Ukrajinke za poznanstva - Velika Gorica

četvrtak , 27.12.2018.

Samarićani se žene sa Ukrajinkama i Ruskinjama da bi spasili svoju zajednicu










Dating Site: Ukrajinke za poznanstva






Zbog ograničenosti izbora potencijalnih partnera, uobičajeno je za Samarićane da se žene u okviru svojih porodica, ponekad čak i sa prvim rođakama. Samarićani su hiljadama godina živeli na Svetoj zemlji.



ukrajinke za poznanstva

A da bi uopšte mogla da se uda, to mora da odobri sveštenik, a žena pre same ceremonije mora da provede nekoliko meseci učeći drevnu Toru, samarićansku svetu knjigu, koja se pomalo razlikuje od jevrejske Tore. Stanovnici Gerizima tek su se nedavno okrenuli Evropi, a da bi upoznali potencijalne partnerke, koriste se i starim i novim sredstvima, poput agencija za poznanstva i skajpa.



ukrajinke za poznanstva

Samarićani se žene sa Ukrajinkama i Ruskinjama da bi spasili svoju zajednicu - Njeni roditelji nisu baš bili presrećni zbog razlike u godinama između nje i budućeg muža, ali ona je ipak odlučila da okuša sreću, i odseli se na Zapadnu obalu, gde i danas živi, i sa Vadom ima trogodišnjeg sina.



ukrajinke za poznanstva



Brak nije mrak- Fortuna agencija za bracno posredovanje
Njeni roditelji nisu baš bili presrećni zbog razlike u godinama između nje i budućeg muža, ali ona je ipak odlučila da okuša sreću, i odseli se na Zapadnu obalu, gde i danas živi, i sa Vadom ima trogodišnjeg sina. Najpoznatiji su najverovatnije po priči o dobrom Samarićaninu iz novozavetnog Jevanđelja po Luki. Subotom, kada je dan za odmor, žene ostaju kod kuće, dok se muškarci mole u sinagogi. Husni Koen, 69-godišnji starešina sela, rekao je da ti brakovi nisu idealni, jer uvek postoji rizik da novopridošli odluče da odu, ali je dodao da zajednica koja se svela na svega 360 ljudi, zapravo ima malo izbora. Samarićani su hiljadama godina živeli na Svetoj zemlji. On je video Aleksandrinu sliku, i potom otputovao u Ukrajinu da je upozna. Njihova vera je bliska judaizmu i oni duboko poštuju jednu verziju Starog zaveta, ali nisu Jevreji. On je, međutim, upozorio da ukoliko se novoustanovljene porodice ne priklone samarićanskoj veri i tradiciji, onda je budući opstanak cele zajednice u opasnosti.

[Casual dating italy|Most popular dating site in south africa|Upoznavanje nesvjesnih izricaja]






Oznake: Samarićani, se, žene, sa, Ukrajinkama, i, Ruskinjama, da, bi, spasili, svoju, zajednicu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.