< siječanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Komentari On/Off

Opis kutka
Svjetlosni prolaz

Gospar zbori
Stavljam slije na dva mjesta. Na početku svakog posta na početku imate link koji vodi na galeriju gdje možete vrtit slije lijevo desno i slideshow (clubpages.org), dok na blogu slije već vidite umanjenje i trebate ih klikat jednu po jednu (photobucket.com). Za skidanje na kompjuter slije s clubpages.org desni klik miša na thumbnail odnosno umanjenu sliju, open in new tab ili window (otvori u novoj kartici ili prozoru, otvori vam uvećanu sliju, desni klik i Save as..) Ukoliko želite skinuti cijelu galeriju poslije znaka / utipkajte zip (npr. www.clubpages.com/djivo/photo/neka_galerija/zip)
Za gledanje prethodnih slija na blogu možete koristiti kalendar u gornjem desnom kantunu ili skroz na dnu bloga klik na Arhivu.

Korišteni aparati:
Olympus C-350
Fuji S5600
Olympus E-510
Canon 60D
Canon 700D

Radovi
Đivo Matić Multimedia BinArt
Galerija fotografija
Dubrovnik
BinArt

Info - Kontakt




Autor: Đivo Matić
Rođenje: 07.02.1983.

YouTube
Facebook

pushmycar@gmail.com
divo.matic@gmail.com

multimedia
01.01.2012., nedjelja
Doček Nove 2012.

Doček Nove 2012. galerija

Sam doček kod mene u kući je bio zakon. Skupilo se nas 4 prijatelja, od jednog prija cura, moja stara i dundo koji je pekao meso. Ljudi se stavili. Kupilo se meso i prilozi, piće. Prijo složio odličnu playlistu za doček. Za svakog ponešto od muzike. Ispričavam se što su neke slike sa početka završile na kraju posta, ali za to je kriv moj retardirani aparat. Znači u mene atmosfera zakon, zajebancija na sve strane. Dočekalo se ponoć. Još smo stajali, uživali u muzici. Došlo je vrijeme da se krene put Revelina. Bilo je prije jedan. Stigli tamo oko 1. Karta preskupa. 349 kn. Ali. Besplatna hrana i piće. Što to meni znači kad nisam tamo primirisao hrani, a ni ne pijem alkohol, već, jamnicu, ponekad vodu. Muzika u Revelinu na dočeku katastrofa. Rozga, Magazin i ostale glupe pičke materine. Tu i tamo su zavrtili stranu mjuzu, ali ponovno bi se vratili na domaću i to onu seljačku. Light je standardno bio dobar. Plesačice isto bile odlične. Međutim glavna komponenta nekog kluba bi trebala biti muzika, pogotovo na doček. Konkluzija: Nismo se trebali mrdati iz mene doma i noć bi bila perfektna, Revelin je zajebao stvar. I da, prevelika gužva u Revelinu. Ne volim gužve. Mada to ništa nije ništa čudno za doček, ali prošli doček u Revelinu je bio daleko bolji i bilo je manje gužve. A nije bila besplatna hrana i piće na što su se svi priljepili kao muhe govno. Toliko od mene, sad slije idu:


- 21:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>