petak, 05.11.2010.

Javna rasprava UPU-a Vrvari 24.11.

Glas Istre 5. studenog 2010.

Upravo je danas u Glasu Istre izašao plaćeni oglas Grada Poreča o početku javne rasprave prijedloga Urbanističkog plana uređenja naselja Vrvari. Nije ni potrebno naglašavati koliko je taj dokument bitan za kvalitativni, planirani i sveobuhvatni razvoj ovog našeg naselja. Podsjećam da je MO aktivno sudjelovao s prijedlozima uređenja naselja prilikom prethodne rasprave na koju su pozvani, osim nas iz MO-a, još i predstavnici Hrvatskih šuma, Vodovoda, Elektroistre etc. U toj raspravi fokusirali smo se na komunalne potrebe, sveobuhvatnost prometnog, gospodarskog i stambenog razvoja naselja.

Drage Vrvaranke i Vrvarani, sada je na vama red da kvalitetnim prijedlozima i primjedbama upotpunite prijedlog UPU-a Vrvari. Za sve one koji danas nisu kupili novine, oglas o javnoj raspravi prenosim u cijelosti.

Na osnovu članka 85., 86. i 88. Zakona o prostornom uređenju i gradnji i zaključaka Gradonačelnika Grada Poreča, klasa.... ur. broj... od 2. studenog 2010. godine, objavljuje se

JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA "VRVARI"

1. Javna rasprava provesti će se od 15. studenog do 15. prosinca 2010. godine.
2. Javno izlaganje provesti će se u srijedu, 24. studenog 2010. godine u Velikoj vijećnici Gradskog vijeća Grada Poreča s početkom u 17 sati.
3. Javni uvid u Prijedlog Plana omogućava se u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča, Obala m. Tita 5, svakog radnog dana od 8 do 11 sati.
4. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana mogu se, do dana zaključenja javne rasprave, podnositi:
- upisom u knjigu primjedbi u Upravnog odjelu za prostorno planiranje,
- upisom u zapisnik o javnom izlaganju,
- dostavom putem pošte na adresu Grada Poreča, Upravni odjel za prostorno planiranje, Poreč, O. m. Tita 5.
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi.

Očekujem vas u velikom broju na Javnom izlaganju 24.11. Svakako bi bilo dobro o ovom ključnom dokumentu za budući razvoj Vrvara, obavijestiti prijatelje i susjede. Ja ču svakako 24. biti na izlaganju.
Robert Velenik

- 20:48 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.