četvrtak, 12.09.2013.

Poziv na poslovnu suradnju - trgovina u Vrvarima

Poštovani mještani Vrvara,

ovih mi se dana obratio predstavnik jedne renomirane trgovačke tvrtke, a koja nudi mogućnost poslovne suradnje mještanima Vrvara. Naime, ta tvrtka želi u Vrvarima otvoriti "kvartovski dućan", za što im je potreban adekvatan prostor od cca 45-50m2 koji će zadovoljiti minimalne tehničke uvjete predviđene zakonom. Ukoliko posjedujete takav prostor i želite surađivati s tom tvrtkom u vidu iznajmljivanja prostora, molimo da se javite na mail našeg mjesnog odbora
rvelenik@gmail.com

Želja nam je ovim postom izaći u susret prvenstveno mještanima koji bi otvaranjem trgovine dodatno profitirali. Podsjećam vas da je MO bio angažiran i pozitivno se očitovao kod zahtjeva za otvaranjem pekare i fast fooda. I dalje ćemo biti otvoreni za sve koji žele pokrenuti poduzetničku inicijativu na našem području.

Za MO Robert Velenik

- 15:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.09.2013.

Počela je nova školska godina - pripazite na učenike!

Danas je započela nova školska godina. Pozivam sve mještane naših naselja da pripaze na učenike koji na već poznatim mjestima čekaju autobus. Molim vas da budite pažljivi u prometu ovih dana.

Učenicima u ime MO-a želim uspješnu godinu s puno petica i lijepih trenutaka. Kako je svima vama već poznato, od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba.

Kako bi olakšali snalaženje prvih dana, ostavljamo vam satnicu dolaska i odlaska autobusa u školu.

MATIČNA ŠKOLA:

A SMJENA (PUTNIČKA)
Dolazak 7,45
Odlazak 10,25

B SMJENA u
Dolazak 13,30
Odlazak 16,15

Za MO Robert Velenik


- 15:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.