S.T. ludnica

Ludnica S.T. se nalazi u Novom Zagrebu.To je privatna klinika za luđake.Već godinu dana se tamo nalaze isti pacijenti,ali i u tih godinu dana se oslobodilo 4 mjesta.Naime,kliniku su napustile 4 djevojke.Misleći da su ozdravile napustile su ustanovu.
Ostali koji su ostali unutra su se sprijateljili.Postoji još nesuglasica među nekim pacijentima ali je sve uglavnom u redu.Muški pacijenti igraju nogomet u boksericama,skoro poptuno goli,dok neke ženske pacijentice leže na travi.
Pacijenti su uglavnom došli zbog mentalnih problema,a neki čak i zbog svog nedoličnog ponašanja prema drugom spolu.Takve osobe se sukobljavaju i u ustanovi trenutno.U tome je najproblematičniji G.Gremlin,a slijedi ga triple Š.
Stanje djevojaka otkada su došle se pogoršalo.Naime,one su emocionalno nestabilne i psihički pukle.Primjer za to su (Š)Ir.En.A i D.J.tripleA.Doktori su imali mukotrpan posao;trebalo je otkriti uzrok toj bolesti.Nazvali su je sindrom ŽNP.Djevojkama nisu vjerovali kada su im rekle da su za to krivi Neki pacijenti.Nakon dugog istraživanja na tim muškim pacijentima,u njima su otkrili hormon ženskaroša.Shvatili su da hormon ženskaroš,koji njima vlada,da je kobna kombinacija sa ženskim hormonom naivnosti i popustljivosti.Tim pronalaskom djevojkama je smanjen boravak u ustanovi,a muškarcima produžen,tj samo onima koji su uzrokovali taj sindrom ŽNP koji se pojavio kod djevojaka.Djevojke su bile veoma sretne,ali pošto su emocionalno nestabilne,izražavanje njihovih emocija je izmaklo kontroli.Praktički su podivljale i počele napadati mušku populaciju pacijenata.Natjerali su ih da priznaju krivnju jer su ih zarazili sa sindromom ŽNP.Triple Š je priznao dok G.Gremlin nije želio to komentirati već je nastavio okrivljavati D.J.tripleA.Djevojke su nakon nekog vremena ozdravile,jer su se maknule od muškog (o)djela.Napustile su ustanovu i nikad više nisu vidjele pacijente koji su ostali poslije njihovog odlaska.Nakon njihovog odlaska došle su dvije nove pacijentice,A.M. i MA.the.JA.Nakon godinu dana boravka u ludnici S.T. njihovo se stanje pogoršalo.Dobile su sindrom ŽNP,i pogodite ko ih je zarazio.....

05.07.2005. u 16:14 | 0 nećeš si polomit prste ak napišeš nekaj | pljuni na pejpr | # | up

<< Arhiva >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari oćeš/nećeš?

opis bloga

..gluposti..jer ovdje ne možeš očekivat niš drugo...


kolko vas je bilo ovdje..
fri veb kaunter:)



NeKI LInKovI

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
---------------------------------
Za ljubitelje Tuninga..
TuningPuls
---------------------------------

sopočan
zujich
šokre
zaljubljena
seraa
ines
ivana
kux & spid
canca

---------------------------------