Gluposti i bilješke :)

*Dosadan post*

Neam blage koji da naslov stavim pa evo stavila ja ovaj. Haha.. Već ful dugo nisam pisala post jer sam bila dosta kratko na kompu (oko pola sata) pa sam stigla samo na Facebook. Ionako neam neš za napisat.. Dosta se toga dogodilo ovih dana, više tužnih nego sretnih vijesti. U petak mi je bio Dan keca, jer me pitala povijest i nisam imala blage pa mi je dala 2 keca od kojih je jedan završio u imeniku.. :( Poslije smo dobili ispite iz kemije i eto meni još jedan kec.. Ali naravno, pola boda do 2 su mi falila! S tim bodovima nikad nemam sreće. Ali ajde, dobila sam 5 iz engleskog, pisali smo neki diktat. Ma ja uvijek pišem samo o školi.. Kad neam o čemu drugom ili se ne sjetim. Kaže mi Sarita da pišem o njoj i njenoj simpi. Ae dobro.. Sariti se on već dosta dugo sviđa i oni se dopisuju preko MSN-a.. Kakva to dopisivanja budu, stvarno su luđaci. Hehe. U školi se ne druže ali ga ona stalno pogledava. Čim dođe u školu on je većinom prvi kojeg vidi. Također je osmaš.. Bili su se neš posvađali i rekao joj je da je dvolična a sad su valjda opet oke i ona možda ima šanse kod njega. Eto, bar nešto sam napisala. Danas sam bila na utakmici košarkaša i košarkašica. Pobijedili su košarkaši 101:11. Ma bit će boljih dana.. Ipak je to više muški sport. Pisala bih ja svašta ali nije sve za net.. Hehe. Ae pozz i komajte mi.. Vraćam komove! :D

29.11.2008. u 21:22 | 77 Komentara | Print | # | ^

*Dva manje.. Koja ocjena!*

Evo mene nazad.. Neam baš o čemu pisat. Ja uvijek tako. Neam šta napisat, a na kraju popunim cijeli ovaj pravokutnik za post! Haha! Evo upravo traje utakmica Rijeka - Dinamo, a ja ne mogu vjerovat da Rijeka vodi.. Gledala sam početak utakmice i vidim da ovi bacaju role wc papira. Wtf?! A onda skužim i počnem krepavat. Stari me gleda, a ja mu objasnim da je to zbog toga što su Dinamovci imali proljev.. Haha.. I tako. U ljubavi ništa, zdravlje je oke, u školi užas kao i inače. U ponedjeljak smo već prvi sat pisali zadaćnicu iz hrvatskog. Prikaz predstave Nunsense.. Kako je bilo lagano prepisivat! Svi smo imali papire, neki na klupi a neki ispod klupe. Trebala je pitat biologiju ali na kraju uopće nije. Učili smo mišiće i Stipe provaljivao gluposti. Kaže za biceps da je bicep a za triceps riceps. Jučer nije pitala tehnički ali smo pisali nekakav listić koji nisam blage imala. Tamo trebamo neke ome izračunat.. Ma gluposti. Jučer sam na engleskom sjedila sa Stipetom jer mi je Sandy zauzeo mjesto pošto sam kasnila u školu. Na hrvatskom je Stipe još više rasparao zavjesu i zavezao si ju oko vrata. Sandy mi je lijepio na leđa papirić sa Sharrkyevim prezimenom.. Haha.. Nakrepavali smo se. Danas sam iz fizike dobila 2-. Prozove Juriča i ja kažem Sariti :"Sad će mene!" I prozove ona mene, a ja :"Jesam rekla!" Nisam niš znala jer sam jučer samo pisala onaj referat. Ma ispravit ću ja to. Još me čudi što nisam keca pobrala.. Nema niš više za pisanje, a i moram ubrzo ća s kompa, tako da pozz i komajte! B-)

