muirgheal

ponedjeljak, 10.09.2007.

Veliki brodolomi Jadrana

Na net.hr sam pročitala da će u utorak, 18.09. na HTV1 u 21:30 biti emitirana prva epizoda serijala "Veliki brodolomi Jadrana". Trailer je tako dobro napravljen, jednostavno, mora se pogledati. Svaka čast ekipi (Autor: Danijel Frka i Marino Brzac; Producent: Robert Tomljenović; Redatelj: Davor Šarić; Produkcija: Ring Multimedija).

- 22:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.09.2007.

A Hard Day's Night

Mjesec dana provedenih u jednom čudnom gradu koji me na ama baš ništa nije sjećao. Mjesec dana vrlo teških…i vrlo tužnih. Mogla bih sad svašta napisati. Mogla bih, ali neću. Umjesto ponovnog preživljavanja svih onih apsurdnih situacija radije se sjećam priče koju barem jednom godišnje zamolim da mi se nanovo ispriča, iz prve ruke, naravno, i s meni izuzetno dragim hvarskim naglaskom.
Od ljetne vreve pobjegao je s prijateljem u didovu kuću u srcu Hvara. Kakofonija turističkog sjedišta bila je kilometrima daleko, na noćnom nebu bez smoga sjajile su zvijezde a dide je smirenim pokretima ritualno pripremao lulu. Dovoljan je bio samo jedan pogled dok je pružao prijatelju vrećicu izvađenu sa dna ruksaka i… "Dide…aj probaj ovaj duvan?" Ni jedan mišić nije se pokrenuo na didovom licu, očima bez treptaja gledao je u svog unuka dok je polako pružao ruku. Treperava svjetlost zvijezda izmiješala se sa sjajem lule kad bi je did prinio licu i rasplinute ih misli odvukoše od uzaludnog čekanja bilo kakve didove reakcije. Tek puno kasnije, dok je spremao lulu, dide pogleda prema unuku i progovori: "Slušaj, ako sutra ujutro, jo ne budem bi, ka ća son bi - ubiću boga u tebi!"


prilog:
umjetnost u pijesku
Under Water Restaurant
anciklopedija
1000 japanese singing..."U boj, U boj!"
jedna perilica jako potrebna
- 23:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker
Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje