Prosle godine smo bile sveki i ja na sushi kursu i jako nam se svidilo. Zato sam ove godine odlucila pocastiti i zakonitog (to mu je rodendanski poklon), Danielu koja cesto cuva Adriana ( na svoju incijativu i on je obozava) , sveki, Anne i Nisse jer su dragi clanovi nase male obitelji.
I tako,proslu subotu dosa je i taj dan.
Nakon upoznavanja (od 9 polaznika kursa nas je bilo 6 i troje koje smo tu upoznali) i prezentiranja sastojaka potrebnih za pravljenje te maki susija odma smo poceli pripremati.

Zakoniti i Nisse prse meso.

Daniela, ja, Ann i Nisse pod budnim okom uciteljice pripremamo rizu.

Zakoniti koji ima dvi live ruke i dvi live noge u kuhinji te kojem je najveci domasaj pripremanja hrane staviti pologotov proizvod u mikro je jednostavno procvita na kursu ( bija je stvarno super, jako zainteresiran i cak je na svoju incijativu prao sudje, brisao stol i cak brisao sudje i slagao u kuhinji.

Poseban nacin przenja jaja.

Skoro gotov stol sa puno sastojaka i pokazivanje kako se mota te maki.

Motamo.

nakon dva sata pripreme sjeli smo i uzivali pijuci juhu i jeduci sushi ( moj tanjir je ovaj desno)
nakon ovoga pili smo caj i spakovali ostatak susija za ponit doma( svak je ponija za najmanje dvi do tri osobe spize sa sobom).
Nakon super provedenog subotnjeg poslijepodneva otisli smo doma kod bake gdje su dida Jan i Adrian imali jedan drugi kurs pravljenja kolaca.
Ucitelj je bio dida a ucenik njegov unuk

Adrian nas je sa velikim uzbudenjem docekao i odma pokazao kolac koji su on i dida napravili

|