Kako osvojiti udanu ženu - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 17.12.2018.

7 načina da osvojite ženu koja vam se sviđa










Click here: Kako osvojiti udanu ženu






E da biste razbili taj orah, u svakom smislu te reči, morate malo i da taktizirate. I lepa žena, podjednako kao i ona koja je manje lepa, želi muškarca koji ima šta da ponudi.



kako osvojiti udanu ženu

Na ovom tečaju naučit ćemo vas kako pristupiti, zainteresirati i uspješno zavesti ženu. Cijenit će vaše ponašanje, a imate i mnogo veće šanse da završite u odličnoj vezi kakvu ste i tražili.



kako osvojiti udanu ženu

10 načina kako privući bilo koju ženu - Žude za avanturom, zato budite spontani, to je jedini način da ih zavedete.



kako osvojiti udanu ženu

Evo jednog simpatičnog, pomalo duhovitog i zabavnog teksta od našeg saradnika koji je trenutno u Italiji. Društvo ga je zamolilo da ne podijeli ovu tajnu sa vama, ali on se ipak odvažio i evo magična formula ljubavnog uspjeha je pred vama. Kako kažu oni koji su probali ovaj metod 4 od 5 pokušaja završi uspjehom. Probajte i pa nam javite da li je djelotvoran kod vas. Često objavljivanje pjesama sa youtuba, statusa, citata, igara može samo da stvori negativnu sliku o vama nemate privatni život. Samo razmislite koliko vas smaraju notfikacije o pojedinim igrama, proizvodima i sl. Djevojke ne vole pretjerane filozofe niti pametnjakoviće. S vremena na vrijeme objavite status, ali trudite se da bude šaljive prirode. Izaberite nekoliko slika za koje smatrate da na njima izgledate neobično. Profil slika mora da bude pomalo luckasta i interesantna, jer to je naime prva stvar sa kojom se neko susreće. Djevojke ne vole one sa nekoliko stotina prijatelja. Zapamtite vi ne volite facebook, ali ga imate zato što su vas drage kolege zamolile da otvorite profil. Ukoliko ste sve uredili besprijekorno ciljana djevojka bi već sama trebala da se javi, ako ne onda to uradite sami. Razgovor gotovo po pravilu počinje sa pozdravom. Ako vam se vec nije javila, ne plašite se da to vi prvi uradite. Zapamtite uvijek budite drugačiji. Recite joj ono što želi da čuje, a za to imate more podataka na njenom profilu. Pojavljujte se kratko online. Eto, to je sve. Šest laganih koraka koji vode uspjehu, a koje kada sagledate mogu se svesti na samo jedno. Budite maštoviti, prirodni, zabavni i potrudite se da imate privatni život koji nije ovisan o facebooku interentu i sl stvarima zgodnim za gubljenje vremena.



OVAKO MOZES SVAKU CURU OSVOJITI w/Nemanja
Jedan problem,u braku smo desetak godine sex je odličan. Da godine nista ne znace. Žene padaju na kolena zbog jakih i samouverenih muškaraca. Ionako pun stomak nije dobar za seks. Muškarac koji hoće da zavede treba da preduzme sledeća tri koraka.

[Ovo su najbolje aplikacije za traženje seksa za jednu noć|MajloV GURME: XC= 2011|Dijete za mršavljenje]






Oznake: sve, faze, muškog, zaljubljivanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.