ponedjeljak, 10.12.2007.

Jebote

Prominia se izgled blog editora!! Jeste primjetili?

Moram priznat da mi fali ono vristanje curica koje je redovito pratilo moj ulazak u školu, traženje autograma, zvuk hitne pomoći koja je dolazila po one koje nisu mogle izdržati pa su padale u nesvjest... ah to su bili školski dani kad su svi mislili da sam umišljen..

Rastaman Kofucije Allmighty javlja da se 21. nacrtam u Zagrebu. Naša muza Sveži Nigrutin dolazi održat koncerat. To se ne propušta, iako mi se ćini da će bit Bad Copy, a ne Sveži.. al Coga Yebbe, ja idem. Naduvat ćemo se ko prasići, zelenit ćemo se ko aligatori, popit galon pive u Mede, presjeć rađom, pa pokušat doć na koncert. Cilj je doć što sjebaniji na takve koncerte, da se ne sjećaš ničega, a sutra opet svima prepričavaš kako je bilo odlično, i pitaš se zašto te boli guza, te se nadaš da nije ono najgore.

Krevet još uvijek ne slažem, čarape su mi na pol sobe, prljave gaće na monitoru, para nemam pa gledam druge kako piju. Suspendiran u Maye jer sam alkoholičar, u Kantuna se polako nadzire svečano otvaranje moje brukve. Još uvijek žalim što sam uzeo šita za buksnu, jer sutra neću imat za kavu. Faks znam di je, znam i kako najbolje spavat na faksu, znam i kako past kolokvij, tj. 2 od 3, držim instrukcije iz "odgađanja pisanja seminara", javite se ako ste zainteresirani. Položio vozački još nisam, polažem od 2. miseca. Pičku nisam vidio još od prošle zime. Reklo bi se - SVE PO STAROM!

Scena danas na kavi...
Pričaju Sjebo i Čmarko dogodovštine od sinoć, pa onda drugi pričaju njima dijelove kojih se ne sjećaju, a Jetrak sidi u stolici , te se zagonetno smješka. Kad su svi ispričali di je tko ostavljao gulaše od ručka pomješane sa želučanom kiselinom, što je tko rekao, gdje je tko pao, reče Jetrak - Ja sam se probudio u Trogiru.
Nastade muk od par sekundi, svi su shvatili da su pitanja bila suvišna. Uvijek je najgori, nema više smisla pričat o takvim temama s njim.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.