Smješi nam se bolje sutra - crkava od smijeha!

ponedjeljak, 19.06.2006.

opet presing

inače ništa novog u mene!sidin uz komp i ubijan komarce koji me oce sisat! već san ih 3 ubija! čudno se osjecan... popija san 2 redbula da mogu učit u uvu uru... ne mogu se prisilit.. učin massssivno od sride i nisan pija od sride! a je...ajme keko san glup pija san jučer. dobro ono neću računat kao sandardnu pijanku, jer san sdija ispri kompa u ovu uru, oko ponoća, šalje mi prika poruku na icq da ce me skupit i idemo van! ok, došli na baće ispri koncerta tribute to b.marley i tako to... vratija san se normalan doma. afff... ajd iden ca učit! kad upišen faks, čisto će me bolit k.. za sve! pozdraf! ako ko ovo čita!


ah ljeto, mir, idila... smokin

- 00:50 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.06.2006.

kad me tako silujete da pišen postove

ja van sad učin matišu za maturu, izvode formula... kako dosadno zijev



guštajte ljudi, meni lito počinje 12.7 ajme!!!

- 23:50 - Komentari (12) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.06.2006.

Ges huz bek!!!

Dragi moji obožavatelji, opet san se vratija u punom sjaju. da citate moje pizdarije i ucite od mene, vašeg Velikog učitelja, koji uči. necu pisat o svom životu. jer koga boli briga za život. a triba živit. a ne umrit. jer samo onaj koji živi nije mrtav!!! a ko je mrtav smrdi! a smrad je nešto najgore. to mrzin! i onaj ko misli da je živ neka se opere.
inače neznan ima li još nekog ko posječuje moj blog. naravno svatko ko zađe na ovu Stranicu složit ce se sa ovom činjenicomi, a pošto se složi neka napiše neki komentar vrijednog ovog bloga!

- 21:14 - Komentari (7) - Isprintaj - #

Counters
Counters SCRIPT LANGUAGE="VBScript">