utorak, 30.06.2009.

Održana 10. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Vrvari

Jučer (ponedjeljak 29.06.2009.) održana je 10. sjednica MO-a u sadašnjem sazivu. Sastanku je prisustvovalo 4 od 7 članova, a dnevni je red bio kako slijedi:

1. Aktualna problematika u MO-u,
2. Razno.


Ad 1.) Pod ovom točkom raspravljalo se o potrebi postavljanja vibracijskih traka po naseljima unutar MO-a. Naime, uslijed učestalijih zahtjeva mještana da se nešto poduzme po pitanju sigurnosti pješaka a napose djece, odlučeno je o tome raspraviti na sjednici. Članovi Vijeća su se jednoglasno složili da je potrebno nešto poduzeti te će tako ovih dana biti upućen nadležnom gradskom odjelu i Komisiji za promet prijedlog lokacija postavljanja vibracijskih traka. Prilikom razgovora s mještanima o lokaciji, isti su upozoreni da je prolazak vozila preko vibracijskih traka jako bučan. No, svi su se složili s postavljanjem spomenutih usporivača prometa. Vibracijske će trake tako, nakon očitovanja Komisije za promet, biti postavljene na ulazak u naselje Veleniki, kraj igrališta u Vrvarima te u Musaležu.
Osim navedenog, članovi Vijeća MO Vrvari izvješteni su o novostima u komunalnom uređenju naselja unutar MO-a. Isto tako članovi Vijeća su upoznati s iznosom nagrade i načinom raspodjele sredstava "Dodira leptira".

Ad 2.) Pod ovom točkom nije bilo pitanja i komentara.

Sjednica je trajala sat vremena. Naredna će sjednica MO-a biti zakazana u rujnu ili listopadu, ali u slučaju potrebe i ranije.

- 19:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.