utorak, 28.08.2007.

Ne djede, preopasno je! - kaže frane

jednog dana kada su on i on i on išli u in su možda naprotiv papali granate koje ne samo da su bile blatne nego su bile i veoma štetne.

I onda je zebra antoaneta pokupila svoje umjetne zube.

i onda je svrato jedan momčič imenom bruno do vinoteke da kupi metalnu pločicu za mozak, a preprodavač ga uputi u metallica šop.

I onda je zebra antoaneta zalijepila svoje umjetne zube.

i tako on dođe do metallica šop i tamo mu proda marijo cede od metallice.

I onda zebra antoaneta više nije imala karijes.

Pouka priče: ne idite u grčku!

- 14:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.08.2007.

Starčev epilog

Sljedeče srijede dolazi dan kad se svi snovi ruše u flašku s frtalj petroleja i prstohvat maslinova ulja. Danas djedo nije prdnuo. Zaplela mu se crijeva nekim antioksidiranim sredstvom za nonšalantno špricanje trave protiv uzročnika bolesti kao što su mačke, psi i žene. Danas se zepelin od susjedovog psa zaletio u tanašno drvašce što se graciozno i puno strahopoštovanja prema psima koji pišaju na nj njihalo gore dolje bez ikakva redosljeda matematike fizike i tjelesne kulture. Stric Vujc. Prionuše starica prema grobu da čuje isprazne jecaje supruga preminulog na krošnji smokava. Stric Vujc. Isprazni jecaji bivali su sve veći i glasnji kao da djedo mora obavit drugu nuždu. Stric Vujc. Stric Vujc. Ponovi on glasnije i glasnije sve dok se starica nije nagrbila da podigne 10 lipa sa groba. Pala je. Stric Vujc. Stric Vujc. Stric Vujc. Staricu je obuzeo neki blagdanski duh presvijetao i pun nade i očekivanja u bolji svijet. Starica je doživjela najdublju i najintimniju ekstazu. Odjednom duh nestane. Stric Vujc. Njezin supružnik se pojavi blijedih obraza kao u trule višnje. Starica se upiša. I odjednom supružnik nestane. Starica spava na grobu, topla i mokra od vlastitih izlučevina sa smiješkom na licu. Stric Vujc.

- 09:01 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.08.2007.

Petar Dragojević siluje

Čarapa od Ujne Gale smrdi ko paprika na svježem povjetarcu planinskog zraka premda joj je majka rekla da poštar nikad ne zvoni tri puta, ali četvrtkom je došla Gabi novak i prdnula u čašu.

- 14:52 - Komentari (8) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.