petak, 01.10.2010.

Nešto novo i oku ugodno...

Već sam vam obznanio kako je naš MO ove godine osvojio prvo mjesto u eko-akciji "Dodir leptira" Turističke zajednice Grada Poreča. Početkom ove sedmice djelatnici radne jedinice Hortikultura komunalnog poduzeća Usluga Poreč prionuli su poslu, te su na prostoru igrališta u Vrvarima zasadili mnoštvo mladih oleandara. Naime, obilaskom terena gospođe Nevija Poropat i mene, ustanovili smo da na spomenutom prostoru nedostaje grmolikih biljaka koje bi estetikom kvalitetno nadopunjavale izgled tog dijela naselja.

Osim u Vrvarima, oleandri će biti posađeni i na novom igralištu kod crkvice u Musaležu. Uvjeren sam da smo i ove godine sadnjom novog bilja zadovoljili mnoštvo naših sumještana. Nadam se samo da će svi shvatiti kako su ti oleandri naši, ali ne i svačiji i kako bi se trebalo brinuti o njima, ne ih gaziti ili ne daj bože krasti. Zato, ukoliko primijetite nekog od dugoprstića u našim oleandrima, javite mi se ili ga i sami upozorite. Ukoliko se pokaže potreba, iduće ćemo godine, u slučaju da nagradu ponovno osvojimo, podijeliti biljke našim seljanima.

Uživajte u novim ukrasima naših naselja...

Biljke Vrvari
Novi pogled na igralište

Photobucket
Oleandar do oleandra...

Biljke vrvari 2
Uređen park s igralima

Nova anketa na blogu

Najprije o rezultatima dosadašnje ankete. Pitanje je bilo: "Smatrate li opravdanim postavljanje vibracijskih traka u ulici Pjantade?" 38 odgovora bilo je potvrdno (66%), 7 posjetitelja bloga odgovorilo je da je bolje drugo rješenje aludirajući tu na uspornike (ležeće policajce). 13 mještana misli da nije potrebno ništa postavljati. Nakon ove ankete moram naglasiti da s tom idejom nismo stali, no u MO-u smo htjeli biti oprezni i ne zaletavati se. Uskoro će uspornici biti postavljeni na najkritičnijim dijelovima naselja Vrvari.

Spremamo nešto novo i zanimljivo za sve školarce u Vrvarima, a s novostima je povezana i anketa. Još je prerano spominjati detalje, no pozivam školarce i njihove roditelje da odgovore na novu anketu.


- 21:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.