Mravići https://blog.dnevnik.hr/mravici

četvrtak, 20.05.2010.

NAŠI SASTAVI O EKSKURZIJI

U petak smo išli u Osijek i Đakovo.Vozili smo se u busu.Prolazili smo kroz Našice.Poslije smo došli u Osijek.Šetali smo gradom.Vozili smo se kompom preko rijeke Drave.Onda smo išli u zoološki vrt.U zoološkom vrtu vidjeli majmuna,lava,tigra,kornjače,zmije,krokodile,medvjede,zebre,žabe,
pumu.Nakon toga smo otišli u Magic house na ručak.Kada smo došli ručali smo pa smo onda gledali predstavu.Skakali smo na trambulinu a neki su se otišli ljuljati i klackati.U 5 sati smo išli kući.

Gabrijela Pavunčec



Išli smo u Osijek i Đakovo.Krenuli smo u 8 sati. Po nas je došao autobus.
Kad smo ušli u autobus,svatko se nekako zabavljao.Kad je autobus krenuo počelo je naše putovanje.Putem smo vidjeli dvorac Pejačević.Dvorac Pejačević se nalazi u Našicama.Kad smo stigli u Osijek,vozili smo se na kompi preko rijeke Drave.Išli smo u ZOO vrt.Tamo smo vidjeli majmuna koji nas je zabavljao.Majmun se popišao.
Kad smo došli u Đakovo gledali smo konje.Kupovali smo plakate,pinkala,
kipove,blokiće i bedževe. Nakon toga smo išli u magic house. Svi smo jeli sladoled. Josip Ciganović nam je izveo prestavu.Išli smo u muzej.
Pročitali smo legendu o vilama. krenuli smo kući.

Magda Galić

Došli smo ispred škole u 8 sati.Išli smo u Osijek.Došao je autobus koji nas vosi u Osijek.Tada je započelo naše putovanje u Osijek.Krenuli smo i putovali smo pola sata,dok nismo došli na Krndiju.Vidio sam puno zavoja i brda.Došli smo u Našice i vidjeli dvorac Pejačević.Kad smo prošli Našice došli smo u Osijek.Vozač nas je ostavio u Tvrđi.Išli smo u razglednje grada.Šetali smo pokraj Drave.Prešli smo Dravu kompom.Kad smo prešli Dravu otišli smo u ZOO-vrt.U ZOO-vrtu sam vidio tigra,lava,medvjeda,zebru,krokodila,ribe,kornjače i žabe.Poslje toga smo ušli u autobus i krenili natrag.Došli smo u školu i krenuli svojim kućama.

Mario Horvat























20.05.2010. u 07:23 • 2 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.