body All alone in the moonlight... body

utorak, 27.05.2008.

Memory, all alone in the moonlight...

Evo vam novi post... Kad ste navalili =)
Zapravo, ne znam ni sama o čemu da pišem... al uvijek je tako. Sjedim pola sata za kompom, smišljam temu, i na kraju napišem predugačak post, a da mi teme samo izviru...

Ajd počet ćemo sa događajima =P
Ovako... Neki dan smo našli zmiju u dvorištu! Tj. moj tata ju je uhvatio. Čujem ja mene oni dozivaju, izađem ja van i imam šta vidjeti! Tata zmiju dugačku najmanje metar drži na lopati! Evo, ovdje je slika. Tu je već bila mrtva, iako ne izgleda tako. Al nisam joj se usudila prići. Rekla sam tati da ću se ja slikati blizu toga tek kad joj glavu odrubiš. I tak je i bilo. Čučnem ja i slikam se... Kad se zmija počne micat! [živci]. Ja vrisnula i odmaknula se dva metra od nje. Kasnije, na internetu smo potražili koja je to zmija. Srećom, ispostavilo se da nije otrovna... Koje olakšanje! I danas sam opet našla veliku zmiju, al srećom, nije ni podigla glavu kad sam prošla pokraj nje. Kasnije mi je frendica rekla da su oni ubili jednu zmiju, i po opisu je bila ista kao ona koju sam ja danas vidjela. Sada me strah i na ljuljačke otići. XD

Onda sam neki dan uhvatila malu divlju patkicu! Prvo smo je vidjeli sa velikom patkom, no kad smo potrčali prema njima, velika je odletjela, a dvije male se razbježale. Kasnije sam jednu našla u cvijeću iza kuće, i ta je odmah pobjegla na "brdo", a drugu sam našla u cvijeću ispred kuće. Vidjela sam da mačka nekak čudno gleda prema cvijeću, i ja priđem bliže, kad istrči mala preslatka patkica. I tako sam trčala za njom dok je nisam uhvatila, u čemu mi je mama pomogla. No, kasnije smo je pustili, jer nije htjela jesti ni piti, ipak je to divlja patka... Ma nema veze. Samo mi je žao što je nisam slikala... Nevermind.

Mačići lijepo napreduju, no još ih nisam slikala onak da su u nekoj super pozi, danas kad su bili mi se ispraznila baterija na aparatu. *kmeee*
Jednoj sam čak dala ime, Electra. Na to me inspirirao jedan pre pre pre jeben film - CATS! Oke, prije nego pomislite - ova nije normalna - pročitajte do kraja post.
Glumci su preseksi, a tek njihovi pokreti... To stvarno trebate vidjet, te ako niste, obavezno nekako nabavite film! =)
Ti glumci stvarno dolaze u "punoj opremi". Dobiješ sve u paketu, i napred i odostraga... Znate na što mislim! :D Obožavam Rum Tum Tuggera (John Partridge) i njegove bokove i ono nevjerojatno dupe, Munkustrapa (Michael Gruber) i njegov prelijepi glas i one oči, Alonza i njegov hod... Ma sve kod tih plesača obožavam!! I recite vi da ovo nije seksi mačak???

I eto, bliži mi se rođendan... 14 *weeee*. NAPOKON! Al bit će izvještaj nakon rođendana... Uzmite u obzir da je rođendan 3.6. al slavim ga prvog. I u petak idemo na izlet... Varaždin - Trakošćan... Tak da očekujete i slike od izleta.
Eto, pozdravljam vas sve do sljedećeg puta...
&hearts

Image Hosted by ImageShack.us

18:07 - Komentiraj ( 27 ) On/Off

srijeda, 14.05.2008.

Love me, that's all I ask of you.


Image Hosted by ImageShack.us



Bolesna sam. Sranje. Ne volim biti bolesna. Moraš biti cijeli dan u kući, a onda vikendom prepisuj sve što su radili u školi. Još je kraj godine. Testovi, odgovaranja... A vjerojatno ću sve to morati nekako nadopuniti. Morat ću opet na dopunsku iz matematike, da napišem prokleti test. Mrzim matematiku i kemiju. Nisam bila neki veliki fan kemije kad sam ju dobila, al ajd, na početku je još bilo lagano. A sada... biti ću sretna ak budem imala 3, što vjerojatno neću, tako da je tu najvjerojatnije dvojka... Probleme prave jednadžbe. Jednostavno ih ne kužim, ipak sam ja tatino dijete. =)
Al ajde, barem ne moram trpiti dosadne profesore i još dosadnije gradivo. Iako mi on fali, radije ću ležati doma nego ići u školu. Danas idem doktoru, pa u videoteku, pa u knjižnicu (ako imate koju dobru preporuku za lektiru, recite) pa najvjerojatnije u Interspar. Ako me budu htjeli povesti. =)

No more talk of darkness,
forget these wide-eyed fears;
I'm here, nothing can harm you,
my words will warm and calm you.
Let me be your freedom,
let daylight dry your tears;
I'm here, with you, beside you,
to guard you and to guide you.


Moram izabrati neku knjigu za lektiru.. A ne mogu se odlučiti. Razmišljala sam dal da uzmem Fantoma Opere, il Edgara Allana Poea. Ako vi imate još neki prijedlog, slobodno javite. Ali da nije Lovac u Žitu. Trebala bi ja ovaj mjesec čitati Dugu. Vraga ću je čitati. Dosadna knjiga, a ionak sam je već imala za lektiru. Zašto ne uvedu u lektiru zanimljive knjige? Nešto kao Harry Potter (za kojeg se mogu pohvaliti da sam pročitala sve knjige, a sad ću i krenuti čitati i na engleskom) ili Gospodar Prstenova. A ne neka Voda ili Duga, il šta ja znam koji ku*ac. -.-'

Say you'll love me ev'ry waking moment;
turn my head with talk of summertime.
Say you need me with you now and always;
promise me that all you say is true,
that's all I ask of you.


