Spa intimo (Novi Beograd) - Susret s djevojkom

četvrtak , 27.12.2018.

Apartman Laguna SPA










Click here: Spa intimo (Novi Beograd)






Igrajte se, šalite se, ćaskajte sa ostalim gostima,da vam vreme brže prođe. Jedan je opremljen mini kuhinjom, francuskim ležajem i kupatilom, a drugi poseduje i đakuzi, idealan za uživanje u dvoje, king size krevet kao i kupatilo. I tako prođe još sat vremena.



Spa intimo (Novi Beograd)

Dobra povezanost sa aerodromom Nikola Tesla i blizina autoputa čini ih pogodnim za smeštaj turista u tranzitu ali i gostiju koji žele da pobegnu od svakodnevnice i priušte sebi par nekoliko sati uživanja. Može da pokuša samo jednom, ako proba drugi put, leti napolje - objašnjava, dodajući kako su svingeri ljudi svih generacija, od 19 do 50.



Spa intimo (Novi Beograd)

Apartman Laguna SPA - Uskim, improvizovanim hodnikom dolazimo do male prostorije, u kojoj svetla ima tek toliko da se ne sapletete o sopstvene noge ili ne udarite i šipku za igranje. Proverite zašto većina novih klijenata dolazi upravo preko preporuke starih.



Spa intimo (Novi Beograd)

Apartmani Spa Secret — SPA SECRET se nalaze na dve lokacije na Novom Beogradu. Svi su potpuno novi, otvoreni 1. Dobra povezanost sa aerodromom i blizina autoputa čini ih pogodnim za smeštaj turista u tranzitu ali i gostiju koji žele da pobegnu od svakodnevnice i priušte sebi par sati uživanja. Smešteni u mirnom i tihom delu Beograda, učiniće da vaš odmor bude potpuno opušten i prijatan. Lokacija 1 Na prvoj lokaciji se nalaze četiri apartmana. Svi su lepo dizajnirani, toplih i prirodnih boja, idealni za boravak 2 osobe. Veoma udobni i funkcionalni, predstavljaju pravi raj za ljude sa ukusom i stilom. Dva apartmana poseduju kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, francuski ležaj, dok preostala dva poseduju kupatilo sa tuš kabinom, veliki đakuzi i francuski ležaj. Uz sve to svi apartmani poseduju TV, WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, podno grejanje kao, ogledala i niz detalja uz koje ćete se osećati prijatno. Lokacija 2 Na drugoj lokaciji se nalaze dva apartmana koji su u zgradi na šestom spratu. Jedan je opremnljen mini kuhinjom, francuskim ležajem i kupatilom, a drugi poseduje idealan za uživanje u dvoje, king size krevet i kupatilo. Oba poseduju TV, WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, grejanje, velika ogledala i niz detalja. U slučaju dužeg zadržavanja obezbeđeno je čišćenje , zamena posteljine i peškira.. U svakom trenutku možete poručiti piće po povoljnim cenama. U Apartmanima imate pristup INTERNOM CHATU na adresi www. Pristup četu imaju samo oni koji su trenutno u apartmanima i nije moguće koristiti ga sa drugih lokacija. Igrajte se, šalite se, ćaskajte sa ostalim gostima,da vam vreme brže prođe. Ukoliko se odlučite za boravak u našim apartmanima, kao dodatnu uslugu nudimo vam prevoz po najpovoljnijim cenama od i do aerodoroma Nikola Tesla kao i autobuske stanice. Potrebno je samo da prilikom rezervacije naznačite da vam je potreban prevoz i predstavnik će vas čekati na jednoj od pomenutih lokacija. Ukoliko ste turista ili planirate putovanje, a gostovali ste u našim apartmanima, nudimo vam specijalan popust na usluge pakovanja prtljaga na aerodromu Nikola Tesla. Firma Aerowelt pruža brzo, efikasno i sigurno pakovanje vašeg prtljaga specijalnom folijom.



Spa Intimo centar Beograd.mpg
Apartman ima centralno grejanje kao I kamin koji može da se koristi. Oni koje viđate u autobusu, , pošti ili u čekaonici Doma zdravlja. Djakuzi je samo još jedna prednost, pored sredjenosti samih apartmana, i naravno taxi usluge, zbog koje ću se sigurno vratiti, ali i preporučiti uz reči najbolji apartmani, svojim kolegama, poznanicima i prijateljima. Hvala na perfektnoj usluzi. A ima ih koji bi trebalo da budu. Vraćam se na apartman i način na koji je uredjen je stvarno za pohvalu, čista posteljina, djakuzi, nista više ne treba za jedan kratak beg od svakodnevice. Proverite zašto većina novih klijenata dolazi upravo preko preporuke starih. Zato bih preporučio apartmane, kao sto cu ja ponovo rezervisati apartmane u mojim buducim posetama Beogradu. Milica Nešić, München Preporučujem ove apartmane kao i osoblje koje je bilo izuzetno profesionalno i prijateljski. A i nama je malo mnogo za jedno veče, komentarišemo i pozdravljamo se sa domaćinima. Muškarac je taj koji pita, ukoliko žena kaže ne, to je to, nema navalentnosti. Kliberimo se i prisećamo scena dok odlazimo vrelim beogradskim asfaltom u noć.

[Oglasi koprivnica|Katastar crne gore javni pristup|PRŽNO, CRNA GORA]






Oznake: Profil

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.