četvrtak, 07.08.2014.

Predlošci

Mnogi će se od vas složiti s konstatacijom da je današnje društvo s novim tehnologijama usvojilo i nove navike. Često viđamo mlade, ali i starije osobe kako se u kafićima umjesto "ćakula" služe svojim mobitelima za komunikaciju. Definitivno se društvo mijenja, no osim za komunikaciju, nove tehnologije i povezivost, a pogotovo internet olakšavaju našu potragu za informacijama. Ovom prilikom navodimo popis korisnih PREDLOŽAKA koji svatko od nas barem jednom u životu ima potrebu koristiti. Mnogi su predlošci vezani uz izradu internet stranica ili blogova, pisanje diplomskih radova i sl., no fokus današnjeg posta je na predlošcima koje svaka obitelj može koristiti kod pravnih poslova, porezne prijave, žalbe na ovrhu i sl.

Napominjemo kako svatko može u slučaju potrebe koristiti odvjetnika ili drugog stručnjaka koji će mu dati potpune informacije, te sukladno željama pripremiti pravni akt. Predloške koristite na vlastitu odgovornost.

Portal LEGALIS nudi čitavu lepezu ugovora koje možete preuzeti s njihovih web stranica.

Portal MojPosao.net nudi mogućnost izrade životopisa uz pomoć predložaka.

ORKIS.hr nudi niz predložaka ugovora (ugovor o cesiji, donaciji, djelu...)

Društvo za zaštitu potrošaća Hrvatske na svojim web stranicama Potrosac.hr nudi primjer žalbe na ovrhu

Prilikom godišnje prijave Poreza na dohodak često ljude hvata panika. Kako bi tu obavezu izvršili bez velikih problema, možete koristiti predložak kojeg svake godine na raspolaganje nudi Erste&Steiermarkische Banka na webu Erstebank.hr

Ukoliko i vi raspolažete saznanjima o zanimljivim predlošcima, a želja vam je podijeliti ih s našim čitateljima bloga, slobodno pošaljite informaciju na naš mail.

Oznake: mjesni odbor

- 15:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.