Ljubav traži praktičara - Susretit će se u sredini

utorak , 08.01.2019.

Ljubavna magija










Click here: Ljubav traži praktičara






To je magija koja podržava i održava ceo život, jer ljubav sa svojim čarolijama povlači, podiže, preobražava, proširuje i ponovo povezuje sa svetim osećajem našeg ljudskog postojanja na zemlji. Ljubavna magija ima specifične karakteristike Budući da ljubavna magija ima specifične karakteristike, u njoj se mogu prepoznati uticaji različitih kultura iz celog sveta, pa je prisutna i podela u kojoj je najpoznatija: -Ciganska ljubavna magija -Vlaška ljubavna magija -Afrička ljubavna magija.



Ljubav traži praktičara

Vodenjak je neovisna osoba, a svaki pokušaj da ga zadržite ili ograničite je provokacija za bijeg. To je magija koja podržava i održava ceo život, jer ljubav sa svojim čarolijama povlači, podiže, preobražava, proširuje i ponovo povezuje sa svetim osećajem našeg ljudskog postojanja na zemlji. Svi popularni i dostupni ljubavni rituali u savremenom svetu predstavljaju prenešeno tajno znanje iz tradicije drevnog vremena.



Ljubav traži praktičara

Poredak ljubavi – Porodični raspored - Na ovoj zemlji ima vrlo malo sila koje mogu zaustaviti srce koje pokreće sudbina.



Ljubav traži praktičara

Vodenjak je neovisna osoba, a svaki pokušaj da ga zadržite ili ograničite je provokacija za bijeg. Trebali bi biti slobodni. Neovisnost nije samo njihova želja, već i njihova dobrobit i sreća, piše. Njegova hladna vanjština skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. On voli kada su ljudi sretni i veseli i uvijek pokušava učiniti sve da se drugi osjećaju dobro. Ne očekuju ništa zauzvrat. Jedino što im je važno jest da nitko ne pokuša ograničiti njihovu slobodu, kako bi mogli živjeti bez ikakvih obveza. Jednostavno, dopustite da budu slobodni. Vodenjak želi učiniti nešto korisno u životu. Komunikacija s ljudima može mu pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog. On je progresivni mislioc i često utječe na stvaranje novih ideja i teorija. Vodenjak stalno traži mudrost. On uvijek govori što misli i govori istinu. On je prilično objektivan i ne dopušta da mu emocije zamute um. Ponekad može biti šokantno i bolno drugima čuti istinu, ali Vodenjak će je bez obzira na to reći. Vodenjak je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno neovisan. Vodenjak uvijek slijedi svoj put. HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.



Dino Merlin - Deset mlađa (Official Video)
Praktična ljubav je spoznaja da je mislena ljubav ideal koji je pomogao praktičaru da sebi prizna granice i da počinje davati iz svojih mogućnosti. Morate zapamtiti — ako sudbina odluči da ćete biti jedan drugome u zagrljaju, bit ćete. Bojao se biti praktičar i umjesto tri ruže ponuditi jednu laticu i reći: gledaj shvatio sam da mogu dati tu jednu laticu i da je to moj doseg, tražim od tebe da prihvatiš da mogu za sada toliko, a možda dođemo do jedne ruže. O jyotishu objavljujem mnoge članke Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa. Ako tražite načine kako da pronađete i privučete ljubav svog života, ne zaboravite da je ljubavna magija jedno novo iskustvo koje će voditi ka ispunjenju snova i cilja. Mislena ljubav nam daje osjećaj da možemo jako puno voljeti, ali što je jači osjećaj mislene ljubavi, to je jasno da smo nesposobniji da dajemo realno. Praktičar zna da je izašao iz modusa društvenog savršenstva koje mu je trovalo život jer je u vezi i u svijetu bio netko drugi. Ali kada ljubav osobama nije zapisana u kartama, onda ne postoji način da se ikada može stvoriti odnos u kojem sudbina nema život. I koliko god vas ta činjenica može uzrujati, morat ćete to prihvatiti. Vodenjak uvijek slijedi svoj put. Ljubavna magija ima specifične karakteristike Budući da ljubavna magija ima specifične karakteristike, u njoj se mogu prepoznati uticaji različitih kultura iz celog sveta, pa je prisutna i podela u kojoj je najpoznatija: -Ciganska ljubavna magija -Vlaška ljubavna magija -Afrička ljubavna magija.

[Srpski amaterski sex|Serbia Suicide Hotlines|Virdzina imdb]






Oznake: poredak, ljubavi, &, porodični, raspored

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.