petak, 22.11.2019.

Otvaranje izložbe umjetnika amatera, 7. Mavrova

U srijedu 20.11.2019. u školi u Varvarima okupili su se umjetnici i kreativci našega mjesnog odbora, te gosti i uzvanici. Uz Aliče Pištan, predstavnicu umjetnika, prisutnima se obratila i Marina Pacenti, magistrica umjetnosti, ujedno i nova predsjednica MO-a Varvari. Pozdravila je prisutne, te se predstavila i zaželjela puno uspjeha umjetnicima.

Robert Velenik, dosadašnji predsjednik MO-a po posljednji je put pozdravio umjetnike, izrazio zadovoljstvo nastavkom izlaganja, te čestitao na upornosti i kreativnosti mještana. U znak dobre suradnje, predao je Aliči Pištan bocu pjenušca, te izrazio želju da se umjetnici počaste na kraju izložbe.

Gradonačelnik Poreča Parenzo g. Loris Peršurić se u svom govoru osvrnuo na kvalitetu radova umjetnika, te na dobru odluku o obnovi škole, gdje je i sam participirao kao tadašnji dogradonačelnik. Nakon govora, g. Peršurić je proglasio izložbu otvorenom.

Kako je to bilo na izložbi, možete pogledati u video prilogu s otvaranja...



Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti da posjete izložbu koja će biti otvorena sve do nedjelje 24.11.2019. Zatvara se u 18 sati.

Oznake: mjesni odbor

- 10:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.