže u svoju partnericu u plesu (bez obzira na to tko je ona). Kao osobu doživio sam ga kao veselog i ugodnog čovjeka uvijek spremnog pomoći. Primjetio sam i njegov smješak koji on pokazuje i kada mu nije ugodan tenutak, pa ipak smješak je pozitivan. Na kraju mogu priznati da me zainteresirao za ples i da bi volio pohađati njegovu plesnu školu.

01.12.2009. u 18:14 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (8)
Studeni 2009 (1)

Komentari da/ne?

Home MyCelebrity.blog.hr

Tko su oni, reći ću vam ja!

A tko sam ja:
Zovem se Leo i idem u OŠ S.S.Kranjčevića u Zagrebu.
Volim istraživati, putovati i učiti o novim stvarima.
Hobiji su mi enigmatika i odlasci na duštvena događanja.
Što se tiče muzike i filma još sam neopredjeljen.

My Celebrity

Luka Nižetić
Nicolas Quesnoit
Ana Ugarković
Vedran Mlikota
Duško Čurlić
Ištvan Varga
Mario Petreković
Nikša Bratoš
Igor Mešin
Robert Valdec
Milka Babović
Marija Šantek
Ivana Plechinger
Marija Husar
Barbara Kolar
Mario Valentić
Ana Vilenica
Marko Tolja
Viktor Drago

Razno:
Aladin i čarobna svjetiljka - kazališna predstava

Kontakt

Leo e-mail:

LeoMyCelebrity@gmail.com

Linkovi:

OŠ S. S. Kranjčević

MyCelebrity on Facebook




Broj posjeta: