Kako se zaljubiti u dečka - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 31.12.2018.

Kako ga navesti da se zaljubi u vas?










Click here: Kako se zaljubiti u dečka






Slušaj ih pažljivo i sa puno razumevanja. Šta je to preko čega ne možete da pređete. Prošlog leta, razgovarala je sa kolegom s fakulteta kog je povremeno sretala u teretani i pomenula ovo istraživanje.



kako se zaljubiti u dečka

DODIRNI GA Da, dodirni ga kao slučajno. Oni su po prirodi radoznaliji od devojaka, počeće on vama da postavlja pitanja, trudi se da budeš šarmantna u odgovorima i zanimljiva, tako da će ceo razgovor biti jako prijatan i zanimljiv.



kako se zaljubiti u dečka

36 pitanja posle kojih se možete zaljubiti u bilo koga - Pričaj o sebi, ali ne vodi ti konverzaciju, pusti njega neka on priča o sebi.



kako se zaljubiti u dečka

BUDITE SVOJI Jedan od najvažnijih kao i prvih razloga da osvojite dečka je da TI budeš svoja, spontana, onakva kakva zaista jesi — prenosi zenski magazin. Moraćeš da se potrudiš da glumiš sve vreme vaše veze, a to ne da je teško, već neizvodljivo. Tako da je moj savet da ti budeš zaista ti, bez obzira na sve, ja želim biti ja onakva kava zaista jesam. Na kraju, ni ti se ne želiš zaljubiti i zavoleti glumca? PRILAGODI SVOJ IZGLED Kada god hoćeš da se dopadneš nekom trudi se da izgledaš lepo, zavodljivo, prirodno, bez suvišne šminke, nepotrebnih krpica. Ono u čemu ćeš se ti osećati sigurno i lepo. SLUŠAJ Momci vole da pričaju o sebi. Slušaj ih pažljivo i sa puno razumevanja. Vole da šarmiraju devojke, smej se njihovim šalama. Pričaj o sebi, ali ne vodi ti konverzaciju, pusti njega neka on priča o sebi. Oni su po prirodi radoznaliji od devojaka, počeće on vama da postavlja pitanja, trudi se da budeš šarmantna u odgovorima i zanimljiva, tako da će ceo razgovor biti jako prijatan i zanimljiv. Uživaćete oboje i jedva čekati sledeći susret.



5 STVARI KOJE MUŠKARCI SU BIOLOŠKI PROGRAMIRANI DA PRIMJEĆUJU NA ŽENAMA
Štiri minute so bonus. Moraćeš da se potrudiš da glumiš sve vreme vaše veze, a to ne da je teško, već neizvodljivo. Prošlog leta, razgovarala je sa kolegom s fakulteta kog je povremeno sretala u teretani i pomenula ovo istraživanje. Također mu se ne sviđa žena, koje često čine, vođena još drugi impuls, a ne razmišljati o svom svakom koraku, akcije ili riječi. DODIRNI GA Da, dodirni ga kao slučajno.

[Black talk dopisivanje|Udate zene traze muskarca|Oglas zena bara maz]






Oznake: kako, ga, navesti, da, se, Zaljubi, u, vas

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.