srijeda, 19.12.2012.

Prigodnim druženjem otvoren renoviran prostor MO-a u Musaležu

Kako smo već najavljivali na ovom blogu, u nedjelju je prigodnim druženjem otvoren prostor MO-a namijenjen aktivnostima mještana. Radi se o prostoru na katu zgrade u kojoj sjedište ima i Mjesni odbor Vrvari. Pozivu na otvaranje odazvalo se dvadesetak mještana Musaleža, članova stolnoteniskog kluba iz Poreča, vijećnika MO-a, te gospodin Serđo Rakovac, tajnik MO-a i Damir Vidović - trener stolnog tenisa koji je ujedno prvi započeo s aktivnostima na katu spomenute zgrade. Na svečanosti je bila prisutna i Lara Baranašić, predstavnica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. U sklopu otvaranja prostora organizirana je demonstracija u stolnom tenisu i to zajedno s polaznicima škole stolnog tenisa. Isto tako organizirana je prigodna zakuska uz kolače, te takmičenje za djecu u igranju sa sličicama Yu-gi-oh.

Kratkim govorom prisutnima se obratio predsjednik MO-a Robert Velenik naglašavajući važnost volontiranja "Bez volonterskog rada prostor se sigurno ne bi doveo u funkciju, a ti su ljudi pokazali da se svoje slobodno vrijeme može ustupiti zajednici i u Poreču kao tradicionalno sredini ne naviknutoj na aktivizam." Tom se prigodom zahvalio volonterima i to: Aliči, Silviji, Kristini, Damiru, Marku i voditeljici projekta Gordani Šušljik. Gordana Šušljik je tom prigodom zahvalila Lari Baranašić, predstavnici Zaklada na ukazanom povjerenju i doniranju 10.000 kuna za uređenje prostora. Naglasila je i kako će se i dalje takmičiti za sredstva na raspolaganju Zaklade, a s ciljem povećanja kvalitete stanovanja u Vrvarima i okolnim naseljima.

Podsjećamo, donacijom i potporom Grada Poreča u iznosu od 4.700 kuna postavljen je laminat, oličeni su zidovi prostorije za aktivnosti mještana, uređen je wc, a korisnici prostora dobili su i grijalice. Namjera je MO-a i voditeljice projekt gospođe Gordane Šušljik da se u prostoru u Musaležu održavaju različita druženja i to: treninzi stolnotenisača, rekreacija za umirovljenike, različiti seminari i druge prigodne aktivnosti.

Kako je bilo na otvaranju, možete pogledati u kratkom foto pregledu....

Photobucket
Rezanje vrpce...

Photobucket
Mještni s predstavnicom Zaklade

Photobucket
Igranje društvenih igara

Photobucket
Demonstracija stolnog tenisa

Photobucket
Okončanjem projekta ulaz u prostorije MO-a dobio je nadstrešnicu

Oznake: mjesni odbor

- 21:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.