LIVE KAMERE U OSIJEKU
NOVOST NA PORTALU REDAKCIJE OSIJEK-info
već sad možet uživo pratiti što se događa u Osijeku

TRG ANTE STARČEVIĆA

TVRĐA

dejvojka tjedna:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
fotografija tjedna:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

mojOsijek.blog.hr

05.09.2008., petak

LOKALNA TELEVIZIJA PROMIJENILA VLASNIKA


Osječka televizija Bilošu za 500.000 kuna

OSIJEK - Osječki poduzetnik Željko Biloš kupio je od Drage Veselčića, inače direktora Vinkovačke TV, Osječku televiziju za 500.000 kuna. Nakon višemjesečnih pregovora i nepunu godinu dana otkako Osječka TV emitira program na 65. kanalu UHF-a, vlasnik nekoliko tvrtki (Osimpex, Đuro Đaković - Zavarene posude, Lifam Stara Pazova u Republici Srbiji i Feroimpex Vukovar) odlučio je kupiti lokalnu televizijsku postaju. Zajedno s tehnikom i koncesijom Biloš će preuzeti i nakupljene dugove Osječke televizije. Za medije je izjavio kako od Osječke televizije očekuje programske iskorake i stvaranje medija koji će djelovati u sinergiji s okolinom i gradom u kojem emitira program, a tu će zahtjevnu zadaću najvjerojatnije povjeriti nekadašnjem HTV-ovom novinaru i bivšem glavnom uredniku Slavonske televizije Mati Radeljiću koji trenutačno obnaša funkciju direktora Zavoda za stanovanje.
Kako smo doznali, sadašnji prostor u vlasništvu tvrtke Remix, u kojemu u najmu djeluje Osječka TV u Mandićevoj ulici, zbog financijskih teškoća postao joj je preskup. Stoga će Biloš djelatnike, tehniku i studio svoga novog poduzeća smjestiti u zgradu u Gundulićevoj ulici 5. Uz to, Biloš je naglasio kako je motiv kupnje Osječke televizije isključivo lokalpatriotski, s obzirom na to da od nje u prvo vrijeme ne očekuje dobit, već to radi kako bi sposobnim i mladim ljudima omogućio da rade i stvore modernu, urbanu i televiziju kakva je potrebna Osijeku.
Najvjerojatniji novi direktor Osječke TV Mate Radeljić nije jučer bio dostupan za komentar o novoj dužnosti koja ga očekuje.
U poslovne prostorije u Gundulićevoj ulici Osječka TV će preseliti do 1. studenoga, kada bi trebala započeti emitiranje programa prema novoj programskoj shemi.

- 15:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

mojOsijek
broj posjetitelja





SLIKE GRADA NA DRAVI

Hotel Osijek:

Fontana na glavnom trgu:

Pjesacki most:

Tvrđa:

Centar:

Novi Osječki Trg:

Novi Osječki Tramvaj:

Novi tramvaj na novome trgu: