Životinje, glazba i Ja

31.03.2008., ponedjeljak

Praznici su gotovi....pamtit ću ih...

U ovih nekoliko dana se dogodilo mnogo toga ;) Proslavila sam ročkas s ekipom, bila na jahanju, bila na utrci konja, bila vani po cijele dane...Počela bih s ročkasom...
Dakle, sve se odvijalo brzo i nenadano, iznajmih prostor i konobara, pozvala sam ljude i nadala sam se da će sve biti u redu, jer ipak je to prvi i zadnji 18. rođendan u životu ;) i evo na svu sreću sve je bilo u redu, savršeno je bilo, imala sam Dj-a Kukky-a, ovim putem mu zahvaljujem na podizanju atmosfere ;) HVALA!!!! Zahvaljujem svima koji su došli i pogotovo mojim curkama, Niki i Snježani koje su neumorne bile, tj. samo Nika i Ja koje smo cijelo vrijeme čagale iako su svijetla fotića stalno blicala ....i da, molim sve one koji imaju moje fotke s alkoholom i cigaretama i travom i sličnim opojnim sredstvima da to izbrišu ;) Nitko se nije napio, barem se ne sjećam da je ;)....ma bilo je fenomenalno, najbolji party ikada ;) i da....bilo je i "panjeva" i "Baksusa" koji su samo sjedili i kukali da im se neda čagat...mislim ono, helloooo!!! Puštali smo sve, od Irskih do cajki ;) neki su tada bili na zraku, a neki su se skidali do gola ;) Imali smo 3 dojave policije, ali ko njih jebe ;) i tako smo se i razišli nakon što su nas počele boljeti noge iz guzice od plesanja....i nakon kaj smo strusili ono vinčeko ;)= To je bila moja pizdoizlazna obljetnica!
Jahanje...hm, tome smo Ivan i ja prisustovali, ali nije bilo bajno, tj. je, bilo je savršeno, samo kaj me guzica boli od hodanja, ne jahanja, nego od hodanja....grrrrr! Prešli smo samo 10 km jer smo odlućili da nećemo na tramvaj nego pješke ;) Ah, kad se nas dvoje to dogovorimo, onda nema tramvaja, NEMA!!!!
Utrka konja, opet Ivan i ja ;) lol, nas dvoje ko da smo pupčanom vrpcom spojeni ;) hehe.... uglavnom, ne bih o tome pričala, utka ko i svaka druga....lol
I za kraj praznika sam bila s Nikom, NAPOKON, i s Martinom u CINESTARU, ali ne u našem, nego u Novom Zagrebu, to je bilo cool, zaista ;) Pozdrav Marinu, hehe (sad znaš zakaj smo te zvali ;) lolo) Gledali smo Step up 2 !!! Film je presavršen...pogotovo ona NJAM scena ;) I naravno osim toga, Nika se vratila u ekipu i bila u parkiću ;) welcome back ! Pa smo se zajebavali svi na vlastite račune, hehe...pozdarv svima i njihovima majkama ;) i jučerašnji dan sam obiljažila Sk8-anjem i košaricom, pobjedila one dve koje nisu htjele protiv mene igrati, eto vam sada....ja na njih dve, mačji kašalj....i na kraju sam otišla na Gibonijev koncert sa Stankom! Bilo je fenomenalno ;) Sve na francuskom pjesme i na kraju Giboni propjevao na našem ;)
Eto, to bi bilo to, tako su počeli i zavšili ovi mali praznici, još moramo durati jedno vrijeme i onda je kraj svega...kraj škole ;)

24.03.2008., ponedjeljak

Ja dobrotvorac ;)