19.11.2008. u 21:46 | 45 Komentara | Print | # | ^

*Dečki su kao WC - ili su posrani, ili zauzeti!*

Evo mene napokon. Nisam pisala već 6 dana. Nemam baš neš posebno za pisat ili zaboravim a i baš ne komate više toliko. I tako.. Kod mene ima dosta toga za pisat ali neću pisat sve jer ipak.. Previše sam ga voljela da bih samo tako sada srala po njemu. Jučer sam došla na MSN i on je bio zauzet. Kasnije mi se javio. I tako, pričali smo tamo neš, i kaže da mi ima za reć neš najozbiljnije i najvažnije. Već tada sam znala na što misli. Ali zašto?! I kaže da vidi da tu nema nekog pomaka i budućnosti u našoj vezi. Koji razlog! Ja dobro znam koji je pravi razlog, ali nisam takva da ću na blogu srat po njemu. I ja sam napisala da misli na prekid.. I niš, uglavnom, pisao mi je da se nada da ga ne mrzim, da sam mu i dalje super prijateljica.. Ali gledaj malo! Još dan prije mi je pisao da me voli! Mogu i ja kopirat "VOLIM TE" i držat Control i V do besvijesti! I što je najgore, baš jučer nam je bilo mjesec dana veze, i eto.. Ali oke. Na greškama se uči. Nemoš više nikomu danas vjerovat.. Ja ću mu sad napisat mail i objasnit mu sve i ako mi onda kaže da to nije istina.. Neznam šta onda. Jer ja sam sve shvatila! Nisam toliko glupa kao što on misli da jesam. A i prekinut s nekim preko MSN-a.. Pa tko još to radi? Mogli smo se lijepo nać i popričat, a ne ovako. "Ma nas sta. Zaboli me.", da se poslužim njegovim riječima. Nije me briga uopće više.. Želim da mi ne odbrojavate u ovom postu nego da napišete neš uvezi posta.. Ali nema veze. Ja sad idem pisat taj mail, a svima vama veliki pozz!!

I još nešto..
"Ne računaj na moje poštenje, kad izgubiš moje poverenje, šta ću ti, kad takav si!"

15.11.2008. u 13:49 | 55 Komentara | Print | # | ^

*Glupi bodovi..*

Evo i novog posta. Ovo je već 15 post :) Hvala vam na komovima. Ovo je super prema onih 34 komentara. Nekako su mi sporo prošla ova 4 dana. Neam blage zaš.. Ae idem ja mljet od četvrtka pa na dalje. Pitala me engleski, nekog Icemana, neam blage šta i na kraju mi nije ni rekla koliko sam dobila. Dosta sam znala, jedino na kraju neš i onda nije bila zadovoljna.. Mislim da sam dobila 3. Ma daj ajde, mi tu moramo učit neke tekstove prepričavat.. Šta će nam to? I došao hrvatski. Dobili ispit iz književnosti. Dobila sam ispit i vidiš - 3. Imala sam 14 od 20 bodova kao i Flipi. I naravno, 15 bodova za 4!!!! Opet mi bod falio! Napokon sam dočekala matematiku. Davala nam je zadaćnice i vidim ja 5! Pa ajde, barem neš.. Imala 36/37 bodova :D Negdje nisam napisala minus pa je ispalo neš pozitivno.. Onda smo krenuli na novo - korjenovanje. Nije toliko teško, ali baš nije ni lagano.. U petak na vjeriću pisala zadaću iz matše jer sam doma zaboravila. Drugi sat bila povijest. Nisam niš učila.. Donijela nam je ispite. Već sam prije znala da imam 3, ali sad me baš zanimalo da li i iz toga fali bod do 4. Prozove ona mene, dođem do nje i pregledavam. 13.5/18 bodova.. E, kad sam ja saznala da Paola ima 14 i da je dobila 4.. Pa ja sam.. Ma užas!!!!!! Pola boda, e, pola boda do 4!!!!!!!!! I meni, i Sariti! Cijeli tjedan mi fale bodovi, sad još i pola boda! Tako da sad iz povijesti imam dvije četvorke i "dvi trice", kako kaže profa. Na kemiji mi čak ni nije bilo dosadno jer nismo stalno pisali one glupe formule, ali svejedno smo imali "runde" zadataka. Jučer niš od nalaska sa Sharrkyem, mama mu nije dala :( :( :( :( :( :( :( Mislila sam da ću se cijeli dan dosađivat ali sam se našla s Nanom do 22 sata pa je bilo dobro :D Ae odoh ja, a vi komajte! Pozz! :)

