Studenti i prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna - Stvarne djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

Studenti i prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna










Click here: Studenti i prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna






Razloge tome možemo prvenstveno potražiti u lošoj ekonomskoj i političkoj situaciji u kojoj se Srbija nalazi, u nedostatku volje za reformama i minimumom demokratizacije mnoga ključna mjesta u srbijanskoj politici i diplomaciji i dalje zauzimaju kadrovi Slobodana Miloševića , ali i u vanjskopolitičkim razlozima, kao što je kriza oko Kosova. Između drugog i trećeg klijenta uvijek sam imala onih pola sata za pripremu i to mi je bilo nekako najgore. Ali to bi moralo značiti posve novu politiku, sukladnu sadašnjim imperativima, sukladnu stanju u porobljenoj nam Domovini te u neprijateljskom nam užem i širjem okružju.



Studenti i prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna

Za mislioce, za proroke, tu nije bilo mjesta. Interesi Britanije i SAD-a uglavnom jesu kongruentni, no i tu ponekad može doći do mimoilaženja, ustupaka i usklađivanja.



Studenti i prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna

Studenti i prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna - Bila sam svjesna svog izgleda i znala sam da mogu birati samo najbolje. Kako im policija ne bi ušla u trag, oglas ostaje aktivan tek nekoliko sati, najduže jedan dan, a onda se dodaje novi, s novim imenom.



Studenti i prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna

A kaje s muškom studentskom populacijom? Oni plivaju u novcu i ne poznaju neimaštinu? Ma koliko god tvrdile da to nije lako vi ste izabrale lakši put do novca.. Koja je to laž. Kriva je mama, kriv je tata, i ne znam tko. Svaka se besramno podala NOVCU. Čak i onda kad je imala dovoljno za preživljavanje na faksu. I to sa samouzdržavanjem studentica su također priče za malu djecu. Ona koja je upisala fakultet i našla smještaj, u startu ga je imala čime platiti, platili su joj roditelji. Poštene studentice nađu posao preko studentskog ugovora i rade POŠTEN posao. Sve ostalo su kao što piše u tekstu- kurve! Nadam se da će se to kurvarluk uskoro legalizirati.



Mysteries and Scandals - Groucho Marx (2001)
Znala sam da nisam niti kurva, već nešto puno gore, prava drolja. U prilogu posta obvezno preporučujem i molim vas da pogledate potpuno novi film´DRUŠTVO TIŠINE´ autora Hrvoja Mucavca u trajanju od samo 60min. Isti takvi domobrani, naši biseri, nacionalno svjesni govornici sa prosvjeda, sve redom intelektualci i branitelji iz domovinskog rata pogled iz rova je najispravniji pogled na Hrvatsku , zbog verbalizma i negativnog izjašnjavanja o protuzakonito i protuustavno visoko izdignutoj EU okupatorskoj zastavi, pred očima cijele Hrvatske i svjetske javnosti postadoše žrtve oreunaša. I danas to volim i imam, ali racionalnije trošim. Sin Leo, premda vrlo uspješan profesionalac, neumorno je radio među Hrvatima, posebice tijekom Domovinskog rata i poraća. Studentska prostitucija, ona elitna, uglavnom se odvija u hotelima. Pune poticaje u poljoprivredi poljoprivrednici će ostvariti tek za 7-10 godina. Po podacima do kojih sam uspio doći u kriznoj 2010 godini na svakog njenog člana potrošeno je više od 400 tisuća proračunskih kuna. Ako sam obukla suknju malo iznad koljena, već me je grdila da se oblačim kao kurva. Klijentu je to bio adrenalinski nagon a meni izazov zbog novca.

[Jako Dobar Vic !!!|Upoznavanje partnera online|Vecernji list ljubav i veze]






Oznake: studenti, i, prostitucija, Danju, ušće, noću, zarađuju, 3000, kuna

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.