Robert Andrija Skejić Motorom po Africi
motorobi.blog.hr

 

25.01.2010., ponedjeljak - Postoji li cjepivo protiv recesije?

Evo taman je ponoć i ja nešto petljam po facebooku. Ima već dosta vrimene kako mi je Ante iz Primorca i još nekolicina osoba mozak popila o toj web stranici. Uvijek neke priče kako na facebooku ovo kako ono pa eto odlučio i ja da se uključim. Računam nesmijem dozvoliti da me vrijeme pregazi, moram ići u korak sa vremenom. Tako sam se lipo ja logira i uhvatio se surfati po facebooku.

Pošto sam tek početnik na facebooku tako još sve nerazumim dobro pa stiskam sve i svašta pa se dešava i ovo i ono i prebaciva tamo i onamo. Za sada uglavnom petljam i istraživam ženske profile i već imam nekoliko "frendica", naravno uletio je i pokoji "frend".

I tako dok ja taman čitam jednu poruku i gledam slike što mi je jedna prijateljica iz Sirije poslala čujem ja na televiziji da je jedna belgijska pivovara prnila u čabar odnosno da se počela raspadati. Izgleda da je obolila od recesije a pošto cijepivo od recesije još nisu izmislili tako su je spojili na respirator i sad se jadni belgiski radnici mole dragom Bogu da preživi. Da stvar bude interesantnija do nekidan je navodno zagrebačka pivovara bila u vlasništvu te belgijske firme.

Hvala dragom Bogu da su nas na vrime prodali jer da nisu onda bi i nas vjerovatno zarazili recesijom pa bi i zagrebačku pivovaru spojili na respirator a mi radnici bi se kao i naše belgiske kolege počeli pojačano moliti dragom bogu. Ko bi to moj čovik reka, do nekidan od sile puca a danas se od rđe zavaljiva. Da je meni znati šta su oni radili sa novcima sve ove godine dok su imali posla i dobro zarađivali kad su uspili propasti zbog nekakve godine dana recesije. Pa to je isto da mene potiraju iz Zagrebačke pivovare i da ja za pet dana umrem od gladi. To je katastrofa!

vidi motorobi.com

- 10:20 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>