09.11.2008. u 12:34 | 59 Komentara | Print | # | ^

*Kečina i bod do 3.. :((((*

Evo mene opet. Imala sam 34 komova i u prošlom i u predpredprošlom postu :) Ae barem neš.. Idem ja neš mljet. Danas naravno opet u školi nisam imala sreće. Prva dva sata fizika. Donijela ispite. 6 bodova - 2!! Vidim da Sarita ima 7 bodova i trojku. "Opet mi bod falio!!" Pa dosta mi je više.. Uvijek, ali uvijek mi fali bod do veće ocjene! Ali OK, to je fizika, već sam navikla na dvojke.. A jbg. Onda smo imali likovni druga dva sata. Kako smo se glupirali na satu.. Mljele ja i Sarita s Janjom i Tinom i nakrepavale se. Crtali smo tamo neki okoliš, neam blage šta i zadovoljna sam sa svojim radom. A nisam imala blage što ću nacrtat i na kraju neš smuljala i dobro ispalo. I na kraju.. Dva sata geografije. E tu je tek pravi horor! Prvi sat smo neš vježbali. Drugi sat smo pisali ispit.. Prepisala sam neš od Natalije i valjda će bit bar 4, ako ne i 5. I poslije ostalo vremena i ide raska odiza imenika.. Prvo pita Anu - kečina. Onda prozove mene. Pitala me neke rijeke i jezera. Ae bar neš sam znala.. Vježbenicu sam ful dobro riješila, sve sama, i na kraju mi neš prekriživala i dala mi iz toga 3. Vidim ja u znanju - kečina.. Ae dobro. Ima da naučim za drugi put, valjda za utorak. Još su onda kvartalne sjednice.. Jaoo! Još je pitala Saritu i Renata i dobili i oni kečine.. A Renata pitala veličinu i granice Hrvatske.. Laganica. I tako, kod mene nema dobrih ocjena.. Danas sam dobila lijepo poredane ocjene : 1, 2 i 3! Nadam se da će sutra bit petica iz matiše. Pisali smo u ponedjeljak i sve sam znala. Još mi je zadnji zadatak ispao točno 5, pa je vjerojatno točno.. Jer zna ispast neš decimalno i tako.. I jučer Prpo opet na engleskom prdnuo, a Harisu počele suzit oči.. A lol!!! I tako, ima tu još toga za pisat, ali nije neš posebno.. Ae pozz! :)

05.11.2008. u 14:44 | 162 Komentara | Print | # | ^

*Svašta!*

Evo mene. Vratila se doma prije sat vremena. Bila sam se našla sa Sharrkyem i bilo zakon, kao i inače :D Negdje mi je ostao kišobran, nemam blage gdje. Vraćali smo se po njega a pošto je bila magla niš se nije vidjelo pa ga nisam ni našla.. I tako. Danas su Svi Sveti. Ja nisam ni bila na groblju. Planirala sam jučer s ekipom do Viškova pošto je bila Noć vještica ali eto nisu nam dali. E, tko bi rekao da sam prije mjesec dana bila u busu i putovala prema Mlinima kod Dubrovnika zajedno sa ekipom iz razreda.. Baš je vrijeme brzo prošlo. Pisali smo povijest u srijedu i ja naravno nisam imala sreće kao ni inače i dobila 3. Ma sigurno mi je falio bod do 4.. Iz engleskog sam dobila 4. U ponedjeljak pišemo i hrvatski i matematiku. A dobro, matematika je laka, oni kvadrati i to, a iz hrvatskog pišemo književnost pa to treba malo ponovit. Hehe. Ajme, Nanina baba proširila je trač da sam se ja zagrlila s mojim naj frendom (ona misli da mi je to dečko)!! Ja se uopće nisam zagrlila s njim ni niš.. Nego, ja i on smo razgovarali kod Nanine kuće i očito nas je njena baba špijunirala! Ja nisam mogla vjerovat.. Još mi je Nana rekla da je njena mama rekla da je mulac i da sam mogla nać nekog svojeg godišta. A šta ima veze ta glupa jedna godina?! Joj.. Nemam mira što se tiče toga. Opet je Mladenić neš prstom pokazivao na mene pa sam ga napala. I Čančar je srao da mi je dečko malen i debel pa sam mu rekla da umukne i odmah je prestao. Neam više šta pisat tako da pozz i komajte :)

01.11.2008. u 18:48 | 34 Komentara | Print | # | ^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Studeni 2019 (1)
Siječanj 2017 (1)
Lipanj 2014 (1)
Prosinac 2013 (1)
Veljača 2012 (1)
Lipanj 2011 (1)
Travanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (6)
Listopad 2008 (7)
Rujan 2008 (4)
Kolovoz 2008 (1)

Neš o meni..