Eto, bliži se kraj školske godine, a men su ocjene katastrofa. Ustvari, katastrofa su naspram onoga šta su bile prošle godine. Sada mi je prosjek po ovim ocjenama 4,2. Al ja sretna i zadovoljna. Polako razmišljam šta da upišem. Voljela bih upisat ekonomiju. To mi nekak najbolje zvuči. Gimnazija je dobra, ali onda moram na fakultet, jer sa njom nemam ama baš nikakvu školu, a sa ekonomijom bar imam nekakvu... A i taj posao u uredu me privlači. Ne znam zašto. Ma, imam ja još vremena.

Let me be your shelter,
let me be your light;
you're safe, no one will find you,
your fears are far behind you.


Baš ovih dana gledam slike Simsa 3. Ne mogu čekati da izađe. Veliki sam fan te igrice. Sjećam se kad sam dobila onaj obični Sims da sam ga po cijeli dan igrala. Sa Simsom 2 sam postala još gora. XD
A što će biti sa Simsom 3... uf strah me. Na njhovoj službenoj stranici imate slika i nekih obavijesti. Uživajte. &hearts

Then say you'll share with me one love, one lifetime;
let me lead you from you solitude.
Say you need me with you, here beside you,
anywhere you go, let me go too,
that's all I ask of you...


Sljedeći post na moj rođendan.

10:43 - Komentiraj ( 49 ) On/Off

subota, 03.05.2008.

So lonely.




Oke, znam da pjesma nije baš moj stil... tj. lyrcsi nisu moj stil. No unatoč tome, pjesma mi se jako sviđa. Izmami suze.

Bila sam u kinu jučer. Alien vs. Predator 2... Film nije bio ono što sam očekivala. Jedna borba između Predatora i Predaliena i nekoliko ubijenih ljudi nisu uspjeli zadiviti me. I na kraju ih raznesu i ništa. Nema malog Aliena, nema malog Predatora. Vjerojatno su shvatili da im ne vrijedi više raditi filmove. Serijali Aliena i Predatora su bili prejebeni, kao i prvi dio A. vs. P., al jbg, teško se može ponoviti uspjeh. Bio je lud sam put u kino. Nas nekoliko je išlo pješke i zajebavali smo se cijelim putem. Naravno, vidjeli smo i nekoliko slatkih dečkiju. I sad, odemo mi u kino, ono skoro prazno... Oke, balkon je bio donekle pun, a dolje... Možd ih je bilo 10, no mislim da ni toliko... Počne film. Oni kreteni prvo ostavili svjetlo sa strane, a onda krenula negodovanja... Naravno, mi cure bile najglasnije *smile*. Ja zapravo nisam ni gledala pola filma... Pričala sam sa jednom frendicom i kovale smo planove... Um, nije bitno kakve. =).
Zaključak: Film usran, provod dobar.

Baš se sad prisjećam nekih odlazaka u kino. U jednom od najuzbudljivijih sjećanja je ostalo kad smo gledali Spy Kids 3D. Bilo je jebeno. Kada se robot raspadne, pa kad imaš osjećaj da će te jedan od njegovih dijelova pogoditi u glavu. Nice
Sjećam se i Gospodara Prstenova... Gledala sam Dvije Kule, a trebala sam pogledati i Povratak Kralja... No onda se nešt sjebalo u sistemu - filma nije bilo. Umjesto njega su pustili Prstenovu Družinu. Može i to. Hehe. Sve u svemu - bilo je super.
Evo, sad mi je pao na pamet i Harry Potter i Plameni Pehar. Ma prejeben film, ko i svi ostali. Two Thumbs Up

Oke, dosta o filmovima. Ako ja nastavim o njima, još ćete se bogme načitati. Hehe.

Dobila sam mačku. I tri mačića. Preslatki su ^^. Mačka je prelijepa. Crna, sa nekim žutim mrljama. Al su slabo vidljive... ma prelijepa. U jednom od narednih postova stavit ću sliku. Mačići... ma najslađe male "beštije". =P. Jedan je crno-bijel, ali baš je neki poseban. Druga dva su onak žuti. Isto slika u jednom od narednih postova.

P.S. za točno mjesec dana rođendan. I to 14.

Ah, idem ja sad... Dosta je ovo. *belj*

Image Hosted by ImageShack.us


&hearts

09:05 - Komentiraj ( 55 ) On/Off

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Početak.

Najbolje se vidi u Mozilli.

Prikazuje se zadnji post, ako hoćete ostale, imate arhivu.

Nema lanaca sreće.

Trenutni nadimak kod komentiranja:
¤[.BitCh.iN.lOvE.]¤

Image Hosted by ImageShack.us


Blog otvoren: 15.11.2007.

Me, myself and I.

Image Hosted by ImageShack.us


Ivona, 14 godina, Petrinja, ateist


Rođena: 3. 6. 1994.

Ima msn. On glasi:
freak_on_leash_13@hotmail.com

Ona voli
Rum Tum Tuggera &hearts
zabavu
prijatelje
svoj kompjuter
msn
internet
dobre filmove
glazbu
Harry Pottera
romane i priče Edgara Allana Poea
The Sims 2
likovni i engleski
Andrewa Lloyda Webbera
njegove mjuzikle, posebno Mačke i Fantoma Opere
njega

Image Hosted by ImageShack.us

[klik]


Ona nevoli
dvoličnost
umišljenost
današnju glazbu
školu
matematiku
kemiju
nekoliko osoba

I to je to.

CREDITS

picture: deviantart
base code: sugarmeemee