Hehe, Uskrs je završio, ja se napapala i udebljala (jupi, napokon ;)!! Ali ne bi praznici bili praznici da se nije nekaj desilo, sigurno se sjećate moje popularnosti kad sam pronašla psa od Lane Jurčević, malog mopsa Mo? Da....tu priča nije završila, mislim, je, ali se iz tog rodilo nešt potpuno deseto...ili kako da to kažem??? ugl...krećem od početka...
Ko i svaki dan sam bila vani s Ronom i Brijom i Daltonima i zekali smo se u dvorištu i najenput se zaletil jedan pes, vidim ja, muški je, žesti se...hm, ne bu dobro...i onda smo ga sterali jer je bilo previše muških pasa kraj nas...i drugi dan ista priča, mi se zekamo, kad evo njega opet...pa si ja malo dala u razmišljanje...to nije ničiji pas, čistokrvan je, dakle beagle u tipu zečara, ima sabljast rep, uši do poda, trikolorac, oba testisa...hm...divan pas, a luta već dva dana...kaj sad?
Ajde, čopi ga i pogledaj uši...tam bi trebal biti žig, kaj ne? I naravno žiga nije bilo, dakle, pas nema rodovnicu, jbg....sigurno ima čip, ali kome se da s njim do ambunlante očitati čip...ništ...pustili mi njega u jedno ograđeno dvorište i zatvoirili ga, kad ni pet ni šest, malac preskočil ogradu od 2 metra, wtf????? i pobjegao.....no, nazvali smo SUZU, dali opis psa i mjesto gdje je nađen i nadali se da će ga vlasnik pronać ;) i tako sljedeći dan ga više nismo vidjeli, mislili smo da su ga pronašli, još sam ja oglas metnula na forum i javilo se ljudi i pitalo za malca, a kaj je najbolje, javila se dva različita vlasnika i sve im ja objasnih....;) i tako jedan dan ništ kad zove mene danas Ivan da siđem dolje da ga je ulovil...ajoj, ne opet!! i uzmem fotič i slikam ga da metnem fotke na net i opet zovem SUZU (potrošila sam 25 kn ;)) i kažem nek vide kome fali beagle, dam im ponovno opis...i nije prošlo ni tri minute, zove vlasnik da dolazi i fakat je tip došao i roku od 10 minuta i uzeo psa ;) Tak da je sve super završilo ;)
Nakon toga sam išla na hipodrom gledat konje, moj favorit je bio konj broj 5 iz prve utrke i naravno da je pobijedio! Kako je samo lebdio prilikom galopiranja ;) predivno nešto ;) Ivan i ja smo još malo hodali po štalama i gledali konje, bili u govnima i blatu, hehe i tako to i pokisli hehe i došli doma i dobili novi zadatak, hehe, kud ćeš bolje ;) moramo prošetati psa od jednog frenda, *AST-a, hehe, to će bit zabavno, nadam se da nas pas neće zaklat ;) do sljedeće pisanja papa! pusa

*američki staford terijer

23.03.2008., nedjelja

Sretan Vam Uskrs!!!

Samo da vam čestitam USKRS! Želim vam puno razbijenih jajca i popapanaih šunkica i kolača!!!

21.03.2008., petak

Praznici....MOJE FILOZOFIJE....

DA!! Praznici....10 dana, nije baš nešt, ali ajd, da se odmoriti ;) Uzmemo li u obzir da slavim i ročkas i da sam sve savršeno isplanirala onda sam fakat u plusu...uživam u svojoj punoljetnosti ;) o da....tek sada znam kako je divno biti punoljetna osoba...mama više ne zanovijeta, mogu biti vani do kad oću i s kim oću, mogu se legalno napijati i pušiti....WOW!!! I tako se ja šećem s ludom Nikom i vidim kockarnicu....da..da..."Ulaz zabranjen za mlađe od 18" ....Ali ja sam punoljetna...hehe...da, ali nisam ušla....ali ne brinite, budem, uskoro, iako me igre na sreću ne privlače, ali znatiželjna sam ;) I tako ja provodim svoje praznike šetajući kvartom s cuckom, sjedeći pred kompom i zajebavajući se s Daltonima, Snježanom, Nikom i tako to...nije mi dosadno, nikad...osim jučer...užaš...i onda se sjetih da bih mogla s Jasnom zaigrati Heroese prek nete i neće gad da me spoji, ma popizdila sam...i na kraju odustala ;( ali na svu sreću me zvala Nika pa smo zapalile van...zapravo, prvotni plan je bio da idem s ekipom u park, ali ...družeći se s nekolicinom ljudi, shvatila sam neke stvari do koje sama ne bih došla, zapravo bih, ali vjerojatno prekasno ;) pa sam si sve zbrojila i oduzela i ipak otišla s Nikom....koju nisam sto godina vidjela, mislim jesam, ali onak za pravo ;) ....ma.Težak je život...težak...treba znati živjeti :), ali ja se trudim iz dana u dan da svaki dan proživim na najbolji način...i iako sam sama, znam da nisam sama jer su oni kraj mene, hvala svima! PUSA!!!!

