dobro došli na jedan od najboljih nogometnih blogova!!!!! LJUDI GLASAJTE ZA MENE GLASAT ĆU I JA ZA VAS!!

20.03.2008. / četvrtak

o eduadru

UploadCentar.com :: besplatni upload slika

Gledao sam lice Taylora i razmišljao o tome kako je mogao napraviti takav start već u trećoj minuti. No, na kraju sam mu povjerovao da to nije učinio namjerno te prihvatio ispriku'.

"Gary Lewin, fizioterapeut Arsenala, junak je koji mi je spasio nogu. Bit ću mu zahvalan do kraja života jer je njegova intervencija umanjila rizik od eventualne daljnje strahote", izjavio je Eduardo u ekskluzivnom razgovoru za News of the World, dodavši da se s te nesretne utakmice protiv Birminghama sjeća samo boli i scene kada je ugledao vanjski prijelom.

Nedugo potom u bolnici je ugledao i lice Martina Taylora, čovjeka koji mu je na okrutan način okončao sezonu.

"Sve što sam u prvi trenutak mogao jest gledati njegovo lice i vjerovati da to nije učinio namjerno. Nije mi bilo jasno kako je mogao u trećoj minuti utakmice napraviti takav start, ali na kraju sam mu povjerovao da je sve bila slučajnost te sam prihvatio njegovu ispriku", odgovorio je Dudu.

Slike i filmove incidenta, kaže, nikada u životu neće pogledati jer su tako odlučili on i supruga Andrea.

Žao mu je što Arsenalu neće moći pomoći u nastavku utrke za titulom prvaka Engleske, ali ga još više boli što neće zaigrati za Hrvatsku na EURO-u.

"Nastup na EP-u bio je moj san. Dan kada smo se kvalificirali na to natjecanje pamtim kao jedan od najljepših u životu. No, tek mi je 25. i još je poneki EURO ispred mene. Izbornik Slaven Bilić i moji suigrači iz reprezentacije svo su mi ovo vrijeme velika podrška, a posebno sam emotivno doživio i izjavu svojih kolega iz Arsenala koji su mi obećali da će za mene osvojiti Premiership", istaknuo je Eduardo na kraju razgovora, ponovo zahvalivši svima koji su mu posljednjih dana pomagali da prebrodi najcrnje dane u životu.

- 12:10 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.