utorak, 05.05.2009.

Nova anketa i još neki detalji

Jeste li za anketu

Vrijeme je da vam predočim rezultate ankete koja je na blog postavljena 29. ožujka 2009. godine. Dakle, pitanje je bilo: "Podržavate li postavljanje kamenih blokova na javne površine?" Od ukupno 22 odgovora na anketu, 20 posjetitelja bloga je odgovorilo potvrdno, a tek su 2 posjetitelja odgovorila da ne žele kamene blokove na javnim površinama. Osim samih odgovora na pitanja, bilo je i konstruktivnih prijedloga. Nakon svega, potrebno je zaključiti da će jedna od daljnjih aktivnosti MO-a biti upravo postavljanje kamenih blokova na javne površine, u dogovoru s vama. Zato i dalje očekujem vaše prijedloge. Nadajmo se da će i ove godine biti pokrenuta eko akcija uređenja vanjskih mjesnih odbora "Dodir leptira". Ako se svi mi potrudimo, imati ćemo velike šanse osvojiti jednu od novčanih nagrada. Vjerojatno sada već povezujete konce wink Sa novcem bi reprezentativno uredili javne površine gdje bi tada postavili i spomenute kamene blokove s kratkim informacijama o njihovoj namjeni.

Kao što već primjećujete, postavljena je nova anketa na blog. Baš me zanima vaš stav. Nadam se da će odaziv na ovu novu anketu biti isto tako dobar kao i na prvu.

Za kraj, još jedan zanimljiv detalj. Na blogu je od danas i popularna tražilica GOOGLE. Nalazi se odmah ispod maila. Uz pomoć nje možete pretraživati internet, ali i ovaj blog. Biti će to korisno kada se broj postova poveća, a vi ćete tražiti samo određene informacije. To bi bilo sve za danas. Pozdrav narode wave

- 21:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.