Viber slike izbrisane - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 31.12.2018.

Viber: backup poruka










Click here: Viber slike izbrisane






Učiniti kao slijedi: 1 prestati koristiti iPhone sada Ako sam izbrisati tekst poruke from iPhone nesreća, oni nisu otišli odmah. Kako internet postaje sve brži i jeftiniji, a SMS poruke i pozivi sve skuplji, korisnici se sve češće opredeljuju za ove servise. Preiščite tudi svoje preostale shrambe podatkov, ne le lokalnega sistema.



viber slike izbrisane

Ovo omogućava program da skenira vaš iPhone za izgubljene ili izbrisane Viber poruke. Nemojte čekati da izgubiti važne poruke. Odaberite Podešavanja, a zatim kliknite na Pozivi i Poruke.



viber slike izbrisane

Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate - Sam mesindžer nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u bilo kom App Storeu i instalirati ga za par minuta. Da bi ste to postigli, preporu?



viber slike izbrisane

Oglas Nakon vodiča i , ostao je još samo Viber. Nažalost, za Viber nemamo tzv. Naime, zbog ograničenje Vibera, moguće je Viber poruke sigurno spremiti, ali ih se ne može redovnim putem vratiti. Ipak, za one koji su spremni i na izvanredni put, donosimo u nastavku rješenje i za njih. Prva mogućnost je da spremite poruke na sigurno mjesto tako što ćete ih poslati mailom. Ovo je moguće napraviti aplikacijom. Aplikacija je stvarno lagana za korištenje pa vam nisu potrebna dodatna uputstva. Bilo bi jedino zgodno napomenuti da je za backup potrebno ažurirati Viber barem na inačicu 3. No, kao što smo rekli na početku, ove spremljene poruke se mogu samo čitati na vašem mobitelu ili računalu, a nije ih moguće vratiti na Viber. Ipak, za one odvažne, postoji rješenje. Za početak, vaš smartphone mora biti rootan. Titanium backup odnosno TB op. Zato ako se odlučite rootati uređaj, TB-om je moguće označiti sve aplikacije, spremiti ih na SD karticu, te povratiti sve nakon što ste vratili uređaj na tvorničke postavke. TB može spremiti apsolutno sve podatke pa će u ovu kategoriju spadati i vaše aplikacije za mobilno bankarstvo. Ako ste ih backupirali na TB, nije potrebno ponovno ići u banku da biste mogli koristiti aplikaciju nakon što ste izbrisali sve podatke s uređaj.



Viber poruke
Copy9 verzija postoji i za snimanje poziva, a kao nijedna druga omogućava kompletan uvid u telefon osobe koju želite špijunirati. Napomena: ako koristite iPhone 4 ili iPhone 3GS, prozor izgleda drugačije. One uglavnom funkcioniraju tako da koriste činjenicu da podaci nisu istinski prebrisani sve dok se preko njih ne odrade novi zapisi. Tu bi se trebale vidjeti kopije backupa sa svih korisnikovih iUređaja. Kako bi se postigla svoj cilj, ne morate vratiti ili izbrisati vaš iPhone više. Trenutno ga u svijetu koristi 250 miliona ljudi, ali ono što niste vjerovatno znali - jeste da na online radnjama postoji nekoliko softwarea koji su kompatibilni sa Viberom, a suštinski služe sa špijuniranje tuđih razgovora. U tom meniju se nalazi i opcija za slanje podataka mejlom, pa kliknite na nju. Te aplikacije so varni in milijarde ljudi okoli besede, ki jih uporabljajo narediti nekaj dodatnega prostora v svoj mobilni telefon. U ovoj dobi djeteta psihološke mijenja mnogo, željni da osvoji, nestrpljivi temperament, Dakle, ako su roditelji malo rastrojen vjerojatno ozbiljne posljedice. Drugi način — posebni softveri Ovaj način je znatno lakši nego prethodno rešenje. Koraci za backup Viber poruke iz iPhone Korak 1: Pokrenite dr.

[Odmor u prirodi|Upoznavanje prirodne i društvene sredine|Svako ljetovanje je druženje i upoznavanje novih ljudi]






Oznake: kako, vratiti, obrisane, slike, i, klipove, sa, telefona, čili, tableta, video

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.