nedjelja, 12.08.2018.

Novosti iz MO-a Varvari (12. kolovoza 2018.)

Iako smo svi pomalo fokusirani na ljetne radosti i ugošćavanje rekordnog broja turista, u manje intenzivnom ritmu dolazi do realizacije plana investicija MO-a. Plan komunalnih investicija za 2018. već smo objavili, a možete ga pogledati U OVOM POSTU.

Ovih je dana sukladno željama roditelja i MO-a u Musaležu na dječjem igralištu postavljen novi set igrala. Ustanovljeno je da velik broj djece koristi igralište kod crkvice, te da broj igrala nije dovoljan za potrebe mještana. Novi tobogan i igračka na opruzi svakako će obradovati najmlađe korisnike.




Na sugestiju roditelja, na ovom igralištu razmišljamo postaviti i dodatnu ogradu kako bi spriječili neodgovorne vlasnike pasa da iste bez nadzora ostavljaju u blizini djece, te da prljaju u blizini igrala.

U Varvarima se upravo izvode radovi postavljanja temeljnog sloja kamenja, a prije asfaltiranja u ulici Piantade. Na istoj lokaciji postavljena je i podzemna infrastruktura za javnu rasvjetu.





Na jesen slijede nove investicije većeg intenziteta, a o svemu ćete biti obaviješteni putem ovog bloga i sredstava javnog informiranja.

Za MO Varvari, Robert Velenik

Oznake: mjesni odbnor

- 18:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.