16.03.2008., nedjelja

18 mi je godina tek....

I eto, ja postadoh punoljetna, nije se puno toga promijenilo, nisam ni očekivala to...sve po starom...tako je i najbolje...osim kaj me neke sitnice muče, ali sve je to normalno u ovim godinama. Osjećam se zrelije, ali znam da ću uvijek ostati ovako malo šašava i "zaigrana" i to me ne brine....ipak sam ja ja i nemre se promijeniti prek noći...Jedino pozitivno u ovim godinama je to da mogu legalno kupit pljuge i alkohol i to je to.....ništ posebno kad bolje promislim...možda još ne, vidjet ćemo...Još uvijek me isti problemi muče, ali ko da ih je sad lakše riješti, ne znam...takva mi je psiha :)
Proslavila sam pizdoizlaznu obljetnicu s family i bilo je ok! Dobih mnogo para i poklona...I željela bih svima zahvaliti na svemu. Primila sam preko 50 sms, neki su me jako dirnuli u srce ;) znaju oni koji su to ;) Hvala! Bilo mi je žao što moj otac nije doživio moj 18. rođendan, pa sam tako i pustila dvije suze-jednu radosnicu i jednu za Njega! Cijela je obitelj bila na okupu...ali bila je rupa...u mom srcu i duši...ali tako je moralo biti...kako bi Divljakuša rekla-SUDBINA!
Inače, imala sam koncert danas, bilo je čist ok, zapravo bilo je zadovoljavujuće ;) Pusa mojim fanovima koji su došli! Stanka i Jasna ;) Malo sam bila cijeli današnji dan nadrkana pa sam se posvađala s nekoliko osoba, ali nadam se da me shvaćaju ;) A sada odoh...u svijet mašte i moje misli...daleko od stvarnosti...Papa!

09.03.2008., nedjelja

Ja...punoljetnost...moja osobnost

Evo, još samo četiri dana do mog 18. rođendana...zapravo, uopće me to ne veseli kao što bi trebalo...još jedna godina više i to je to...ok, neke povlastice i zakonske obaveze i to je to! Po horoskopu sam ribam što je i očito, od mog ponašanja do raznih drugih strana, stvarno sam prava riba...i ponosna sam kaj sam riba...ok sad si svi mislite zakaj ja vjerujem u ta sranja...jedino vjerujem u crte osobnosti koje nose ribe i to je to, jer svi smo rođeni pod nekom zvijezdom...i zato sam vam napisala nešto o mom horoskopskom znaku kako biste me bolje razumjeli u nekim situacijama koje su vama nepojmljive...nadam se da ćete pročitati i pronači me bar u jednoj crti s ovog teksta...ja sam se pronašla...u potpunosti...pogotovo ovo s ljubavi :) Pozdrav od sad još nepunoljetne ribice ;)

Ribe

Riba je dvanaesti znak horoskopa i općenito se smatra melankoničnim i pasivnim znakom. To je duboko ukorjenjena predrasuda koja je samo u jednoj manjoj mjeri točna. Ribe zaista imaju povremene periode melankonije, baš kao i ostali vodeni znakovi: rakovi i škorpioni, ali to nipošto nije njihovo trajno stanje.