Nadimak : Romi
Datum rođenja : 15.04.1994. u Rijeci..
Hobi : pjevanje, plesanje, druženje s frendovima, Internet ofcourse :)
MSN : imaju oni koji trebaju :D
Za koji klub navijam : Rijeka
Moje osobine : iskrena :), uvijek se smijem :), volim pomoći :), brzopleta :(, preznatiželjna :(
Mrzim : heavy metal, umišljene ljude najviše, folirante..
Boja kose : crna
Boja očiju : tamno smeđa
..

Linkovi :D

Sisterica :D
Tina :D
Anchy :D
Katarina :D
Robi :D
Iva :D

Gluposti


Internet
myblackeyes.blog.hr

Postovi

SVI MOJI DOSADAŠNJI POSTOVI..

1. *Moj prvi post* - 12.08.2008. - moj povratak u blogerski svijet..
2. *Evo mene ipak..* - 21.09.2008. - sve o subotnjoj Matejni, jednom od naj dana u mom životu..
3. *Novi post :P* - 24.09.2008. - o nedjeljnoj Matejni, 3 iz informatike, iščekivanje ekskurzije..
4. *Haha..* - 25.09.2008. - "mjesečnica" veze Sarite i Čakija, ruža, tangice, preživljavanje bez Interneta :D.. Post s čak 474 komova!
5. *Hellou* - 28.09.2008. - odlazak do Nane, događaji na misi, napad na Ivanu..
6. *Ekskurzija!* - 04.10.2008. - prilično detaljan opis svega na ekskurziji, 3 super dana..
7. *Nothing special.. For you.. :D* - 08.10.2008. - Lorenov rođendan, otkrivanje mame i tate lažljivaca, pomalo postajem u depri jer je bilo svega..
8. *Good and bad anyway makes me sad.. Rima! :D* - 12.10.2008. - vrijeme depre, glupiranje s Čančarom i Saritom, krađa krafni i kruha, Nana opasna navijačica..
9. *Godina bez Toše i magla.. :(, Sve drugo.. :)* - 16.10.2008. - nema depre jer se dogodio preokret u mom životu (dečko), užasni vozač Garića, algebarski izrazi, "vjetrovi" na fizici, 5- iz TZK-a, godina bez Toše..
10. *Kako neki ljudi znaju živcirat.. Joj!!* - 20.10.2008. - ja živčana zbog debila Mladenića i zbog svih koji mi ne daju mira što se tiče veze, poruka za Nanu na klupi, krepavanje na misi, prvi date..
11. *Opet anonimci..* - 24.10.2008. - iščekivanje iznenađenja koja su nažalost ipak propala, o povijesti, dosađivanje na kemiji, osmašice pušile u svlačionici, anonimci ne daju mira..
12. *Dosta mi je školeeeeeeee.. I anonimaca!!* - 28.10.2008. - drugi date, smrzavanje nakon mise, glupiranje s ekipom na putu do doma, dvije dvojke iz hrvatskog, anonimci ne prestaju..
13. *Svašta!* - 01.11.2008. - treći date, sjećanja na ekskurziju, trojka iz povijesti, Nanina baba se miješa u moj život, Mladenić i Čančar ne prestaju..
14. *Kečina i bod do 3.. :((((* - 05.11.2008. - iz fizike bod do 3, dobar rad iz likovnog, kečina iz geografije, iščekivanje ispita iz matiše, Prpo bez obzira na moja upozorenja nastavlja..
15. *Glupi bodovi.. - 09.11.2008. - pitala me engleski i neznam koliko sam dobila, iz hrvatskog bod do 4, iz povijesti pola boda do 4, ništa od nalaska.. :(
16. *Dečki su kao WC - ili su posrani, ili zauzeti!* - 15.11.2008. - prekid sa Sharrkyem..
17. *Dva manje.. Koja ocjena!* - 19.11.2008. - utakmica Rijeke i Dinama, Stipe provaljivao, pisali prikaz predstave, 2- iz fizike..
18. *Dosadan post* - 29.11.2008. - o Danu keca, 5 iz engleskog, o Saritinoj simpi, o utakmici..
19. *Evo posta :D* - 17.12.2008. - nisam od volje, prolazim s 4, Nanin rođendan, priredba, nepravedna profa..
20. *20. post i još neš x)* - 10.02.2009. - obavijest
..ima ih još al ne da mi se bilježit.gledajte po kalendaru.xD

POSTOVI VEZANI ZA MENE..

Tana -
...Zima je stigla... - 18.11.2008. - Tani je žao mene..