ponedjeljak, 07.09.2020.

Danas kreće nastava, pripazite na djecu u prometu!

Poštovani pratitelji ovog bloga, poštovani mještani MO-a Varvari,

danas kreće nova školska godina. Pod novim uvjetima i pravilima, djeca nam se vraćaju u školske klupe! Pripazite na njih u prometu. Usporite u blizini djece, pogotovo mlađe i propustite ih na pješačkom prijelazu.

S obzirom da škola započinje pod novim mjerama zaštite od COVID-a, prenosimo vam upute OŠ Poreč i OŠ Finida o postupanju.

Upute za učenike i roditelje nalaze se na web stranici OŠ Poreč. Pratite što se zbiva u školi, jer škola redovito objavljuje novosti na webu.

Vozni red za OŠ Finidu i upute za roditelje nalaze se na web stranicama OŠ Finide.

Podsjećamo čitatelje kako djeca našeg MO-a većim dijelom pohađaju nastavu u OŠ Poreč i Područnoj školi u Žbandaju.

Oznake: mjesni odbor, kolač, COVID

- 09:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 03.08.2020.

Važna informacija iz OŠ Poreč roditeljima školaraca

Prenosimo vam poziv roditeljima dužnicima OŠ Poreč kako slijedi.



OŠ Poreč će uskoro angažirati odvjetnika i pokrenuti postupke prisilne naplate dugovanja roditelja za usluge marende i produženog boravka koji su nastali unatrag više godina. Rodteljima koji su predali bjanko zadužnicu ista će biti predana na naplatu, a za one čija dugovanja potječu iz perioda prije uvođenja bjanko zadužnice pokrenut će se postupak ovrhe, a u nekim slučajevima i tužbe. Dugovanja pojedinih roditelja kreću se u rasponu od 70,00 kuna do više od 6.000,00 kuna. Roditelji koji duguju nisu nezaposleni i ne spadaju u skupinu u riziku od siromaštva jer njih se financira iz socijalnih programa. Među dužnicima ima i obrtnika, ugostitelja, trgovaca. Svi su nebrojeno puta dobili podsjetnike i opomene za plaćanje na koje se oglušuju. Kako bi i škola i roditelji izbjegli plaćanje troškova prisilne naplate, koji mogu biti i veći od iznosa samog duga, i ovim putem, još jednom pozivamo dužnike da plate dug prije pokretanja postupka.

Izvor: OŠ Poreč

Oznake: mjesni odbor, kolač

- 10:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.