PRAVILA







NE PIŠI GLUPOSTI
NE VRJEĐAJ
SVAKOGA KO NAPIŠE 2 PROSTA IDE NA SPAM I ZABRANJUJEM KOMATI!!!

LISTA ŽALBE

ŽALIM SE NA dizzwinx

< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Ožujak 2009 (19)
Veljača 2009 (19)
Prosinac 2008 (151)
Studeni 2008 (20)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KoMeNtArI YaP:n0uP

by: XxoMuSiCoxX

kostur by: x

LINKACI

AVRIL

PRIJAVLJUJEM NA SPAM

WINXDIZZAJN RADI PISANJA RUŽNIH KOMENTARA

nedjelja, 22.02.2009.

NOVOSTI

. Nakon izuzetno uspješnog prvog albuma 'Anđele', koji je već dostigao Platinastu nakladu, od jučer je u prodaji drugi album Antonije Šola, nazvan 'Gdje je srce tu je dom', koji se uz podršku RTL Televizije može kupiti na kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije, kao i Tisak Media Centrima.

najavljen singlom ''Zvijezdo', koji je Antonijina publika iščekivala sa nestrpljenjem, već se može poslušati na www.gloria.com.hr , a najbolje će ga predstaviti sama Antonija, koja o njemu kaže:
''Novi album donosi 15 pjesama od kojih ''Gdje je srce tu je dom'', apsolutni hit Dore 2008 , zatim skladbu ''Milijun poljubaca'' u remix verziji Branimira Mihaljevića, koju je publika izvanredno prihvatila na festivalu ''Zlatne žice Slavonije'' i koja se nalazi na većini top ljestvica Hrvatskih radio postaja. Prvi single ''Zvijezdo'' predstavlja određeni odmak od dosadašnjeg zvuka, pomalo je elegična i govori o ljubavi i duhovnosti. Slijedi ''Bitanga i princeza'', megahit legendarnog Bijelog Dugmeta i genijalnog Gorana Bregovića koji je osobno dozvolio preradu svoje pjesme. Ova izvedba ''Bitange i princeze'' se pojavljuje po prvi puta u obliku dueta, a gost je mladi Stefan Filipović, predstavnik Crne Gore na ovogodišnjem Eurosongu, pjevač vrlo jakog glasa i zanimljivog stasa. Branimir Mihaljević je pjesmu odlično producirao u modernom aranžmanu. Pjesma ''Usne na usne'' će sigurno razveseliti sve slušatelje koji su pratili seriju „Zabranjena ljubav" na RTL televiziji jer se upravo ta pjesma pojavljuju u posljednjih nekoliko epizoda.

''Kažeš zbogom'' je pjesma koja me osobno jako veseli i koju je za mene skladao dvadesetogodišnji violončelist Nemanja Stanković, student zadnje godine Fakulteta za muzičku umjetnost iz Beograda, višestruko i međunarodno nagrađivani izvođač i stalni član st. George Strings simfonijskog orkestra ( 1. nagrada međunarodnog muzičkog natjecanja 2000, Liezen, Austrija, 3. nagrada '' Antonio Janigro Poree'', 2004, Hrvatska), dok je Fedor Boić je zaslužan za izvanredan aranžman i produkciju ove pjesme. ''Ko lane ranjena'' je skladba na glazbu Samira Mujagića iz grupe SMS, po meni jednog od najtalentiranijih iz nove generacije lidera muzičke scene u Bosni i Hercegovini. Ova skladba jednostavno nije mogla proći bez Makedonskog kavala koji je odsvirao Savko Alimovski. Slijedi pjesma ''Prevelika kazna'' koja je povezana sa mojim otkrićem plesa i latinoameričkih ritmova, radi se o prepjevu velikog hita ''Tantita Pena'' meksičkog pjevača Alejandra Fernandez, a u jednoj glazbenoj rečenici gostuje i moj plesni partner Hrvoje Kraševac. ''Veruvaj '' je pjesma moje Makedonske prijateljice i kantautorice Sanje Gjoševska koja je napisala stihove koji govore sami za sebe, za glazbu i aranžman sam zahvalna svojem prijatelju Jordanču Vasilkovskom-Ocku, vlasniku Award studija u Skopju. ''Slučajni partneri'' je vrlo energična pjesma koju je Davor Brnas Fudo perfektno aranžirao i producirao....''Priča za laku noć'' je prava uspavanka za odrasle, pjesma u kojoj će se prije naći stariji slušatelji nego mlađi, na neki način govori o neiskvarenosti i čistoći prvih ljubavi, a ponekad nam danas sve to liči na bajku. Pjesma ''XXX'' je djelo jedne moje drage prijateljice koja želi ostati anonimna, ponekad ne stignemo najdražima sve reći prije puta a pjesma je najveća molitva tako da se čuje i do neba. Slijedi jedna od meni najdražih Božičnih pjesama velikog Zdenka Runjića „Božić bez tebe", zatim ''Mrva jubavi'' sa Splitskog festivala i poklon mojoj Makedonskoj publici, prepjev pjesme ''Gdje je srce tu je dom'' na Makedonskom jeziku '' . I na koncu, podsjetimo, Antonijin prvi album "Anđele" prvo je dostigao "Zlatnu nakladu" za koju je kantautorici sredinom svibnja uručena i "Zlatna ploča", a sada i respektabilnu Platinastu.



| k0MaJ m! ImaM saMo...(0) Trr0Sh! B0Ju | VrH bL0Ga |

<< Arhiva >>