ponedjeljak, 16.06.2014.

MO-u Varvari nagrada "Dodir leptira" 2014!

Poštovani čitatelji bloga, poštovani mještani naših naselja, koristim ovu priliku da se još jednom zahvalim volonterima u nedavno sprovedenim radnim akcijama uređenja naših sela. Naše aktivnosti i dobru volju uočili su i drugi, tako da smo ponovno, 2 put za redom osvojili nagradu Turističke zajednice Grada Poreča "Dodir leptira". Nagrada se dodjeljuje onom MO-u koji je tijekom vremena trajanja natječaja najviše učinio za ekološko promišljanje i aktivnosti uređenja javnih površina. Zahvaljujući našim tradicionalnim eko akcijama postavljanja kontejnera za krupni otpad uz dvije provedene radne akcije uređenja ulaza u Velenike i okoliša škole u Varvarima, ponovno smo najbolji.

Priznanja i nagrade ovogodišnjim dobitnicima uručio je direktor TZ Grada Poreča, a uz MO Varvari, nagradu su dobile i: Nerina Hrelja za najljepše uređen balkon i Adelina Hajdarević za najljepše uređenu okućnicu. MO Varvari je uz plaketu i znak "Dodir leptira" dobio i novčanu nagradu od 8.000 kuna koja će se iskoristiti za oplemenjivanje okoliša škole u Varvarima. Okoliš će se oplemeniti novim travnjakom, ukrasnim žbunjem i drugim višegodišnjim ukrasnim biljem.

Kako je to izgledalo na svečanoj dodjeli možete pogledati na fotografiji ispod teksta. Nagrade su dodijeljene prilikom otvaranja 6. po redu Festivala malvazije na porečkoj rivi u petak navečer.

 photo MoNagradablog1_zps84e18e3a.jpg
Direktor ZT grada Poreča dodjeljuje nagradu "Dodir leptira"

Naglašavamo kako su članovi vijeća MO-a Varvari svjesni da nedostataka u našim selima ima još, no spremni smo i dalje aktivno doprinositi boljem i ugodnijem životu naših mještana. Ukoliko imate pitanja ili sugestija za poboljšanje izgleda naših sela, slobodno nam se obratite.

Jedna od idućih akcija biti će usmjerena na saniranje ilegalnog deponija u šumici Fazinka (preko mosta). Naime, koliko god se trudili održavati taj dio našeg naselja, šporkulje ne posustaju!

Za MO Varvari, Robert Velenik

Oznake: mjesni odbor

- 14:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.