Što se tiče pasivnosti, ako vam se čini da su ribe u nekoj životnoj situaciji pasivne to je uvijek isključivo iz jednog razloga, a taj je da bi nekim svojim djelovanjem nekoga povrijedile. A povrijediti nekoga protivi se naravi riba. Kad imaju sređen život one u sve sa čime su u doticaju unose vjetar promjene, što znači i sama kvaliteta njihovog znaka.

Fizičkom građom su obično krupniji ili sitniji od prosjeka. Bile krupne ili sitne građe sve ribe se kreću veoma elegantno, kao da “klize” i u pravilu su izvrsni plesači a mnogima je to i profesija. Naravno uz to ide i muzika, bilo da je slušaju, skladaju, pjevaju ili plešu, ribe je obožavaju.

Iz svega navedenog je jasno da u poslu, ukoliko on nije umjetnički ili barem kreativan ribe pate kao da su zaista “ribe na suhom”. Jednolični ili suhoparan posao iz njih uzima mnogo energije i to je obično drugi razlog zašto neki pripadnici tog znaka naginju alkoholu. Prvi je naravno nesretna ljubav.

A ribe zaista znaju što je ljubav. Kad nekog vole onda je to toliko duboko i intezivno da ostali znaci to teško mogu i pojmiti. Za voljenu osobu spremni su učiniti veoma mnogo toga, mnogo joj tolerirati pa i oprostiti. U vezi znaju biti vrlo romantični i biti ispunjenje svih vaših snova. Ukoliko im ljubav nije uzvračena, ponekad se događa gore navedeno.

01.03.2008., subota

JA

Svako biće je individualac i unikat. Nigdje ne možemo naći dvije potpuno iste osobe...svako biće ima svoj ukus i svoj odabir. Zato se prijatelji biraju! Biram one s kojima možemo razgovarati o istim temama, a da se pritom ne razilazimo u mišljenju. Krećemo se u društvu u kojem se sluša ista glazba, imamo isti stil oblaćenja i tako stvaramo grupice. Ali ponekad dođe do iznimaka, kada ppojedinac ui nekom društvu ima drugačije mišljenje, tj. stajalište, a većina ga želi pridobiti pa pokušavaju iskorijeniti njegovo stajalište. Tada se pojedinac ipak prikloni. Vrlo često, dolazi do konflikta. Smatram do to nije u redu jer svako ima pravo izbora, ali nažalost to ne znamo braniti...
Prilikom biranja prijatelja gledam njihoba stajališta i ponekad se ta stajališa ne slažu sa mojim, ali ako je osoba simpa, zakaj se ne bismo skompali? Kada u društvu imaš frendove koji furaju svoju spiku naučiš puno više novih stvari koje u nekom monotonom društvu ne bi nikada naučio. Ponekad se ljudi pretvaraju da su netko što u stvarnosti nisu. To rade kako bi pridobili voljenu osobu, skompali se s nekim...ali to nije u redu, po meni. To nije onda iskreno i i nikako ne može imati pozitivne strane. Takva osoba nema baš previše samopouzdanja i lijepu sliku o sebi, izgubljena je, ali zapravo dpbrp zna tko je i što je i koji su joj interesi. Tek kasnije, kada uspije ući u željeno društvo, polako otkriva samu sebe...Meni je pak izazov pokušati ući u neko drugačije društvo, ali pod uvjetom da budem svoja, dakle, ne skrivajući i ne pretvarajući se da sam netko tko nisam. Mnogi ljudi su me zbog toga već izbacili jer sam branila svoje interese, ali to me nije pokolebalo, shvatila sam kakvi su.
Ljudikažu da radim pogrešne stvari samo zato jer radim na svoj način. Uvijek pokušavam biti svoja i ne sramiti se sebe. Bitnije od svega je da nisam ni na koga drugoga. Ono sam u što vjerujem. Ja sam ja!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.