četvrtak, 02.07.2009.

Nova anketa - želite li vibracijske trake u ulici Pjantade?

Prije obrazloženja nove ankete, evo rezultata na pitanje: "Jeste li spremni uključiti se u akcije MO-a?" Sveukupno je na to pitanje odgovorilo 12 posjetitelja bloga. Njih 9 ih je spremno uključiti se u razne aktivnosti.

Sve vas koji ste potvrdno odgovorili na pitanje pozivam da mi se javite putem maila. Naime, postoji jedna zanimljiva ideja koju jedna osoba sama ne može realizirati, ali tim to može. Nadam se da ćemo se bolje upoznati i surađivati na jednom zanimljivom projektu.

Krenimo sada na novu anketu. Javio mi se jedan stanovnik ulice Pjantade sa zahtjevom da se i u toj ulici postave vibracijske trake ili neke druge prigodne prepreke koje bi usporavale promet sa zapadne strane ulice. Kako je svima poznato, dosta je nezgodno izlaziti iz sporednih ulica na asfaltiranu glavnu ulicu, tu se uz to povremeno igraju i djeca, a postoje neodgovorne osobe koje o tome ne razmišljaju pa svojim vozilima jurcaju niz spomenutu ulicu.

Potencijalna lokacija vibracijskih trak - FOTKA

Jedini je problem kod postavljanja vibracijskih traka buka koja se stvara, a u tom će slučaju najviše štete imati vlasnicima kuća do same ceste. Smatrate li opravdanim postavljanje vibracijskih traka u ulici Pjantade?

Imate li koji prijedlog usporavanja prometa u toj ulici? Komentare možete ostaviti na blogu ili poslati putem maila.



- 20:18 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.