četvrtak, 21.05.2009.

Nakon izbora zaboravnost...

Nasmijana lica na potpuno krivom mjestu

Ovih je prošlih predizbornih dana bilo naprosto nevjerojatno koliko su truda pojedine stranke, nezavisni i njihove liste za vijeća uložili u pridobivanje birača. Ponegdje su se skidali plakati rivala u kampanji, a na drugim se mjestima poput čekaonica za autobuse vodila nesmiljena bitka u plakatiranju. Uzevši u obzir da su čekaonice nečija imovina i da su u potpunosti neprimjerena mjesta za plakatiranje, naprosto je nerazumljiv potez političara i njihovih pomoćnika, ali i drugih plakatera. Kao što na fotografiji uz ovaj tekst vidite, neki su u potpunosti zaboravili na svoju obavezu uklanjanja predizbornih plakata. Ti su neki bili i najuporniji u predstavljanju lika političara na našim čekaonicama u Vrvari. Pitam se, s obzirom na potpuno pogrešno ponašanje prema zajedničkoj imovini, bi li ti uporni političari-plakateri bili i korektni gradonačelnici ili načelnici.

Nadajmo se da će naše nove čekaonice biti pošteđene od devastiranja plakatima! Jedan je psiholog studirao takve pojave, prvim oblijepljenim plakatom na novim čekaonicama, pojavit će ih se masa drugih. Upravo radi toga, na nove će čekaonice biti postavljena informacija o zabrani plakatiranja. Svi oni koji se ne budu pridržavali navedene informacije biti će novčano kažnjeni.

Uskoro nam slijedi drugi krug izbora, nadajmo se da će kampanja biti korektna i maštovita, ali bez plakatiranja čekaonica.

- 23:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.