23.05.2008., petak

Jebeno ne znam

Prije nekoliko dana sam saznao nešto zapanjujuće. Najbolji prijatelj mi je rekao da je moja bivša djevojka trudna! Boli me briga, znam da nije moje, ali nije to prvi put da čujem takve stvari o djevojci za koju uspijem razviti lijepe osjećaje. Zašto jebeno nakon prekida sa mnom pronađu kretena koji ih samo iskoristi i onda odbaci? Ne znam ni za jedan slučaj je li istina ili nije. U to ne želim niti zalaziti. Zanima me samo zašto nakon mene izaberu nekog kretena. Ne znam zašto, ali imam jebenu blokadu u glavi. Frustrirajuće, hoću pisati, a ne mogu. FUCK! Danas imam puno ponavljajućih fraza (ne znam i jeb...) pa ću nastaviti u tom stilu. jebeno sam konfuzan danas zar ne? Obično su mi misli i riječi toliko jebeno lucidne da mogu doslovce vidjeti što pišem, ali danas ne znam... Možda od nedostatka alkohola u krvi ovaj tjedan? Nikotina i katrana mi ne nedostaje, jebeno fala na pitanju. 'Oću premlatiti nekoga, jebeno, hoću skakati sa balkona, hoću... ne znam ni sam što. Moja esencija pisanja mi je toliko udaljena. Pitanje je da li ću ikada moći pisati kao nekada. Jebeno mislim da je ključ dobrog pisanja alkoholizam. Pogledajte najvećeg (po mom) predstavnika romantizma Edgara Allana Poa na primjer. Frajer bio pijanac, a misli su mu lucidne kao dan. Nisu lucidne na prvi pogled, ali kada skužiš shemu jesu. Jebote, ja prešao sa napumpanih bivših cura na Poa. Mora da mi je jeben kaos u glavi. Degeneracija mozga, kažem vam. Raspadam se bez magičnih energija astralnog svijeta. AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Nego, da jebeno zaključim ovu besmislenu? priču.
Ukratko:-cura me ostavi, mjesec ili dva poslije nađe kretena
-kreten ju napumpa
-ne znam u čemu je fora, ali sva tri puta je bilo tako (istina ili ne, čuo o tome od ljudi u koje imam apsolutno povjerenje)
-ja jebeno ne znam više pisati
-razmišljam o Poovom Gavranu
-nešto mi pada na pamet, kako sam ja uopće završio s nekom curom od te 3? Ni u jednom slučaju od 3 nije bilo alkohola. Shvaćate uzorak? Alkohol=sreća, non-alkohol=tuga, neinspiriranost...
-Sada zaista bezveze trošim prostor na velikoj Mreži
Ali zar sam ja toliko jebeno loš da nakon mene nađu kretena na kojemu piše na čelu ''pumpam pa odjebem''? Istina je, ružan sam i bez para, imam blagorečeno čudan smisao za humor, ''užasne'' navike (sex,drugs&metal), jedino lijepo u meni je moja jebena duša i moj jebeni um. Good night, propustio samTravu pišući ovo sranje, sada idem zapaliti cigaretu (običnu) i u krpe. nut

12.05.2008., ponedjeljak

F. U.

Nije dobro. Danas sam čuo informaciju da moju najdražu TV postaju, NeT TV preuzima jedna poznata srpska medijska kompanija, Pink. Da, da, Pink, ona televizijska kuća gdje polugole babe, ali i lijepe djevojke skakuću po pozornici u stilu karnevala u Riju. Da li to znači da će moja najdraža TV kuća umjesto rock glazbe i demo bendova u ranojutarnjim/kasnonoćnim terminima puštati cajke, folk, turbofolk, i kojekakve ostale zavijačine? Samo će vrijeme pokazati.
Što još reći, danas sam uspio skuriti 18 cigareta, što je s obzirom na činjenicu da sam prije dva tjedna imao misiju prestanka pušenja koja je trajala 5 dana. U petak sam bio na rođendanu kod frenda iz razreda. Što reći u vezi toga? Ništa osim što sam puno pio, valjao se po travi iz zajebancije, uglavnom majmunirao sam se. Danas sam skoro uspio dozvai kuišu, ali nisam imao dovoljno koncentracije, tj. spavalo mi se.

A sada vrijeme za dugo najavljivanu recenziju albuma A Sense Of Purpose grupe In Flames.
I ovaj, kao i prethodni albumi, bavi se nekom određenom tematikom, što je u ovom slučaju zaboravljanje prošlosti i nastavljanjem puta dalje. Andersov glas postao je dublji i izgrebaniji, ali je i dalje melodiozan i uhu ugodan, gitare su na razini Soundtrack To Your Escape, ako se smijem usuditi reći tako nešto, bubnjevi su brži nego na zadnja dva albuma, ali nisu ni približno brzi kao u njihovim starijim stvarima. Uglavnom, prema mojem subjektivnom sudu album je bolji od prethodna dva time što je brži, ali ne na onaj stari načn In Flamesa, već ima daha svježine. Mislim da ovakav zvuk bi trebali zadržati kroz još jedan album, a ne za svaki album izmišljati novi stil zvuka.
Krajnja ocijena 7,4/10
Preporučuje se: svima koji su novi u metalu, a nežele slušati nu-metal bendove tipa Linkin Park i ostala takva sranja
Best of Album:The Mirror's truth, Abnegation, Disconnected (stih iz te pjesme mi je naslov), March to the Shore
In Flames We Trust, Jester Race Croatia

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.